Marky Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 A ja no, gornje je mišljeno za Pimpi Limpi :wub: Hotschko, a te je blo že kej strah? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 (Mustang @ 3 Oct 2004 @ 20:34) in biljard? kwa boš pušil spet ... :lol1: Hm.....zadnjič sem jaz..... O:-) ....pri biljardu namreč......ZGUBLA!!!, da ne bo kakih nesporazumov.... :rolleyes: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 kwa boš pušil spet ... :lol1: Hm.....zadnjič sem jaz..... O:-) ....pri biljardu namreč......ZGUBLA!!!, da ne bo kakih nesporazumov.... :rolleyes: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 vem sam včasih rad mal nakladam... no, sj tiste zgodbe, Shargo, Einherjar in drugi iz Trbovelj že vedo katere, pa ne bom več razkladal :) O svežih gatah in brisanju vizirja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 O svežih gatah in brisanju vizirja? Od kdaj pa je megla, ki se v Trbovljah nabira na čelade oz. vizirje rjavkaste barve :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 :kva2: Komaj cakam vse prej nasteto. :yea2: Sreda pa :zzz: :zzz: :? :angry: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 jaz tud pridem :D ...bomo spet kak biljsard s pimpi limpi odspilal an?:P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 kwa boš pušil spet ... :lol1: Hm.....zadnjič sem jaz..... O:-) ....pri biljardu namreč......ZGUBLA!!!, da ne bo kakih nesporazumov.... :rolleyes: Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Hotschko, a te je blo že kej strah? :P Icy jaz tud tebe rada! :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 jaz tud pridem :D ...bomo spet kak biljsard s pimpi limpi odspilal an?:P Ja bilijard pa itak da bomo igral, ane! Samo Tejcy znanje pusti doma, da bo bolj zanimivo! :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 ...Začetek ventrikularne fibrilacije dej Icy, to je traktor na printerju zamazan, po pa neha papir vlect pa takle zmazek nrdi .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 dej Icy, to je traktor na printerju zamazan, po pa neha papir vlect pa takle zmazek nrdi .) Ja sej glih tko je blo z mano k je srček nehu vleč. Pol so mu pa mal energije spustl pa je spet zalawfu. Tik, tik, tik, ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Ja bilijard pa itak da bomo igral, ane! Samo Tejcy znanje pusti doma, da bo bolj zanimivo! :grupni: no bom pustila doma tko k sm ga v soboto pa mi ni slo nic notr :D :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Po vsej verjetnosti se bom tud jaz prikazal jutr :) Najbrž bom kar direkt s faxa šel,ker imam do 17.00 predavanja,neki bom šel še pojest pol pa pridem na kakšen sokec :P @Pimpi Limpi: jutr pa ne bom s kombinezonom,tko da me boš najbrž prepoznala po tem,ker bom verjetno edini s šolsko torbo naokol skakal :D lp cagiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 ...jutr pa ne bom s kombinezonom,tko da me boš najbrž prepoznala ... Ponavadi, dajo ljudje nedeljca, al pa kak drug casopis pod pazduho v takih primerih .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Oktober 4, 2004 Deli Objavljeno Oktober 4, 2004 Ponavadi, dajo ljudje nedeljca, al pa kak drug casopis pod pazduho v takih primerih .) ...al pa se tretja alternativa! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 5, 2004 Deli Objavljeno Oktober 5, 2004 .....Yenni raki party.......pa za uno hudičevo nekaj se mi kr dozdeva kaj bo.))))) Vsi ki danes pridete našemljeni(nerazpoznavno) v božičke ali Pike nogavičke dobite od mene pijačo zastonj!!!! Zdej se pa grebte:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Po vsej verjetnosti se bom tud jaz prikazal jutr :) Najbrž bom kar direkt s faxa šel,ker imam do 17.00 predavanja,neki bom šel še pojest pol pa pridem na kakšen sokec :P @Pimpi Limpi: jutr pa ne bom s kombinezonom,tko da me boš najbrž prepoznala po tem,ker bom verjetno edini s šolsko torbo naokol skakal :D lp cagiva ← No evo pa se spet nisva našla! Jaz te nisem opazila, k sem bila čist v bilijardu notr! Drgač sem bila pa bolj tko, k me nekaj zdravje jebe :SS , tko da se počutim kot da bi motirala! :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janis Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 ..., tko da se počutim kot da bi motirala! :BUA: Kaj se pa okrog bolnih motaš :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 sem bila čist v bilijardu notr! Drgač sem bila pa bolj tko, k me nekaj zdravje jebe :SS , tko da se počutim kot da bi motirala! a si v lukno zlezla? :D Pa če boš orenk zmotirala, greš lahko za TV napovedovalca kakega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Kaj se pa okrog bolnih motaš :? ← Čudn ane! Sej res ne vem kdo je bil bolan ane! :angry: A nisi bila to ti? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pimpi limpi Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 a si v lukno zlezla? :D Pa če boš orenk zmotirala, greš lahko za TV napovedovalca kakega :) ← Ja v luknjo nisem zlezla, k je majčkeno premajhna! Kar se pa tiče napovedovalca in mojega motiranja, se pa raje nebi pogovarjala, k sem vsak dan na slabšem glasu! (motiranje pa to) :blush: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 :OK: :OK: Učer sm biu pr vs u Klubu Firestarter ... dobr mate zrihtan ... sicer sm samo sok spiu pa majce od Solo Riders vzel pol se mi je pa mudilo ... še se bom oglasu, ampak drugič za malo več časa :OK: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Vedno vabljeni vsi, ki niste preobremenjeni z raznimi "nepomembnimi stvarmi" in se želite sprostiti v razgibanem okolju Clubhousea Firestarter. V Karmi so zapisali da deluje katarzično, v Mladini da je poln radostnega pozitivizma, za šankom pa se šušlja, da so sredina jutra hujša od poroda četvorčkov! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ledenko Objavljeno Oktober 6, 2004 Deli Objavljeno Oktober 6, 2004 Ah, sej veste kako je, huda jutra so da te spomnijo da si se ziv <_< Drugace sem pa dokazal, da biljarda ne znam igrat - naslednjic vadimo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se