Max Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 :004 :blink: :kva1: :hmm: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno November 9, 2003 Deli Objavljeno November 9, 2003 :grrr :fight2: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 10, 2003 MEGA! (razen une mene z lasuljo) Max, a bi ti to lahko kako na mail mi poslal vse skupaj, da se ne jebem s pobiranjem z neta. Pa hvala! Hudo dobre fotke. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Una ti z lasuljo je prav dobra. Sem jo že zadnjič pogrešala. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno November 10, 2003 Deli Objavljeno November 10, 2003 Aham... vregec z lasuljo je bil prov simpatičen.... :) :P skor tko kt tale.... sam rožički mu manjkajo.... drugač je pa prov seksi.... :OK: ;) http://video.seznam.org/pust/101-0134_IMG.JPG (upsss... ervina ne mu povedat.... :kva1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno November 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno November 11, 2003 SymRu in ostali imate tako ali tako priliko 22.11. v Ortu probat mizico kjer bo tudi uradno slovensko tekmovanje v armwrestlingu. Vec informacij pa na www.armwrestling-klub.si. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno November 23, 2003 Deli Objavljeno November 23, 2003 Zal mene kar ni bilo, ker nimam vstopa v Orto. Drugace bi pa valda zmagal. Ja pol si pa moral neki hudga ušpičit .... glede na to da naju z Urško se vedno spustijo noter O:-) Kaj pa lasulja :OK: A z lasuljo si že probal? Tako "fejst babo" bojo pa menda ja noter spustil! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Februar 19, 2004 Jutri v clubhouse Firestarter - pustni vecer. Zacetek ob 20h. Maske zazeljene. Pijaca bo. Zur tudi (smo ga narocili!)... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igi Objavljeno Februar 20, 2004 Deli Objavljeno Februar 20, 2004 Sem slišal, da pride Robin hood. :D Pridem pogledat, na dan pokopanih sem sicer zamudil vse turnirje, ampak prijaznost za šankom in toplo vino ostaja v spominu. Saljuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 19, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 19, 2004 Kot sem ze vpisal v koledar vas vse lepo vabim 27.3. v klub Firestarter na kako pijaco, ce bo lepo vreme bomo tam ze ob 14h (upam, da nekateri ze z motorji), drugace pa od 18h dalje (ceprav bomo ze prej tam).... Pijaca zagotovljena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 19, 2004 Deli Objavljeno Marec 19, 2004 hja ... zabeleženo v koledarčku ... :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 21, 2004 Deli Objavljeno Marec 21, 2004 Einherjar nekako ne najdem dogodka v koledarju!!??!! :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Hja, jaz cisto fino vidim - Zur v klubu firestarter 27.3. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Marec 22, 2004 Deli Objavljeno Marec 22, 2004 Najdu! :D jest sm pa iskal na koledarju zborov :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Evo mali popravek - glede na to da je kurcevo vreme bo stvar zalaufala ob 18h, ker ne pricakujemo folka z motorji :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Evo mali popravek - glede na to da je kurcevo vreme bo stvar zalaufala ob 18h, ker ne pricakujemo folka z motorji :( aaa ... vrati pare ... ja hoču u 14h ... :o :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2004 aaa ... vrati pare ... ja hoču u 14h ... :o :D B) Evo vracam vse pare, ki si jih potrosil do sedaj za zur v soboto :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motorist Objavljeno Marec 24, 2004 Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Ja ka pa če ne bo dežja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 24, 2004 Hja, ce ne bo dezja se bomo ze kaj prej tam ustavili, samo ne morem garantirati kdaj, ker je mal "bad" ce bi tam od 14h dalje viseli sami do neke vecerne ure, ko bi se kdo prisel... Preveri na forumu v petek proti veceru - bom probal azurirati ko se bomo zmenili... (porkaduspoletijelazje press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 (popravljeno) Hvala Firestarterjem in celotni družbi, imel sem se krasno. Vsaj kolikor se spomnim :beer1: :beer2: :wacko: :SS Hotschko, z biljardom še nisva opravila! Kdor ima kakršnekoli informacije o mojem dosežku na turnirju iz pikada, naj jih prosim sporoči... Popravljeno Marec 28, 2004. Popravil Mustang Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 (popravljeno) Hotschko, z biljardom še nisva opravila! any time ... tako se ob biljardu še nikoli nisem zabaval ... :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno Marec 28, 2004. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 28, 2004 Deli Objavljeno Marec 28, 2004 any time ... tako se ob biljardu še nikoli nisem zabaval ... :lol1: :lol1: :lol1: Saj ne vem, ali naj to vzamem kot kompliment ali naj bom užaljen... :hmm: :D Bova šla naslednjič tudi osmico... (samo tiste tudi ne smeš kar takoj direktno zadet :lol1: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Marec 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2004 Mustang: super je blo... sem pa vesel, da sem izvedel, da je Robicop prisel ziv in zdrav domov, ti tudi ocitno, samo se za Anubisa me zanima :) Hotschko: Ves, unmu je Matej drugac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Marec 29, 2004 Deli Objavljeno Marec 29, 2004 (popravljeno) Hotschko: Ves, unmu je Matej drugac @ein: ime ? ... :kva2: :kva2: :D @mustang: hja kaj pa vem ... vzami za pohvalo, ker me znaš dobro zabavat ... :lol1: :lol1: BTW: Anubisa je pa itaq guna dam pevava ... :D :D Popravljeno Marec 29, 2004. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se