Einherjar Objavljeno Marec 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Marec 29, 2004 A cmo v soboto ponovit? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2004 (popravljeno) Vsak torek ob 18h dalje!!! Popravljeno Maj 1, 2004. Popravil Einherjar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Maj 1, 2004 Deli Objavljeno Maj 1, 2004 Če pride tudi ta bejba iz slike sem TAM!!! Da še jaz naredim križ čez njo :naughty: Samo da me ne bo potem lovilo celo Firestartersko pleme .) Ah kurc. V vsakem primeru pridem na drink. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 2, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 2, 2004 Če pride tudi ta bejba iz slike sem TAM!!! Da še jaz naredim križ čez njo :naughty: Samo da me ne bo potem lovilo celo Firestartersko pleme .) Ah kurc. V vsakem primeru pridem na drink. :lol: Zmenjeno je da se oglasi, samo ne vem, ce se bo drzala dogovora :( pivo pa je vedno - in to hladno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 4, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 4, 2004 Vse skupaj vabim na naso prenovljeno stran : www.firestartersmc.com. Sicer ni se vse tko kot mora bit, ampak se dela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 ..lepa slikica danes v Mladini... :P .) najbrz je bilo potrebno vec poskusov, da je uspelo v vsej lepoti 'ujeti' ein-a.... :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smc Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 ej a Firestarter je cist samo za polnoletne moske... al je tut za punce? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Hja, dobro da je imel mozakar digitalca, drugace bi par filmov porabil samo za to, da mene kolikortoliko ujame :) SMC: klub je odprt za vse, dekleta so se posebej lepo vabljena.... Da malo izboljsajo zunanji izgled celotne zadeve :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smc Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 o-kej :yea2: no pol me boste pa se kdaj vidli... to je vsak torek od 18h naprej? do kdaj pa je se kdo tam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 o-kej :yea2: no pol me boste pa se kdaj vidli... to je vsak torek od 18h naprej? do kdaj pa je se kdo tam? No fajn, da te bomo :) hja, tezko je rect do kdaj - ampak do ene 23h skor ziher. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 ..pridem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buky Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Jst pa naša bi tud pršla na kakšnga mrzuga, a mate kakšne omejitve glede let, kil barve las in podobno? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Jst pa na�a bi tud pr�la na kak�nga mrzuga, a mate kak�ne omejitve glede let, kil barve las in podobno? :P Seveda omejitev neomejeno... :D v principu samo ena - ne bit zamorjen!!! Pri nas se zabavamo! All welcome.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 ..pridem... jest TUTTTTTTTTTTTtttttt :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Veliko se vas najavlja za danes - lepo.... Se lepse pa je, da smo nabavili nove kolicine pijace in da se pridno hladi :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 o-kej :yea2: no pol me boste pa se kdaj vidli... to je vsak torek od 18h naprej? do kdaj pa je se kdo tam? Ti kar pridi, saj je včeraj prišel tudi tvoj inštruktor s svojim kandidatom na Diversionki na en hitri sok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Ti kar pridi, saj je v�eraj pri�el tudi tvoj in�truktor s svojim kandidatom na Diversionki na en hitri sok Sej je prisla, samo tebe ni bilo vec :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buky Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Včerej bla tam z našo, pir je bil mrzu :OK: družba je fajn. Se vidmo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Maj 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Za pir se posebej potrudimo, da je vedno mrzel... Imamo zaposlenih 20 pingvinov, da led delajo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 danes je torek ! obratujemo ? mislim, kako lahko sploh dvomim ! .) pridem ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Nimam pojma, kako lahko sploh dvomis... Sram te bodi... obratujemo ne glede na vreme in podobne drobnarije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Danes bo pa spet tegale na pretek :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Eh sladke dileme.... ali bit moralen ali piti... What the fuck - I'll go for the drinking anytime. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Danes bo v klubhouseu spet veselo :010 Rogljicki Party, :beer2: In obeta se pa tudi prav poseben, skrivnostni gost :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 22, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Hmm... skrivnostni gost?? Hmm... zakaj nic ne vem o tem??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se