Shargo Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Zato , ker je skrivnostni :angry: Ce nebi bil skrivnostni, :hmm: potem nebi bilo to presenecenje .) Ce pa je presenecenje, pa naj bo za vse .) Kdor pa misli presenecenje zamuditi, pa naj sam sebi pripise :rolleyes: Priloznost izgubljena ne vrne se nobena, amen :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 a bo gostja ... a bo modrc tut dol dala ... :P :D :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 bodo joške? vsaj eden? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Ja, itak! :rolleyes: ...sicer pa joski so ze bli zadnjic, pa ni receno, da ne morejo bit tud danes! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Bilo je fajn. Menda smo videli skrivnostnega gosta. Čeprav naši Vinici sploh ni bil všeč. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Moram priznat, da bolje opremljene garaže še nisem videl. Pikado, biljard in pa šank :) . Rogljički so bili odlični, pir pa tudi. Se še vidimo kdaj... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Dave - mi smo kle, tko da ce mas cas pa voljo, lahko vedno prides. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 ....Čeprav naši Vinici sploh ni bil všeč. :D Kok mors kej takga v njenem imenu govort, kolikor vem, ga niti vidla ni dobro .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Malo poznam že 8 let in vem kaj ima rada in mladi kužki zagotovo niso vmes. Sicer pa sej bo pa zrastu in potem... :) BTW ga je vohala, slišala in čutila ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Junij 23, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 23, 2004 Kdaj pa je to bilo :hmm: , sem spet neke zamudil. A lahko prihodnjič ponovitev? Obljubim, da bom slikal :) Dosti zgodaj - ampak ne bomo ponavljali - vsaj ce se bo mene vprasalo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Julij 6, 2004 Deli Objavljeno Julij 6, 2004 Hi A se bomo danes spet s kiflčki basal pa za žogco letal?? Jest sm za :kva2: !!! Pir je pa itak zmeri mrzu :notworthy: !!! Sam pol sm ... :blink: :doze: CYA ICY :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Julij 7, 2004 Deli Objavljeno Julij 7, 2004 Mene tudi nekaj tednov ne bo! Tako, da mi bo kar malo dolgčas po vas :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Danes v klubhousu spet "Rogljicek party" :yea1: koliko nas pa kej bo danes :hmm: Sej ne drugega, samo da vem koliko rogljickov prnest .) Aja pa kak :beer1: bo tud padu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 13, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Hja ene 8 komadov vec.... Glede na to da nas ni vec na poti po bolgariji in romuniji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 Aha, ok, 16 rogljickov pol :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 ....pridem.....v dvojini .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 13, 2004 Deli Objavljeno Julij 13, 2004 ....pridem.....v dvojini .) midva tud ... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 Danes pa zagvišno..... ...razen... .....če bo deževalo. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Julij 27, 2004 Deli Objavljeno Julij 27, 2004 (popravljeno) Ta torek smo v klubhousu imeli domac sirov burek z domacimi buckami party njam-njam. Vsi , ki ste zamudili, mi je zlo zal, ker vam je lahko zal! Naslednji torek bo spet nek party, sam ne vem se kak. Kej firbec matra :devil: .) Popravljeno Julij 27, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 28, 2004 Deli Objavljeno Julij 28, 2004 Ta torek smo v klubhousu imeli domac sirov burek z domacimi buckami party njam-njam. Vsi , ki ste zamudili, mi je zlo zal, ker vam je lahko zal! Naslednji torek bo spet nek party, sam ne vem se kak. Kej firbec matra No ja pridem jaz pogledat nasledni torek, ma samo z berglami in peš hehe...Zmeraj bl sovrazm juzne narode... :fight2: zdele bi mela cel motor pa se jaz bi bla cela... :cry: Ma ja sej sm spoznala da ce si motorist ,se morš zavedat da tudi če imaš prednost je nimaš...Ker folk tako izsiljuje da glava peče... Ej lepo se mejte fantje pa party on :yea2: :OK: hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 hehe no pol pa še jaz pridem nalsednji torek pogledat k vam,sam bom pršla po vseh štirih(na berglah)... lepo se mejte fantje hehe :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2004 No potem se pa vidimo, pa upam, da ne bos dolgo na pomoznih nogah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 (popravljeno) hehe no pol pa še jaz pridem nalsednji torek pogledat k vam,sam bom pršla po vseh štirih(na berglah)... lepo se mejte fantje hehe :yea2: Pazi se teh pubecov, ko sem bil jaz prvič na berglah med njimi so me po tleh vrgli :unsure: . Pa so mi pol razložili, da je to maximum od prijaznega pozdrava. :) Ti pa obiska pri njih ne bo žal .) . lp DTW p.s.: Saj mogoče bi pa z Ervino tudi lahko spet prišla kaj okoli? Popravljeno Julij 29, 2004. Popravil dave the wave Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Pazi se teh pubecov, ko sem bil jaz prvič na berglah med njimi so me po tleh vrgli :unsure: . Pa so mi pol razložili, da je to maximum od prijaznega pozdrava. :) Ti pa obiska pri njih ne bo žal .) . lp DTW p.s.: Saj mogoče bi pa z Ervino tudi lahko spet prišla kaj okoli? Ja mogoce bi pa res lahko... Nje pa ze ne bomo podiral po sotoru.... (mogoce v sotoru, ampak na vrh pa sigurno ne) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 ....ne bomo podiral po sotoru.... (mogoce v sotoru... Modre besede, modrega moža B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se