Shargo Objavljeno Julij 29, 2004 Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Modre besede, modrega moža B) Modre besede, ce bo tko nadaljeval zna bit kej plav :hmm: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Julij 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2004 Modre besede, ce bo tko nadaljeval zna bit kej plav :hmm: :lol1: Sej ne rabis naprej govorit, kaj se kle pise :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tejcy Objavljeno Julij 30, 2004 Deli Objavljeno Julij 30, 2004 Kaj mene kdo podiral,ma ja sm mela dobre izkusnje s firestarterji :D ...Cist lepo so me na moto zboru sprejel,pa nuben me ni vrgu na šotor niti v sotor,heh sm sla prej dam,mnja sovrazm nočne vožje ker slabo vidiš...No ja vsaj jaz... Pa v šotoru od jureta ni blo kej preveč placa,ceprov ne vem kako sta se pol tja notr 2 velika tipa zbasala :lol1: ,no ja to bi mogla vidt... No ja se prav ce me prvič niso metal me drugič tud ne bojo an :) hehe... Pa pr tem da vsi vozjo zanimive motorčke...hmmm mnjam.... Jao k dohtrju morm pa se mi ne da :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Ti a bomo dons tut kakšen mrzu per spil v clubhouseu!?!?! Kaj če bi dons nardil Trnowsko prvenstvo v balinčkanju?! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Kaj če bi dons nardil Trnowsko prvenstvo v balinčkanju?! :lol1: ...al pa kdo dlje sapo zadrzi v pljucih, al pa kej taksnega :hmm: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 ...al pa kdo dlje sapo zadrzi v pljucih, al pa kej taksnega :hmm: :kva2: :hmm: :hmm: :hmm: A kadilci mamo 2 minute fore?????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 :hmm: :hmm: :hmm: A kadilci mamo 2 minute fore?????? :hmm: Vazno je predvsem sodelovati .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Trnowsko prvenstvo v balinčkanju?! :lol1: prnesem balinčke ... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 prnesem balinčke ... B) dej res!!!!! Jest pa prnesem koš, pa drsalke...pivo je pa že tm!!! Pa po moje po zdej SHARGO namamil še kej za klopat!!!! Pazi to....wajt a minut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 10, 2004 Deli Objavljeno Avgust 10, 2004 Vabljeni danes vsi v Klubhaus, na "Sanja svin*a peceni kukuruz partty" Pekli bomo namrec letosnjo monohibridno kuruzo, (porekla semena in imena sicer ne poznam) ampak vem, da je bo vsaj za taprvih 30 obiskovalcev for free...ampak kasneje se je tud za denar ne bo vec dal izbrskat .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ....bila zelo dobra.........KURUZA namreč! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Torki so postali.......prav prijeten dan,še posebi, če je koruza zravn. :hmm: bo treba k zobarju....še zdej mam poln g**** kukuruza. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Torki so postali.......prav prijeten dan,še posebi, če je koruza zravn. :hmm: bo treba k zobarju....še zdej mam poln g**** kukuruza. Brezveze, pocakaj se malo, da bo konec koruzne sezone, da ne bos veckrat moral hodit :)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Koruza je bila vsekakor OK, sam, jest mam še zmeri nartabl najrajš pizzo velikanko. Seveda je bil tudi digitalček zraven in sledi nekaj fotk! Počasi smo začeli prihajati ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 kasneje ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ... še malo od daleč .. bil je že mrak ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ... narod se zbira ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ... debata ob koruzi pa glih sem začel razlago o uni pizzi ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ..ampak bi se res lahko enkrat zmenil pa nardil kakšen turnir v balinčanju....ampak z začetkom okol 18:00 ali 19:00 ko smo še boooolj trezniiii! A začnemo kr prijave zbirat!?!? A je kej interesentov(razn Hotchkota on je itaq za, zihr)! No štejte še mene z :OK: raven....... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ... gostje in gostitelji ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 ..ampak bi se res lahko enkrat zmenil pa nardil kakšen turnir v balinčanju....ampak z začetkom okol 18:00 ali 19:00 ko smo še boooolj trezniiii! A začnemo kr prijave zbirat!?!? A je kej interesentov(razn Hotchkota on je itaq za, zihr)! Jest sm za. Samo dejmo res zgodi začet ker me kasneje naženejo spat :cry: Še mal fotk ... prišli so tudi bodoči prospect-i ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Icy Objavljeno Avgust 11, 2004 Deli Objavljeno Avgust 11, 2004 Še mal fotk ... prišli so tudi bodoči prospect-i ... Ah ja sedaj še Hangarround!! :lol1: Bil je tudi posebni gost. Einherjar se je držal bolj daleč ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 ...si nekak ne upam prit kakšen torek pogledat... Ce te je kej v hlacah, bos sigurno prisla pogledat, pa na kaksen kozarec piva, pa mal pocebljat. Ce pa nosis krilo, si pa itak dobrodosla! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Avgust 12, 2004 Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 (popravljeno) Nazadnje, ko sem bil pri Firestartersih, sem komaj zadel garažna vrata ob odhodu...nevarno. Predvsem varen vadbeni poligon, za vse obiskovalce kluba FOR FREE ! :P -= CLICK=- :P ..aja, 51m iz prve... Popravljeno Avgust 12, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Avgust 12, 2004 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2004 Predvsem varen vadbeni poligon, za vse obiskovalce kluba FOR FREE ! :P -= CLICK=- :P ..aja, 51m iz prve... 51??? V prvem poskusu 125 metrov... s tem, da sem zajebal na koncu, ker sem s tipkami na miski se zajbaval Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se