Thundercat Objavljeno Februar 14, 2005 Deli Objavljeno Februar 14, 2005 danes treba v Lj po dveh mesecih.... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Po devetih dneh dopusta, danes bil ponovno v službi :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Zakaj je že treba zjutraj vstat? :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 :SS prokleta banda ušiva, svinje pokvarjene, gnoj človeški! vsak dan bolj sem razočaran nad ljudmi... :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Kok se ta teden vlečeeeeeeeee :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Itaq, da se vleče, če se vsak jebeni delovni dan začne z rjovenjem budilke ob petih zjutraj. TO NI HUMANO!!!! In to za ušivo plačo. :SS Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Itaq, da se vleče, če se vsak jebeni delovni dan začne z rjovenjem budilke ob petih zjutraj. TO NI HUMANO!!!! In to za ušivo plačo. :SS Alla ← jap.. ampak danes sem gladko preslišal rjovenje.. še mačko je prej zbudilo in mi je šla skakat po glavi, verjetno samo z namenom, da budilko ugasnem... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Itaq, da se vleče, če se vsak jebeni delovni dan začne z rjovenjem budilke ob petih zjutraj. TO NI HUMANO!!!! In to za ušivo plačo. :SS Alla ← Daj odpoved, pa se tega denarja ne bos videla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 vse me boli :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Včeraj spušil 110.260,00 SIT za registracijo motorja :SS :SS :SS :SS To pa še ni vse. Včeraj je bilo 5 stopinj, jaz vročino 38,5. Takoj po službi na motor in gasa na Škofljico k AC Žgajnar. Pridem tja, prvi na vrsti, dam prometno in prijazni preglednik mi reče: "Saj vam pa ni treba tehničnega delat, saj je motor star šest let, greste sam plačat zavarovanje" :slap: :slap: :slap: Nov zakon o ZVCP!!!! Pizda sem smotan. Prebral sem samo tisto o kaznih, ne pa to, da so se spremenili roki za tehnične preglede. Če bi bolj natančno bral ZVCP, mi ne bi bilo potrebno prešraufavat avspuhov in se pri tem urezat, pa sploh se mi ne bi bilo potrebno ves bolan furat tja z motorjem po mrazu. Tja bi se lepo zapeljal z avtom in narezal čebulo na šalterju. Sem se počutil kot kdo v risanki, ko kaj zajebe in se mu njegova glava spremeni v oslovo IA, IA, IA, IA, IA :SS :SS :SS :SS :SS Vožnja z originalnimi avspuhi je bila tudi :SS :SS :SS . Bil dvakrat izsiljen, en ata sploh ni videl, da grem mimo njega in je začel prehitevat, ko sem bil vzporedno z njim. Takoj, ko se pozdravim, zmontiram nazaj moje ropotulje. Pa še to so mi prišepnili, da je bilo včeri v uradnem listu objavljeno, da se bo zavarovanje podražilo čez 14 dni :ninja: :ninja: :ninja: :ninja: Že 10 let imam 50% bonifikacijo, pa vsako leto plačam nekaj 1000 sit več za zavarovanje :SS :SS :SS Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 "Saj vam pa ni treba tehničnega delat, saj je motor star šest let, greste sam plačat zavarovanje" :slap: :slap: :slap: ← Zakaj ti ne bi bilo treba tehnicnega delat? Tega ne stekam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Zakaj ti ne bi bilo treba tehnicnega delat? Tega ne stekam... ← Prvi tehnični pregled... 2. tri leta po prvi registraciji za vsa druga motorna in priklopna vozila; (4) Tehnični pregled motornih in priklopnih vozil iz 2. točke prejšnjega odstavka, katerih prvi tehnični pregled je že bil opravljen,pa niso starejša od sedem let, mora biti opravljen vsaki dve leti. ... :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 tadej je pa zadnje čase hudo žolčen bruhalnik :grim avtogeni trening... glej zeleno barvo (po možnosti na kakšni ninji)... pomirja... p.s. :SS kar tako :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Jebe... mam pa glih 97 letnik tako,da tud tanov zakon mi nič ne pomaga! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 fak ej! pa ne moreš verjet.....:headbang: "...štorasto sestavljen..." :blink: štorasto že...sam ne sestavljen :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Alla :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 (popravljeno) drastično krčenje oglaševalskega proračuna :angry: pa kaj ove budale mislijo, da daš en mali oglas v kmečke novice pa bo to 25.000 ljudi vidlo??????????? :SS :SS :SS :SS :SS :SS ma ne grem se, ne!!!!!!!!!!!!!!!! naj si sami delajo!!!!!!!!! :BUA: :angry: :SS :SS :SS Popravljeno Februar 15, 2005. Popravil PERVY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 :grrr nič novega...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 pička spoh ni prebrala do konca preden je butnila ven svojo izjavo :fight2: :fight2: :fight2: ....ne me jebat na suh :fight2: :fight2: .... egotrip..... :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Kurbe Merkatorjeve........................... Morm tri kosti kupt.....pa sam eno rabm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Kurbe Merkatorjeve........................... Morm tri kosti kupt.....pa sam eno rabm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ← Boš imel pa še za u nedelo za župco! :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Boš imel pa še za u nedelo za župco! :oops: ← Do takrat se bodo že usmradile.............. :SS :SS :SS :SS So že varno v smeteh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se