Nagaya Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Do takrat se bodo že usmradile.............. :SS :SS :SS :SS So že varno v smeteh ← ehmm....jest mam enga psa doma....enga ki ga nikol ne futram :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 ehmm....jest mam enga psa doma....enga ki ga nikol ne futram :blush: ← :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: :slap: Čist pozabu......................... pa še take....rahle so ble Idiot,popolni IDIOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Klimbra..... :SS :SS :SS :SS :SS :SS nate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Do takrat se bodo že usmradile.............. :SS :SS :SS :SS So že varno v smeteh ← Mislim....ej.....moj đanki rad gloda kosti. A jih ne bi doniral njemu? Joj, se pa res nč ne spomneš..... :( Alla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Mislim....ej.....moj đanki rad gloda kosti. A jih ne bi doniral njemu? Joj, se pa res nč ne spomneš..... :( Alla ← Sej sem priznal.....da sem kronani cepec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Itaq..... Alla :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Itaq..... Alla :P ← ZLOBAAAAAAAAAAA :devil: :devil: :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 močan veter :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 :SS ← A kosilo? :blink: Alla :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Kar naprej sem lacen :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Kar naprej sem lacen :closedeyes: ← To ni dobro. :naughty: p.s. Boš bil debel in srečen. :) Al pa star in tečen. :) Zdaj pa izberi, kaj ti je ljubše? :? Mimogrede : tunin namaz.... preveč margarine (pa četudi light) :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Danes tako mrzel dan, mene pa tako razganja, da bi se šel mal ven v motorčkom pelat pa še tako daleč je videt pomlad :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 15, 2005 Deli Objavljeno Februar 15, 2005 Na šihtu mi je kontrolor zagrozil z disciplinsko, ker sem si vzel 10 min. za kavo, pa še nobenega dela ni bilo :SS :SS :SS ... PS: Piz** mu mate***... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Na šihtu mi je kontrolor zagrozil z disciplinsko, ker sem si vzel 10 min. za kavo, pa še nobenega dela ni bilo :SS :SS :SS ... PS: Piz** mu mate***... ← Pošlji ga u 3PM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 A kosilo? :blink: Alla :xx: ← Nope. Guess again! :devil: Trenutno mi gre permanentno samo ena stvar na :SS Čez nekaj časa mi bosta (predvidoma) šle dve stvari na :SS Potem spet samo ena in na koncu ne bom več :SS :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Pa ne, da maš spet prah pod mizo? O:-) Alla En :SS na zgodnje ustajanje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Pa ne, da maš spet prah pod mizo? O:-) Alla En :SS na zgodnje ustajanje ← Ah, ne, kje pa. :) Smo uredili zadevo s čistilkami. Sedaj pridno delajo. Sicer pa smo tako vedno tukaj :SS , se prah sploh ne more več nabrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Teden..................kok.......................vleče :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHARKi Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Teden..................kok.......................vleče :SS :SS :SS :SS ← sej bo no, al bo že minilo :friend1: :whistle: bemu mater kdaj bo vikend Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tato Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 :SS ← Zajtrk al malca? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Neskooončni sestanki... :wacko: :slap: Ah, kaj vse bi lahko ta čas počela.... :rolleyes: :whistle: :whistle: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 Ah, kaj vse bi lahko ta čas počela.... :rolleyes: :whistle: :whistle: :xx: ← :kva2: :kva2: :kva2: Povej.... :blush: Še en moj :SS ...obdelava nekih kao anket.... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 16, 2005 Deli Objavljeno Februar 16, 2005 zobozdravnika mam danes :xx: :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se