Furioso Objavljeno Februar 18, 2005 Deli Objavljeno Februar 18, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Pi*da ko so to ženske ena hinavska bitja :SS , jebejo ena drugo.... :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Mislm, da sm fasu "akutno okužbo dihal" :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Kje pa je Furi dons. Da mu ni slab ratal... :hmm: :grrr :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 'delovna' sobota :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Pi*da ko so to ženske ena hinavska bitja :SS , jebejo ena drugo.... :SS :SS :SS :SS ← Dokler se med sabo...je kar dobr, ko pa se obrnejo proti tebi... ...pol boš vidu... :SS :SS :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Na srečo se še "drži" status quo, zaenkrat... Vreme napovedano za jutri :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Kje pa je Furi dons. Da mu ni slab ratal... :hmm: :grrr :SS ← Da ga nadomestim :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 'delovna' sobota :SS ← jože se ti pridružujem :SS :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 19, 2005 Deli Objavljeno Februar 19, 2005 Pizda, kwa bom enkrat popizdu, pa razbou to kanto. :SS Pisem pol ure, pol se pa usuje. Ma ne da se mi se enkrat :SS Mal je mankal. Dihat.... Bruhat.... :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 :grim Sem opazil, da noben kafic ne odbre pred 8.00 ali celo kasnej :SS :SS mi smo bli pa tak zejni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 nenaspan :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 :SS ← jeeeeee, :OK: Furi je zdrav :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Po enem tednu fantastičnega vremena, snega in žuranja (totaln razčefuk od padca prvi dan je že pozabljen) v Dolomitih spet doma. BLJAK! :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 malo močnejši maček kot navadno :SS , delo čaka jaz pa brez volje :SS , namesto da bi večer preživel na kavču pred TV bom spet nabijal po tipkovnici :SS :SS :SS jeba bom laptop vzel pa saj doma delal, poln kurac mam pisarne :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Godfather Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 (popravljeno) Da sem mogu avto notri oprat :headbang: :headbang: ker ga je moj sinko pobruhal. :SS :SS Popravljeno Februar 20, 2005. Popravil v-strom 650 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 :wallbash: :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 :SS ko bi blo še naslednji dan tak fajn...tigra mam, ne mačka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kruse Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Me je skor kap. Spet to belo sranje leti dol. Potem pa vidim se kamion s soljo :SS :SS :SS Ma ce je zima, potem naj bo zima. Naj nehajo pluzit ceste pa sol metat. Folk naj nabavi ketne, pa naj se naucijo vozit po snegu. Ali pa naj grejo pes. Pa hitrosti bi padle. Motorje bi pa pozimi samo sravfali, ne pa da jih po tej cobodri unicujemo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Februar 20, 2005 Deli Objavljeno Februar 20, 2005 Včeraj zvečer se ga tudi napiti nisem mogel pošteno, ker sem imel danes šiht :SS :SS :SS ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 začelo snežit :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Erik Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 prehlad :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se