Einherjar Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Nov akumulator + nov sneg = :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 konec čudovitega vikenda in ponovnih 5 dni jajc... :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 :SS :SS :SS Pa sej ni res.......spet se vlllleeeeeeččččeeeeeeeeeeeeeeee Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 :SS čez petek, vikend in današnje jutro... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Marky Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 VPNDN :SS In zdaj naj bi ga spravil še v ''ljudski'' jezik! Za :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 vse!!!!!!!!!! :SS :SS :SS in sneg je tu še najmanj :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 V LJ moram :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Pi*de, ukinil so mi urgenco :angry2: , kje naj pa jaz zdej tisto lubiko gledam :? :unsure: , za kozlat :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Novi bularji --> ozuljen k kurba... (ps: glej nasmeh) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pirrulz Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Uuuu ga meče zunaj :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 kar tako malo........ :SS ker sem zmatrana...... pa ker se mi pač malo :SS da se bom komu kaj smilila :love1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 pa to je, to je, to je za ........................ :SS :SS :SS :SS :SS :SS :SS pa saj sem samo človek in dan ima samo 24 ur. bemti cel vikend so mi zjebali z delom pa še vedno ne kapirajo da ne gre vse naenkrat :SS :SS :SS :SS :SS :SS , pizda če bi oni tak delali bi bli mi pred japonci :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 je že uredu.... <_< .... sama sem tko hotla <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 za ene je še metka škoda :angry: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ZAKAJ JAZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! :eek: :fight2: :SS :SS :SS I NEED A GUN!!!!!!!!! OOOOO RIGHT, I GOT ONE!!!!!!!!!!!!! jutri gre z mano na šiht!!!!!!!! :wacko: :xx: :SS :blink: :BUA: FUCK, FUCK, FUCK!!!!!!!!!!!!! :SS :SS :SS :SS :SS pizda prazna bajta jaz pa cele dneve v pisarni :slap: doma pa jacuzzi sameva pol pa si še kuhat morem ob polnoči ko pridem sfukan domov :wacko: ma vse skupaj :SS :SS :SS :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 (popravljeno) pizda prazna bajta jaz pa cele dneve v pisarni :slap: doma pa jacuzzi sameva pol pa si še kuhat morem ob polnoči ko pridem sfukan domov :wacko: ← :kva2: :kva2: :kva2: To je pa res kurc, pervy-san! :yes: Solidarno :SS :friend1: Imam idejo! :kva2: :afro1: Popravljeno Februar 21, 2005. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 vse me boli :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ar Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Ma za :SS so teli asistenti, komentar aja dons, ja a res so za :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
octoPUSSY Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 Takili posrani dnevi so prov za :SS . Mislm tale sneg, mraz pa brozga sta pa res too much. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Februar 21, 2005 Deli Objavljeno Februar 21, 2005 :SS :SS :SS In juter spet tja :SS :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se