Pervy Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 danes puščam tu prostor vsem ki bodo :SS zaradi mene. meni se danes gladko jebe za vse :P in vsi ki čakate da bom kaj naredil za vas ali me rabite za kaj drugega :nono: prosim skozlajte se tu - jaz danes ne jebem nič - je prelep dan! :whistle:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 da ni kdo slucajno pričakoval da se bo moja malenkost in cel ceh prikazal nekje samo njemu na čast...da bo mel on občutek da se neki dogaja....... :angry2: :angry2: :angry2: samo njemu na čast.....ker drugač itaq nic ne delamo.... :angry2: mamicu ti.....jest tud nič ne vidm da bi se tam pr vas kej delalo...samo neki jamrate da niste usposobljeni za to pa da rabite izvolit nov odbor....da bi pa kdo kej naredu pa ne.... :angry2: ne me jebat v glavo.... :angry2: :angry2:
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 (popravljeno) Ja ti si pa zdaj tu najbol boga, ja... :doze: evo en :SS iz solidarnosti aja pa če se spomnim, kak so mi kislino nabili, še par :SS :SS :SS :SS :SS Popravljeno Februar 24, 2005. Popravil pirrulz
Špilferderber Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 da ni kdo slucajno pričakoval da se bo moja malenkost in cel ceh prikazal nekje samo njemu na čast...da bo mel on občutek da se neki dogaja....... :angry2: :angry2: :angry2: samo njemu na čast.....ker drugač itaq nic ne delamo.... :angry2: mamicu ti.....jest tud nič ne vidm da bi se tam pr vas kej delalo...samo neki jamrate da niste usposobljeni za to pa da rabite izvolit nov odbor....da bi pa kdo kej naredu pa ne.... :angry2: ne me jebat v glavo.... :angry2: :angry2: ← nagaya? daj en nasmeh samo za mene, da se bom znebil občutka, da si v resnici vedno tako jezna in žolčna deklina :blush:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 nagaya? daj en nasmeh samo za mene, da se bom znebil občutka, da si v resnici vedno tako jezna in žolčna deklina :blush: ← vedno in povsod......predvsem pa še bolj <_<
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Ja ti si pa zdaj tu najbol boga, ja... :doze: evo en :SS iz solidarnosti aja pa če se spomnim, kak so mi kislino nabili, še par :SS :SS :SS :SS :SS ← modrijan......se greva ven zmenit :angry2: čeprav se mi zdi da sem kar v pravi temi.... :angry2:
Špilferderber Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 vedno in povsod......predvsem pa še bolj <_< ← jap, točno takšen odgovor sem pričakoval :OK: :SS za belo vodo..
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 jap, točno takšen odgovor sem pričakoval :OK: :SS za belo vodo.. ← ....da ne bi kdaj svojih fanov razočarala <_<
pirrulz Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 modrijan......se greva ven zmenit :angry2: čeprav se mi zdi da sem kar v pravi temi.... :angry2: ← lahko se greva z ledenkami kepat, ker danes sem jaz tudi :angry2:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 lahko se greva z ledenkami kepat, ker danes sem jaz tudi :angry2: ← in kaj zdej? mi poči srce?.... ..... :angry2:
fabi Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Sm tako zivcna, da mi gre za :SS danes bom koga pojedla... :devil: hfjszuwgfjw
klimbra Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 vedno in povsod......predvsem pa še bolj <_< ← Definitivno kufe rabš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS .....ne danes ne več sploh.....viva la dopust!!!!!! :OK:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Definitivno kufe rabš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :SS .....ne danes ne več sploh.....viva la dopust!!!!!! :OK: ← kawa ne pomaga....taka sem :naughty:
klimbra Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 kawa ne pomaga....taka sem :naughty: ← Prou......bo men več ostal :cry:
Alla Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Kje kava? Kdaj kava? Rabim kavo!!!!!! Alla P.S. Lačna....:SS
bmw Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Kje kava? Kdaj kava? Rabim kavo!!!!!! Alla P.S. Lačna....:SS ← hrane???.....ljubezni?????.....lačna česa?......mogoče lahko pomagam..... :naughty:
Nagaya Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Kje kava? Kdaj kava? Rabim kavo!!!!!! Alla P.S. Lačna....:SS ← jest grem pa na kavo pa toast :grrr
Alla Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Pička! :angry2: Bmw......sja veš, da hrane.....in, ja...lahko pomagaš....dans bi kak paniran šnicl jedla. Me povabiš? O:-) Alla B)
Erik Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Mokre ceste in pesek :SS :SS :SS :SS :SS :SS
Furioso Objavljeno Februar 24, 2005 Opozori Objavljeno Februar 24, 2005 Pička! :angry2: Bmw......sja veš, da hrane.....in, ja...lahko pomagaš....dans bi kak paniran šnicl jedla. Me povabiš? O:-) Alla B) ← Povabim. :friend1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se