Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Pa k maš vspod ledice se to pol vid na tleh krogec ne? Razmišljam da bi kupu pa pol obrobu skuter al pa kej na tleh napisu. Sam verjetn bi pol to pršlo še draži k neonka :hmm:

Objavljeno

Hehehe.....moja zadna rit se vidi ce jo od dalec pogledas kot pristajalna steza za letala skoda da nimam vec slike :)

Objavljeno (popravljeno)
Hehehe.....moja zadna rit se vidi ce jo od dalec pogledas kot pristajalna steza za letala skoda da nimam vec slike :)

tak velka je?? :lol1:

J.O.K.E.!! ;)

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno

Hehe roba, pazi da ti ne bo enkrat en jumbo jet za rit prletu :D

Objavljeno

IC elektronika je v lj. poslejo po posti. Jst sm tut iz tam narocu. Napis na gugl ic elekronika...majo e-trgovino

Objavljeno
Hehe roba, pazi da ti ne bo enkrat en jumbo jet za rit prletu :D

Al pa pilatus :D :P

Objavljeno (popravljeno)

no whatever...

zdej čez zimo nameravam dat pod zadnji blatnik (Gilera DNA) 2 navadne žarnce pa vezat na zavorno luč, tko da k zabremzaš zasvetjo. sam se namorm odločt kakšne barve nej bojo. motor je rumen, spodej mam modre ledice... kakšna barva bi pasala tej že obstoječi barvni kombinaciji ;) ????

Popravljeno . Popravil pogi
Objavljeno

rdeča! da bo isto k zadne luci.. :yea2:

jez mam pa en vprasane.. ucerej sm montirov neonko na skuterja.. pol k je bla prsraubana, sem kabla brez vseh soltarjev in varovalk samo prtisnu na akumulator, da sm vidu koko svet.. takrt je zasvetila, pol sem pa to vse zacinu, zalimov, itd. zdej pa ne dela! po veckratnem merjenju z voltmetrom vse kaze na to, da je crknla :xx: :BUA: :hmm: nimam nit najmasga pojma koko je to mozn?!

Objavljeno

Točno to se je tut men nardil. Un tip k mi je to rihtu je narobe obrnu kabla, pol je pa skurl diodo, al upor al kaj že, v glavnem, pol sm to nesu enmu tipu da mi je zamenu, sam neonka pol ni več delala. Važn je kako obrneš kabla, pa tut k probavaš ne smeš preveč dolh tišat gor da vidš če svet, če ne svet hitr dol pa okol obrnit pol si pa označt. :)

Objavljeno

ja pr neonkah je kurac če zamenjaš + pa - , isto je z ledicam, morš tut merkat da ne zamenjaš (ta dolg kontakt je +, ta kratk je -) sam a na neonkah ni nč označen ker je plus ker pa minus? :wacko: :unsure:

Objavljeno

Je je ce mas prozorni kabel je + tisti ko ma belo crtno an vsaki starani,cist prozoren pa je -.....pa ce zamenjas pola na neonki se nic ne zgodi sem ze stestiral :)))z ledic pa se pac malo skadi :) B)

Objavljeno

Nič se ne zgodi? V bistvu nej se ne bi nič zgodilo, zato ker majo neonke varoval, da če zamenjaš pola ni nič. Sam men ga je skurl in k gre neki v kurac gre vse v kurac :angry:

Objavljeno

Pa še to, pri teh neonkah, k majo prozoren kabl je + tist k ma belo črto, to tut na embalaži piše, če maš pa tako k ma črn kabl je pa najbl izi če razstavš vtikač in + je un kabl k je na sredini. :)

Objavljeno

Uf, še malo pa bo lahko en diplomsko al pa doktorat nardil iz tega :naughty:

Preveč vpliva ma Fast and Furious na vas :grim

Sej je interesantno to ja. Razmišljam da bi si na RS 125 naštimal to gor. Kaki predlogi KAM bi najbolj pasalo?

LP

Objavljeno

Igralec si je dal na rs 50, posli mu pm :) samo mislim da je mel on neki med plastiko, da je tak zeleno žarelo pol B) :OK:

Objavljeno
Uf, še malo pa bo lahko en diplomsko al pa doktorat nardil iz tega :naughty:

Preveč vpliva ma Fast and Furious na vas :grim

Sej je interesantno to ja. Razmišljam da bi si na RS 125 naštimal to gor. Kaki predlogi KAM bi najbolj pasalo?

LP

Ja je treba znanje koristno uporabiti ;)

Če pa ne bo šlo z neonko pa pač uporabi ledice. Baje so tut fine :rolleyes: :P :)

Objavljeno

Kaj pa zadnja luč bi se za mojo RS-ko dala dobit v stilu R1 (bela, notr pa diodice)?

Lp

Objavljeno
Kaj pa zadnja luč bi se za mojo RS-ko dala dobit v stilu R1 (bela, notr pa diodice)?

Lp

Nredi si jo ce znas ni taki bav bav kot zgleda...samo cas rabis :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!