Aleron Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 Koliko KM pripomore Akrapovič na recimo ninji 9 -le zadnji lonec? -celoten akrapovič izpušni sistem? Okvirne cene za oboje? hvala , lp
hotschko Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 (popravljeno) Koliko KM pripomore Akrapovič na recimo ninji 9 -le zadnji lonec? -celoten akrapovič izpušni sistem? Okvirne cene za oboje? hvala , lp kaj pa, če bi akrapoviča vprašal po emailu ??? ... znajo pisat veš ... in po moje največ vedo o tem ... ;) da ne bo pretežko ... www Popravljeno Julij 10, 2003. Popravil hotschko
Aleron Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 hotshko, ok bom vprašal. Drugače pa me ne zanimajo točne cene ampak neke okvirne. Pa najbolj me zanima glede pridobljenih KM. Sem mislil, da se to tukaj ve :)
Aleron Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 ice, sej ne sprašujem zato, da bi ga jaz nabavil. Jest mam itak rajši da je vse originalno. Stvar je v tem, da je to že na motorju, ki ga mam ogledanega. Pa prodajalec pravi da ma z akrapovičem 140 KM. Drugače tovarniško jih ima motor 125. Vem da je več kot preveč, samo če je gor naj bo gor, zanima me pa vseeno koliko KM več je v resnici (čisto iz firbca :) ). Aja pa btw. jest ne vem kaj je s tem iskalnikom :( Vpisal sem notri akrapovič , označil po datumu VSE, označil tam da išče po naslovih tem, pa mi ni nič našel. Tako da sem potem odprl novo temo zato (sori, pa thanx ker si prestavu:) ). Drugače pa sem opazil, da če poklikaš opcije v iskalniku, ki jih želiš, pa potem takoj v momentu klikneš IŠČI, da ti ne najde. Če pa recimo počakaš kakšno sekundo potem ko obkljukaš opcije, ti pa najde! A je možno?
hotschko Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 pa prodajalec pravi da ma z akrapovičem 140 KM. Drugače tovarniško jih ima motor 125. Vem da je več kot preveč, samo če je gor naj bo gor, zanima me pa vseeno koliko KM več je v resnici (čisto iz firbca :) ). na njihovi internet strani so grafi za vse izpuhe, ki jih delajo ... preveri.
Ice Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 aleron,ne vem kje si staknil stevilko 125....... ZX-9R je vedno imela 143 KM. -> klik edina razlika je bila med modelom z katalizatorjem in brez (z kat 1-3 KM manj).
Aleron Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 (popravljeno) Ice, na tej povezavi, ki jo navajaš, so letniki od 98 dalje. Te imajo toliko KM kot praviš. Jest govorim za letnik 94. Ta ima 125KM (morda kakšen manj). Ne spomnim se točna na kateri strani sem to videl. Drugače pa če pogledaš na stran www.bikez.com , ti sicer piše za zx9r, da ima 139 KM (letnik 94!), ampak se mi zdi, da je to napačen podatek. Tovarniško naj bi imel 125 KM. Popravljeno Julij 10, 2003. Popravil Aleron
universe judge Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Poglejte si tega lepotca!
kura Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 motor po mojem okusu, ;) :D najbrz so dozdej ze zrihtal menjalnik ki je zajebavou pr 9kah iz 1998 serije
gizmOkak Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ja bomba je :D :D ni kej rečt čez njo!!! Sam ne bo več dougo aktualna k jo spodriva 1000 klasa, in takoj ku pride zx10r ven bojo pomojem kar nehali izdelovat zx9r?!?!?! :unsure: :unsure: Sicer pa je zakon mašina!!!
perimund Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 To = MOJ naslednji -> MOTOR - - > 99,9%
vulcan Objavljeno Avgust 21, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2003 LP. Ze naslednje leto si boste lahko nabavili ZX-10R, sem ga videl v AM samo je bolj svoh slika. Drugace bo pa kr huda zverina.
Dr.SPEED Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 Mislim da je 9r še vedno dovol dober,da lahko z njim postavlaš pravila na cesti! :yea2:
perimund Objavljeno Februar 7, 2004 Opozori Objavljeno Februar 7, 2004 To = MOJ naslednji -> MOTOR - - > 99,99% P.S: razen ce bom čakal vec kot 2 leti
perimund Objavljeno Februar 15, 2004 Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 Evo prosnja! A ma kdo slikco od 1999 v črni barvi? l.p. :ph34r:
Aleron Objavljeno Februar 15, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 Evo prosnja! A ma kdo slikco od 1999 v črni barvi? l.p. :ph34r: www.bikepics.com jo ma.
Dr.SPEED Objavljeno Februar 15, 2004 Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 Zdravo. :OK: Za dobre slike poskusi s iskalnikom YAHOO pod stranjo www.sonicjay.com. Včeraj sem si na tej strani ogledel kar nekaj zanimivih sllik od ninje zx6,7in9r. :kva2: :kva2:
perimund Objavljeno Februar 15, 2004 Opozori Objavljeno Februar 15, 2004 :hmm: :hmm: to ni original a ne... .. vem da so bili eni letniki 9ke v črni barvi (fabrsko original) pa me zdej zanima ce kdo ve al je to bil 99l. al kater drug? :?
margo Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 na avto.netu sem zasledu zx9r-f1 (173 KM) in me zanima, če kdo kaj več ve o tem modelu, ali je to sploh serijsko izdelan motor al ...... :hmm:
Pervy Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 na avto.netu sem zasledu zx9r-f1 (173 KM) in me zanima, če kdo kaj več ve o tem modelu, ali je to sploh serijsko izdelan motor al ...... :hmm: ← čisto serijsko, se probam spomnit zakaj je že tisti F1 zraven pa se ne morem, mislim da je to neka fabriška oznaka, moj ima npr. "ljudsko" ime ZR7, fabriško pa ZR 750 F1. mislim da je to ista stvar. vsekakor pa ni to neka limited edition varianta in tudi 173 KM je na papirju .)
margo Objavljeno Oktober 5, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2005 sam tele konjiči me begajo, ker naj bi jih bilo 143 v original-normalni izvedbi. :?
Pervy Objavljeno Oktober 6, 2005 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2005 sam tele konjiči me begajo, ker naj bi jih bilo 143 v original-normalni izvedbi. :? ← pokliči pa vprašaj če je razen akrapota še kaj na mašini narejeno. serijsko jih ta sigurno nima 173, so pa jih imele nekatere 9-ke tam nekje po tem ko so jih mehaniki v roke dobili.
Potokar57 Objavljeno April 3, 2006 Opozori Objavljeno April 3, 2006 Jaz sem imel 9-ko l.99 modre barve. Imela pa je 143KM z akrapovičem naj bi se moč povečala za 8%. To potem znese 154KM kar je kr dovolj da se lepo polješ. Je pa zelo lepo vodljiva. :OK:
kawaroky Objavljeno Maj 14, 2006 Opozori Objavljeno Maj 14, 2006 Pozdravljeni motosvetovci! Imam en (vsaj mislim) manjši problem :hmm: z ninjo 9 letnik 1999! motor namreč trokira (vozi po dveh ali treh cilindrih) pri nižjih obratih se pravi priblizno do 4000 obratov. Je zelo moteče, še posebej pri speljevanju v mestu ker nima prave moči nato pa naenkrat poskoči pri omenjenih obratih! sam sem že razmišljal, da bi lahko bil problem v cinšpuli (ker so bile svečke namreč že menjane), ali pa da je problem na uplinjaču in da bi ga moral dati na novo nastavit (možno, da ne dajo vsi štirje uplinjači taprave oz. enakomerne mešunge pri nizkiz obratih). zaenkrat še nisem sigurn, kje bi se lotil popravila, zato bi prosil za vse predloge ideje in predvsem izkušnje s podobnimi primeri, da nebi po nepotrebnem kupoval materiala, ki ni ravno poceni :glare: hvala! KRVAVICA 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se