simonsi Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 če si pokal z izpuhom, čist možno da ti je ena svečka umrla KRVAVICA 1
KRVAVICA Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 pokal ja sam sm svečke menju pa ja vse en 1 cilinder mrtu pa čudn ropota!!
SF Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) Skrivljen ali odtrgan ventil? Še zdej ne vem kak ropot je to, morda samo trokira, pa ti tega nam ne znaš povedat... Najprej menjaj svečo, preveri še, če imaš dovolj goriva, tudi takrat začne laufat po treh... Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil SF KRVAVICA 1
KRVAVICA Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) Klenka,svečke so pa ok. link. Skrivljen ali odtrgan ventil? Še zdej ne vem kak ropot je to, morda samo trokira, pa ti tega nam ne znaš povedat... Najprej menjaj svečo... Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil KRVAVICA
SF Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 (popravljeno) Poglej, če imaš dovolj goriva, tudi takrat laufa po treh... Torej pride v poštev tudi zamašen vplinjač... Popravljeno Maj 2, 2011. Popravil SF KRVAVICA 1
KRVAVICA Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Sm peljal agregat v eliso in pravijo da so skoraj 99% da sta šla ventila.J :naughty:utri mi sporočijo pa vam sporočim kaj se dogaja! Poglej, če imaš dovolj goriva, tudi takrat laufa po treh... Torej pride v poštev tudi zamašen vplinjač...
KRVAVICA Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 (popravljeno) na ebyu najdeš ful velik robe sploh plastike se mi zdijo ful pocen pa hude :naughty:npr link : http://motors.shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=m39&_nkw=Fairing+for+Kawasaki+Ninja+zx9r+98-99 Nujno uprašanje za use k mate kawasaki nijo zx 9 1998 naprej...a je kdo kle gor k bi loh kkšne dele zrihtou?Plasike in pa levo šalčko ter tuljave pod njo?oz če ma kerekol dele nj piše tukej...hvala Popravljeno Maj 3, 2011. Popravil KRVAVICA grepavl 1
KRVAVICA Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 pokrivilo je ventile in glavo 400€ škode Sm peljal agregat v eliso in pravijo da so skoraj 99% da sta šla ventila.J :naughty:utri mi sporočijo pa vam sporočim kaj se dogaja! pokrivilo je ventile in glavo 400€ škode Sm peljal agregat v eliso in pravijo da so skoraj 99% da sta šla ventila.J :naughty:utri mi sporočijo pa vam sporočim kaj se dogaja!
simonsi Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 kolk ima pa motor prevoženih? KRVAVICA 1
KRVAVICA Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) 60000 se mi zdi bom pa pogledov jutr kolk ima pa motor prevoženih? Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil KRVAVICA
simonsi Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) recimo če bi imel ful km, bi lahko oslabeli fedri od ventilov in pol v blokadi pod obrati ne zapirajo več dovolj hitro in jih lahko bat ujame pa pokrivi Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil simonsi KRVAVICA 1
KRVAVICA Objavljeno Maj 21, 2011 Opozori Objavljeno Maj 21, 2011 Sem že zmontiral agregat nazaj!!!:evilgrin: Sam mi nekaj čudn dela do 4000 obratov nima moči pol je pa o.k.
KRVAVICA Objavljeno Maj 22, 2011 Opozori Objavljeno Maj 22, 2011 p je spet šlo vse skupi v k....:headbang::headbang::headbang::wallbash::wallbash:sm šu na furo pa je sam zaropotal Sem že zmontiral agregat nazaj!!!:evilgrin: Sam mi nekaj čudn dela do 4000 obratov nima moči pol je pa o.k.
KRVAVICA Objavljeno Maj 22, 2011 Opozori Objavljeno Maj 22, 2011 Česa neznam sej nism jest agregata popravlov ampak uradni servis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj prčkaš če ne znaš grepavl 1
simonsi Objavljeno Maj 22, 2011 Opozori Objavljeno Maj 22, 2011 a res ali kaj? :wacko: pardon, bo pa potrebna reklamacija .)
KRVAVICA Objavljeno Maj 23, 2011 Opozori Objavljeno Maj 23, 2011 Zdele ga pelm nazaj mogoče so kej pozabil zategnt al pa kej tazga.Reklemacija!bojo že zrihtal sej so mojstri!! a res ali kaj? :wacko: pardon, bo pa potrebna reklamacija .)
KRVAVICA Objavljeno Maj 24, 2011 Opozori Objavljeno Maj 24, 2011 pravijo da se je lahko ulegu ventil pa da morjo šeenkrat naštelat vse skupi!Me bojo dons poklical kaj je pa vam sporočim! poročaj, kako pa kaj
KRVAVICA Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 evo še fergazarje je blo treba zrihtat je bil delček ventila not.So zrihtal zdej pa res mašinca dela k urca!!!!!!:yea2:Zdej pa nadoknadt zamujene fure : ) grepavl 1
KRVAVICA Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 lep pozdrav imam spet en problem počila mi je prednja cev za zavore pa me zanima kje lahko to najceneje dobim ker zadeva ni ravno poceni HVALA
Urban K. Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 (popravljeno) Hidravlika Prit d.o.o. Tukaj ti jo bodo naredili, kakršno si boš želel. Popravljeno Julij 5, 2011. Popravil Urban K.
ankh Objavljeno Julij 5, 2011 Opozori Objavljeno Julij 5, 2011 lep pozdrav imam spet en problem počila mi je prednja cev za zavore pa me zanima kje lahko to najceneje dobim ker zadeva ni ravno poceni HVALA Hidravlika Prit ali MAJ v Domžalah (100m od Elise). p.s Namig dneva - T.... zapelji motor v grab.. in se vozi s tastovim
KRVAVICA Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 najbol pametn bi blo ja Hidravlika Prit ali MAJ v Domžalah (100m od Elise). p.s Namig dneva - T.... zapelji motor v grab.. in se vozi s tastovim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se