KRVAVICA Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 sam rabim komplet ne sam cevi ker je tista rinka šla v p.... Hidravlika Prit d.o.o. Tukaj ti jo bodo naredili, kakršno si boš želel.
trojan69 Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 Poglej po e-bayu. jst sm moje naroču iz ebay.co.uk Hellove-ugodne pa dobre.
KRVAVICA Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 sm že zrihtu zadevo.jutr samo še v eliso po tesnila pa gas Poglej po e-bayu. jst sm moje naroču iz ebay.co.uk Hellove-ugodne pa dobre. grepavl 1
RHonda Objavljeno Julij 6, 2011 Opozori Objavljeno Julij 6, 2011 Pa kolk ima ta motor zgodovine? Jest sm mel 600, identična oblika, NOBENEGA problema
KRVAVICA Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 str motor velik problemov bolš mal več €€€€€ dat pa maš mir
ankh Objavljeno Februar 20, 2012 Opozori Objavljeno Februar 20, 2012 str motor velik problemov bolš mal več €€€€€ dat pa maš mir A sedaj končno dela ali moraš še nekaj let dodatno € vlagat v motor. Pričakujem namreč, da boš letos končno padel mimi mene. p.s Namig dneva - T...počasi in vestno sestavljaj motor, da bo sin ob polnoletrnosti lahko za darilo dobil dobrega oldtajmerja. KRVAVICA 1
KRVAVICA Objavljeno Marec 13, 2012 Opozori Objavljeno Marec 13, 2012 zdej čakam da bo vsaj 17stopinj da uplinjače naštelam pol pa upam da je to to!!!
ninjafan Objavljeno Maj 18, 2012 Opozori Objavljeno Maj 18, 2012 Zdravo. Zanima me, kateri serviser,oz. kam ga vi peljete, da vam kontrolira zračnost ventilov. Imam Ninjo ZX9R 2001, prevoženih 60000km. Do sedaj mašina še ni bila odprta.Kdaj bi sploh moral opraviti prvo kontrolo ventilov? Aja, kakšno Eliso mi prosim ne priporočajte...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se