moonlord Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 zanima me kak bo zgledla panoramska voznja. Kam se bo slo pa vse ostalo?
SiMoN` Objavljeno April 23, 2006 Opozori Objavljeno April 23, 2006 Od letališča se bomo peljali do Kođaka, v center Maribora, kjer se bomo ustavli za nekaj časa, potem pa nazaj. Vozili bomo po predpisih, torej 45km/h in dva po dva v koloni. Že v naprej prosimo, da upoštevajte to. Lp
M|t3k Objavljeno April 23, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 23, 2006 Dajte mi povedat, če kdo od pionirjev (Roba, Jrko, Pero...) tut pride... Da vidim če se kaj oglasim pozdravit staro šolo :lol1: :OK:
SiMoN` Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 _Roba_ pride, za Perota pa za Jrkota pa nevem :) . Lp
blindek Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 je keri pripravljen meni dat skuterja v roke :P drugače pa jaz se peljem zadaj z avtom da bomo snemali...
#46# Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 fantje mene samo zanima kaj glede sponzorjev ste si kr sami zmislili kdo bo sponzor al kak, ker šef od extrema o sponzorstvu neve nič??? zanima me razlaga
blindek Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 slišal drugačno zgodbo...pred 5min!
Lenc Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 fantje mene samo zanima kaj glede sponzorjev ste si kr sami zmislili kdo bo sponzor al kak, ker šef od extrema o sponzorstvu neve nič??? zanima me razlaga mogoce pa ti nic neves :naughty:
#46# Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 lenc glej osebno sem se pogovarjal z šefom tak da nevem kdo tu ve več ne dobro saj je meni vseeno samo prašal sem pač :yea1:
blindek Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 pomoje smao tak neke sponzora ni napisal gor...
_OKI_ Objavljeno April 24, 2006 Opozori Objavljeno April 24, 2006 Dajte mi povedat, če kdo od pionirjev (Roba, Jrko, Pero...) tut pride... Da vidim če se kaj oglasim pozdravit staro šolo :lol1: :OK: Stara šola pride na golaž :naughty: :grim
_Roba_ Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Stara šola pride na golaž :naughty: :grim Tocno tak :OK: :naughty:
M|t3k Objavljeno April 25, 2006 Avtor Opozori Objavljeno April 25, 2006 (popravljeno) Pol pa se še mogoče jaz oglasim pogledat v kiro smer gre scena ;) PS: _OKI_ tebe pa sem čist pozabo, če te nič ni nikjer za videt ;) Heh, se vidimo v četrtek Popravljeno April 25, 2006. Popravil M|t3k
_OKI_ Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Pol pa se še mogoče jaz oglasim pogledat v kiro smer gre scena ;) PS: _OKI_ tebe pa sem čist pozabo, če te nič ni nikjer za videt ;) Heh, se vidimo v četrtek Ja bemti, če vidiš da sem skuter zamenjo za fotoaparat, ko je 4x več vredn ko skuter s turbino vred :) :slap: Pridem pa slikat :P P.S.: Mogoče pa se ti ne spomniš kdaj smo se nazadnje vidli ...
blindek Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 vi še tudi vsi živite? :D tričetrt vseh stare šole ni blo čuti zaj en lep čas
dj_runner Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Oki ti prideš? brez TPH? nisi resn sem mislo da bi malo dragala :doze: :doze:
_OKI_ Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 Oki ti prideš? brez TPH? nisi resn sem mislo da bi malo dragala :doze: :doze: Kaj bi rad mel ravanž? :) Brezveze, vitalni deli so že bolj sfukani pa ko kolki od moje babice, kuplonga :slap: Že dolgo ni vido servisa, vozim se tu doma malo okoli. Pa maja bo dve leti odkar ni reg., pa še zaj se s tablico vozim, če nočejo met te pa nič :blink: Na golaž pa valda da pridem, da kako rečemo
Ciko Objavljeno April 25, 2006 Opozori Objavljeno April 25, 2006 jaz se bom tud oglaso te zgleda, da kako o kosilnicah kaj je novega pa to rečemo ne :D :kva2: :krneki:
dj_runner Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Kaj bi rad mel ravanž? :) Brezveze, vitalni deli so že bolj sfukani pa ko kolki od moje babice, kuplonga :slap: Že dolgo ni vido servisa, vozim se tu doma malo okoli. Pa maja bo dve leti odkar ni reg., pa še zaj se s tablico vozim, če nočejo met te pa nič :blink: Na golaž pa valda da pridem, da kako rečemo Pa ti si še edini kiremu se nisem maščeval za poraz <_< <_< <_< , glavno da ti prideš Ciko zadnjič sem te vido ko so te škifi ganjali mimo telekoma :blink: :blink:
Ciko Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 (popravljeno) ja pm, sodnika sn dobo :D aja, upam da na panoramski vožnji nebo spet koga ko mu gre 35 :D pol pa mi2 ostanema zadi pa se zlomimo v 2 koloni :D Popravljeno April 26, 2006. Popravil Ciko
_Roba_ Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 Stara sola,ko pride me najde tam,ko so parkirani beli mercedes kombi,srebrni reanult kombi,rdeca A klasa itd....Skratka,ki bota 2 kombija skup pa dosti avtov pa en kup mopedov tam sem jaz :D Se vidimo :yea1:
blindek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 pa ki bo rdeča mazda :) mene tudi tam najdete :D zaj nič ne pijem celi dan da bo jutri bol teklo :kva2:
blindek Objavljeno April 26, 2006 Opozori Objavljeno April 26, 2006 napisal Hugo_Boss: Evo, sotor stoji...3je sotori no Smiley oder tui:P trak je potegnjen...strom je napelan :) pijaca pa hrana pride ju3 :) tak da....aja...pa hvala VSEM clanom scm za pomoc pri postavitivi :) :OK: :OK: :OK: :yea1: :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se