denZ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 pm! kaj sn pa jaz! <_< <_< pa js... btw: PuBeC to je tvoja guma :devil: ?
PuBeC Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 jap to sn jaz!!saj tebe sn tut vijo sam sn te pozabo pozdravit! .) prvo kaj sn vijo na tvojem je da maš presneto vlki izpuh za 70-ko! :D :D aja pa močno mešanco ti tut dela! :D se prav tak!naj maže! :D oprostite za :topic: :)
aerox Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ma kdo kako sliko/film ko sn jaz žgal gumo? :huh:
denZ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 jap to sn jaz!!saj tebe sn tut vijo sam sn te pozabo pozdravit! .) prvo kaj sn vijo na tvojem je da maš presneto vlki izpuh za 70-ko! :D :D aja pa močno mešanco ti tut dela! :D se prav tak!naj maže! :D oprostite za :topic: :) malo sen preveč ola no3 vlija ja..... :D či je sila bila tan na omv (se nam je mudilo na miting) pa toti motul 600 ma taki velki šravf pa olje tak teče ko noro vn pa je malo preveč šlo notri ja :D glavno ka neje zaribalo pero evo te: :D
bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 malo sen preveč ola no3 vlija ja..... :D či je sila bila tan na omv (se nam je mudilo na miting) pa toti motul 600 ma taki velki šravf pa olje tak teče ko noro vn pa je malo preveč šlo notri ja :D glavno ka neje zaribalo jap, motul olja so zelo tekoča ;) to je supr kwaliteta ;) :naughty: :notworthy:
aerox Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 hehe, ok tnx den2 :D pm, zaj komaj vidim da se res ni nič kadilo, joj tota dunlopka :wacko: OverLord še maš ti kaj slik? al pa bilo kdo? ker keko se spomnim sem 3x ali 4x gumo žgal :D :kva2: :lol1:
PoŽiG Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 pol se pa boš za glavo držo... :P ono pa je ziher slafko polek :afro1: :D
denZ Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 hehe, ok tnx den2 :D pm, zaj komaj vidim da se res ni nič kadilo, joj tota dunlopka :wacko: OverLord še maš ti kaj slik? al pa bilo kdo? ker keko se spomnim sem 3x ali 4x gumo žgal :D :kva2: :lol1: bole malo se je kadilo ja..... samo toto sliko man od tebe ker se je samo pr totem burnouto kadilo pr onih treh al dveh pa je samo skakal skuter B) :lol:
LittleDevil Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Dajte še kakšen burnout sliko prilimat, da vidim če se je še pri komu tako kadilo kat pri meni... samo slike nimam priče pa imam :P LP
denZ Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 tu je še ena.... zdaj samo čakte da dnar zberem za novo gumo pa en burnout vsekam z to metzelerko pol boste vidli kaj je dim :P :naughty:
[2fast4u] Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 haha :) meni se najbol kadilo SAVA ROX :)
_jezus_ Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 mislm da je tko.. Bolsa guma - slabs kadi, slaba guma - fajn kadi... al je lih kontra?
LittleDevil Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 Jest sem jo tok skuru da je mela mehurje... Motorje in mene se pa sploh ni vidlo :) LP
G-L-I-H-Y Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 tu je še ena.... zdaj samo čakte da dnar zberem za novo gumo pa en burnout vsekam z to metzelerko pol boste vidli kaj je dim :P :naughty: jaja to pa dela od G-L-I-H-Y-a kit :D :P :P :D :wub: O:-) :D
aerox Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 mislm da je tko.. Bolsa guma - slabs kadi, slaba guma - fajn kadi... al je lih kontra? točno tak :)
denZ Objavljeno Julij 8, 2004 Opozori Objavljeno Julij 8, 2004 jas sem gnes malo burnout s to metzelerko probal......čisto malo (9sek) glih teko da je malo dima začela spuščati....mislim da ko bo se redno segrela da bo kar fajn kadila :D KLIK
PoŽiG Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 kaj to se ti z gume tak kadi al z avspuha? :P :lol1: :D
denZ Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 kaj to se ti z gume tak kadi al z avspuha? :P :lol1: :D to se z gume kadi....ke ko sem to delal je bil topel motor pa ni kadil nič.....plavo samo kadi ko je mrzel
_jezus_ Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 se vedno ni filmcka.. Kaj muckate fantje...
denZ Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 se vedno ni filmcka.. Kaj muckate fantje... ja ne pm
OverLorD Objavljeno Julij 9, 2004 Opozori Objavljeno Julij 9, 2004 Filmček pride v pon (najbrž :? ). Tak je vsaj reko naš stručko, ki bo to zmontiro tak ko je treba. Do sedaj pa je bil na morju tak da nič ni mogu delat ŽAL
M1C5H0 Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 No filmi na stran pridejo šele v soboto (17.7.2004) :wacko: za zdaj je na strani en star film, ki de ga da dobit na naslou download.mtmteam.org Filmov ne morem zmontirat prej ker me ni doma! :lol1: Na spletni strani www.mtmteam.org pa je zaj več kot 50 slik iz 2 meetinga v Mariboru v soboto 3.7.2004. Tukaj je direktni naslov za slike: 2meeting2004.mtmteam.org Če ma še kdo kake zanimive slike za na net naj mi jih pošlje na mail.
OverLorD Objavljeno Julij 10, 2004 Opozori Objavljeno Julij 10, 2004 slike so vredi ja :OK: , sem opazo da je enih par zrezanih iz filmov :OK: . :notworthy: M1C5H0 - lepo si zrihto :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se