PoŽiG Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 ja, pa še dosti boljše bi zgledalo, če se lepo drži vrsta 2 po 2, bi zgledalo kot da smo ena velika skupina, to maš tui prav .) :OK:
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 :blink: :blink: Roba kak pa tebi tota DNA leti to pa nemorem vrjet...hmmm :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Kdaj si te ti mene v zraku vido? :blink:
micho Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 _Roba_ eni smo te skoro vidli na hrbtu :wacko:
aerox Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Samo kak je pa včere po avtocesti letelo, po oni proti Slivnici :D :huh: :o B) :lol: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :notworthy: :naughty: Skuter še mi nikol tak ni šo :D kar ven iz številčnice je silil :kva2: Sem ga rajši malo zabremzal :devil: Trosil pa se je tak kot zetor na njivi :BUA:
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Kdaj si te ti mene v zraku vido? štart sn zajebo!moja napaka .) drgač pa še hočem revange!! :) :P :naughty: lp! B) p.s:miting uspel tak kot še nikol!!! :yea2: :yea2: :yea2: VSAKA ČAST ŠTAJERCEM!!! :yea2: :yea2: :OK: :OK:
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Samo kak je pa včere po avtocesti letelo, po oni proti Slivnici :D :huh: :o B) :lol: :devil: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :notworthy: :naughty: Skuter še mi nikol tak ni šo :D kar ven iz številčnice je silil :kva2: Sem ga rajši malo zabremzal :devil: Trosil pa se je tak kot zetor na njivi :BUA: Aja se to ja....Jaz sem mislo da bojo 125ke seveda z mojo prisotnjosjo sle po avtocesti do letalisca ostali pa cez miklavz....Ne kar vsi po avtocesti :wacko: Dobro meni ni problem mam koncno kot maruti :D Samo kaj pa oni z blokadami itd...
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 štart sn zajebo!moja napaka .) drgač pa še hočem revange!! :) :P :naughty: lp! B) Mja malo si se zajebal boma drugic se 1x :)
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 (popravljeno) Aja pa se to od vseh teh 125 al kolk nas je bilo se jih je 115 prvic po avtocesti samostojno z motorjem peljalo ker so se peljali za :SS :SS Popravljeno September 5, 2004. Popravil _Roba_
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Aja se to ja....Jaz sem mislo da bojo 125ke seveda z mojo prisotnjosjo sle po avtocesti do letalisca ostali pa cez miklavz....Ne kar vsi po avtocesti Dobro meni ni problem mam koncno kot maruti Samo kaj pa oni z blokadami itd... stari ko sma z mavrotom vidla tomos apn6 pa colibri sma se samo smejala!!hehe :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: aja morš vejet da je blo to na avtocesti!! :lol1: :lol1: :lol1:
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 stari ko sma z mavrotom vidla tomos apn6 pa colibri sma se samo smejala!!hehe :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: aja morš vejet da je blo to na avtocesti!! :lol1: :lol1: :lol1: Jezus marija oni z colibijem ga je zravn zgal adejo ne.. :wacko:
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 tukaj pa še ena potrditev da nismo bli sami! :D :P :P IMG_1216_1_
[2fast4u] Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 kvaliteta ki zmaguje :OK: :OK:
_OKI_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 To sem se pozabo gor dat :) :D Kaj te ni Italjet maniaca nič več na forumu? Midva še morma revanš met, ker zadnjič je mel pretežke valčke pa ni šlo nikam :naughty:
oniy69 Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 pravi ste ja.. ceprav se vedno nisem dobil odgovora kdaj misli bit se kaki miting? pred zimo seveda :afro1: ?? drugac pa cestitke vsem organizatorjem normalno, pa da vidimo kaj zmorejo zabari proti temu.. :yea2:
c00L3r Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Mitng je bil res SVETOVN :OK: :OK: Čeprav enim ni jasno da se ne vjuga po cesti ko se jih tolko naekrat pela... Pa ono je blo vreji, ko smo šli skoz rdečo, v križišču pa škifi :P Roba kaj zaj en auspih si mel ti to? ko ti ga je ftrgalo al kaj? roost? :?
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 in še par vtisov iz mitinga: :rolleyes: golobova nsr-ka :yea2: :yea2: IMG_1208_1_
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 cagiva mito seven speed :OK: :OK: (čeprav kolk sn jaz vido tisto ko jo je mel nikol ni nič je zašpanal! :hmm: :hmm: ) IMG_1209_1_
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 pa še en krogec od dt-jke! :notworthy:
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 pa še malo za oči past! :rolleyes: :rolleyes:
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 imeli smo tudi cbr-ko z WINGSOM!! :yea2: :yea2:
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 Roba kaj zaj en auspih si mel ti to? ko ti ga je ftrgalo al kaj? roost? :? c00L3r ti si tud bil? :hmm: :hmm: Em...ja roost je to..
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 aprilia rs 125 sbk replica 2004 :notworthy: :notworthy: :notworthy:
_Roba_ Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 imeli smo tudi cbr-ko z WINGSOM!! :yea2: :yea2: Zvok pa ma ko krosla :naughty:
PuBeC Objavljeno September 5, 2004 Opozori Objavljeno September 5, 2004 kawasaki kmx&ktm lc2 :yea2: :yea2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se