firefox f-15 Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 _roba_, materialnega nič. Kšne izkušnje, kaj ma not, kok gre, ker ma auspuf, pa ful me zanima kšna slikca kako zgleda, k vidm da nima zadnga blatnika :o - mi je ukradu idejo :( . HVALA
_OKI_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Skupaj z zgornjo sliko si prvo mesto deli slika s naslovom "butl na vozičku" p.s. Hoto sem weelija nardit :D :P
_OKI_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 _roba_, materialnega nič. Kšne izkušnje, kaj ma not, kok gre, ker ma auspuf, pa ful me zanima kšna slikca kako zgleda, k vidm da nima zadnga blatnika :o - mi je ukradu idejo :( . HVALA evo slike one runnerce pa nimam, ker je malo kasneje prišo
_OKI_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Ja res je blo fajn ne. Drugič pa mormo še boljše organizirat zadevo. Mogoče kakšen piknik al pa kaj tekega bi blo fajn. Lahko pa damo 20k pa mamo društvo registrirano pol pa sponzorje pa to :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Lahko pa damo 20k pa mamo društvo registrirano pol pa sponzorje pa to :D Petovia avto,petrol,mercator pa se kaj bi takoj jih dobo za sponzore :) Pa castrol pa to se...
Tomozuki Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Pa policijsko spremstvo... :P :P :P :D :lol:
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Pa policijsko spremstvo... :P :P :P :D :lol: JA grega pa jure z njunima bliceroma :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Tota dva sta prava ja :) Enega spredi, enega pa zadi za skupino :)
jrk0 Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 jap, mormo naret klub! cimprej:) pa sponzore. p.s.: ce nemo naredli, te pa grema z robejevo babico narest klub svoj. -> klub spizditedolzodraspesmijozegremo. ker, kaj si te ti ja noooor, kako je delala babica danes. obraca ona avto, v rikverc se pela. in kaj vidi na cesti? nic drugega kot storz bogi je pal z dreve. on zasuce hitro proti steni, avto postrani obrne, gor do zleba, te se je s kolo zahaklala pa po gasi dala da jo je prevagalo lepo na drugo stran, pa hitro zavila z volanom, ki sploh ni servo! (te vete kak je mocna) pa tak zategnila s svojim gtijom da se kadilo za njo. storz je pa ostal cel. p.p.s:pol ga je roba povozo.
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Res od linota babici tak avto leti odkar ma od moje babice cip noter ker moja babica dela cipe za Hammana pa Carlsona.Res tak ji gre zaj tisti GTI z cipom od moje babice da adijo...Pa od tomaza babici tak nese voda z zlauha da je po hrbti cela mokra ko zaliva pa je naprej na glavo levo obrjena :) p.s:samo kluba z mojo babico nebota menla v mojem(oz.zaj se njenem stanovanju) :) :blink:
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ne nebos nic pastal samo pasto bos naredo :lol:
jrk0 Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 spet si tu? oni z omare si tu? daj idi spat.
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Neeeee spet ti Ja jaz sem Neeeeee Ne grem pa pika! :)
Tomozuki Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Zaj pa tiho! Ker bo moja bakica prišla, ko ji šlauf 5 metrov vodoravno vodo nese po luftu, pa bo čip tunala kosilnico!
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ce nebo mira grem po TURBO TIGERA pa vas vse posesam noter!!!!!
Tomozuki Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Tota tema je tak fajn, tak raziskovalno deluje, ko kaka mehiška nadaljevanka. Turbo tigera pospravi, ker jas pridem s Forverkom, pa ni ne duha ne vonja o tubro tigeru :P
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ja samo si pozabo da sem mam jaz Hiltija!!
jrk0 Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 decki, mislim da bi moral jaz moderator postat pocasi, ker taksn posti so skrajno nedopustljivi ze postali. a mislite da bo kdo ob pol 4 zjutraj moderiral en scooter del foruma kjer se mladi norci, ki jih starsi en spravijo spat izzivljajo po ircu?:) eh, hec. zaj pa k temi nazaj! treba narest klub! Scooter Freaks Stajerska - > SFS kdo je za naj se na ircu zglasi kaj. ob katerikoli uri skoraj:) (razen od 4 zjutraj do kaksnih 11,12ih al pa 13h, ker takrat se spi:)
Tomozuki Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Če je polna luna, kak te naj spim? :D
bOnZy Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 kr fejst...saj men se zdi tko, ksm zgleda na benota navajen, kse peleva se on pred mano alpa za mano pele po tazadnmum jest pa sam gledam an!! :)
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ja samo nese ga zato ker je v ovinek sel :) Al se naj v tus zapela da bo freska bil?? :D :) :D
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 treba narest klub! Scooter Freaks Stajerska - > SFS Scooter Freaks Styria tak je bolse :) Mormo nekaj z nase zgodovine met ne :D :) :D :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se