AJ Objavljeno Januar 19, 2014 Opozori Objavljeno Januar 19, 2014 Prodam MultiKit (univerzalen za vse čelade, kompatibilen z vsemi N-Com), če kdo potrebuje, kupil sem 2, zase in sopotnico, ampak sem potem dobil pri Compacu tako ugodno ponudbo, da sem vzel novo čelado z vgrajenim N-Com sistemom, MultiKita pa nisem nikoli zmontiral, tako da je še original zapakiran. PM za ceno (sitnica), slike in info
andro992 Objavljeno Januar 21, 2014 Opozori Objavljeno Januar 21, 2014 Živjo, Zanima me ali je že kdo probal povezati dva telefona preko bluetootha in se s pomočjo katere od aplikacij pogovarjati s sopotnikom/sopotnico?
kasti Objavljeno Februar 14, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2014 Če morda koga zanima.... Interphone F5XT, popolnoma nov - neuporabljen, z računom, kupljen 12.2.2014; prodam za res dobro ceno: 130,00€; Cena v akciji pri uvozniku: 212€ Podrobnosti: http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3022&detailID=12069&ime=Moto_komunikacija_Interphone_F5XT_-_enojno_pakiran
kasti Objavljeno Februar 15, 2014 Avtor Opozori Objavljeno Februar 15, 2014 Če morda koga zanima.... Interphone F5XT, popolnoma nov - neuporabljen, z računom, kupljen 12.2.2014; prodam za res dobro ceno: 130,00€; Cena v akciji pri uvozniku: 212€ Podrobnosti: http://www.bscenter.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=3022&detailID=12069&ime=Moto_komunikacija_Interphone_F5XT_-_enojno_pakiran Prodano...
rookiee Objavljeno Marec 13, 2014 Opozori Objavljeno Marec 13, 2014 A kdo ve kako je z baterijo pri F3xt? Razmišljam, da bi si omislil nekaj brezžičnega, ker mi je šel po gobe že drugi basic kit od nolana. Rabim pa samo za glasbo in navigacijo, mikrofona niti ne bom montiral. In iščem nekaj cenovno ugodnega, ker nekih napimpanih zadev res ne potrebujem.
Danilo D Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Morda ve kdo, če bi pasal n-com Basic Kit N84 tudi v čelado N85? Kakšna je sploh razlika med njima, ker saj po sliki sodeč ni nekej velika
kompi Objavljeno Marec 21, 2014 Opozori Objavljeno Marec 21, 2014 Čeladi N85 ustreza le N-Com Basic Kit2 ->klik. Basic Kita N84 žal ni mogoče namestiti v čelado Nolan N85, saj se nastavki za vgradnjo popolnoma razlikujejo. Lp, Boris Kompare
mitjag Objavljeno Marec 28, 2014 Opozori Objavljeno Marec 28, 2014 (popravljeno) Evo jaz čakam na Interphone F4mc. Všeč mi je predvsem opcija Anycom ker imam Cardo solo in bo možno povezat. Verjetno pa bo le 4mc lahko odpiral zvezo...kar je ok Ima že kdo? Kako deluje? Popravljeno Marec 28, 2014. Popravil mitjag
Orange Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Prodam MultiKit (univerzalen za vse čelade, kompatibilen z vsemi N-Com), če kdo potrebuje, kupil sem 2, zase in sopotnico, ampak sem potem dobil pri Compacu tako ugodno ponudbo, da sem vzel novo čelado z vgrajenim N-Com sistemom, MultiKita pa nisem nikoli zmontiral, tako da je še original zapakiran. PM za ceno (sitnica), slike in info Jaz pa vse originalno skupaj z čeladami 102 in 103 anibody
Danilo D Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Mene bi pa zanimal Basic kit 2 in bluetooth kit 3
Orange Objavljeno April 3, 2014 Opozori Objavljeno April 3, 2014 Mene bi pa zanimal Basic kit 2 in bluetooth kit 3 jaz mam 2 za 102 in 103 odveč
motoboyzz Objavljeno April 4, 2014 Opozori Objavljeno April 4, 2014 jaz mam 2 za 102 in 103 odveč A ne paše potem na vse sledeče čelade? N103 - N102 - N91 - N90 - N86 - N85 - N71 N43E AIR - N43E - N43AIR – N43 - N42E - N42 Lp, B.
Davorin Objavljeno April 9, 2014 Opozori Objavljeno April 9, 2014 Poznavalci Midlanda (BTX1 ali 2), prosim za pomoč: če priklopim mp3 player s kablom na mojo enoto, ali se lahko hkrati pogovarjam brezžično z sopotnico (druga enota) in oba poslušava glasbo, ali se v tem primeru bluetooth povezava prekine?
Davorin Objavljeno April 20, 2014 Opozori Objavljeno April 20, 2014 Poznavalci Midlanda (BTX1 ali 2), prosim za pomoč: če priklopim mp3 player s kablom na mojo enoto, ali se lahko hkrati pogovarjam brezžično z sopotnico (druga enota) in oba poslušava glasbo, ali se v tem primeru bluetooth povezava prekine? Torej glasbo predvaja le enota na katero je vezan mp3player, se pa ta med pogovorom (preko BT z drugo enoto) ne prekine. Kar je ok
brane23 Objavljeno April 29, 2014 Opozori Objavljeno April 29, 2014 Pozdravljeni! Nabavil sem n-com bloetooth B1 dvojno pakiranje. Dva bluetooth modula in vse kar sopada zraven. Zame in sopotnico. To sinhronizirat z android telefonom, pa igo gps-om na njem je prava nočna mora. Tri ure se že jajcam. Čeladi kumunicirata. do tega sem prišel. Tudi gps napotke lahko slišim na eni čeladiAmpak rad bi nastavil, da slišiva navigacijo oba. Obstaja nek vklop konferenčnega načina a mi ne uspe. Ima kdo kaj več izkušenj s tem? MIslim da za ta denar bi to moralo biti malo bolj porihtano in poenostvaljeno. ali to, da se bi čuli vsi trije, (jaz, sopotnica, telefon) sploh ni možno? hvala
kompi Objavljeno April 30, 2014 Opozori Objavljeno April 30, 2014 Pozdravljeni! Nabavil sem n-com bloetooth B1 dvojno pakiranje. Dva bluetooth modula in vse kar sopada zraven. Zame in sopotnico. To sinhronizirat z android telefonom, pa igo gps-om na njem je prava nočna mora. Tri ure se že jajcam. Čeladi kumunicirata. do tega sem prišel. Tudi gps napotke lahko slišim na eni čeladiAmpak rad bi nastavil, da slišiva navigacijo oba. Obstaja nek vklop konferenčnega načina a mi ne uspe. Ima kdo kaj več izkušenj s tem? MIslim da za ta denar bi to moralo biti malo bolj porihtano in poenostvaljeno. ali to, da se bi čuli vsi trije, (jaz, sopotnica, telefon) sploh ni možno? hvala Uporabi funkcijo “KONFERENCA”. Mobilni telefon: N-Com B1 omogoča konferenčno vezo med klicočim, voznikom in sopotnikom. Ob prejetem klicu na mobilni telefon, ki je brezžično povezan s sistemom B1, bo interkom povezava s sopotnikom samodejno začasno prekinjena. Vendar, če želiš deliti klic tudi s sopotnikom, med klicem preprosto ročno vklopi interkom povezavo s sopotnikom (kratek pritisk na tipko “on”). GPS navigator: Funkcija GPS konferenca omogoča ohranjanje aktivne interkom povezave voznik-sopotnik tudi med posredovanjem navigatorjevih sporočil. Na ta način preprečiš vsakokratno prekinjanje interkom povezave ob posredovanju navigatorjevih sporočil. Za aktiviranje GPS konference med predvajanjem navigatorjevih sporočil pritisni tipko “on”. Ob zaključku predvajanja navigatorjevih sporočil ostaja interkom povezava z drugo čelado aktivna, nastavitev konferenca pa se ohrani za nova navigarjeva sporočila. Za podrobnejša pojasnila preberi priložena navodila za uporabo ali pa se za nasvet obrni na svojega prodajalca. Lp, Boris Kompare
blueb Objavljeno April 30, 2014 Opozori Objavljeno April 30, 2014 Pozdravljeni! Nabavil sem n-com bloetooth B1 dvojno pakiranje. Dva bluetooth modula in vse kar sopada zraven. Zame in sopotnico. To sinhronizirat z android telefonom, pa igo gps-om na njem je prava nočna mora. Tri ure se že jajcam. Čeladi kumunicirata. do tega sem prišel. Tudi gps napotke lahko slišim na eni čeladiAmpak rad bi nastavil, da slišiva navigacijo oba. Obstaja nek vklop konferenčnega načina a mi ne uspe. Ima kdo kaj več izkušenj s tem? MIslim da za ta denar bi to moralo biti malo bolj porihtano in poenostvaljeno. ali to, da se bi čuli vsi trije, (jaz, sopotnica, telefon) sploh ni možno? hvala Tudi jaz sem pred kratkim ob zamenjavi čelad vzel to komunikacijo v paketu za dva. Ne vem kaj se jeziš, saj stvar čisto lepo dela in ni treba nekaj ur uvajanja. Le navodila je treba prebrat. Tudi glasba s tel. se lepo prenese v čelado in zvok je super. Mene moti edino to, da je glas navigatorja (uporabljam telefonsko navigacijo Navigon) prepotiho. "Glasnost" bluetootha na telefonu je do konca, tako da ne vem ali je to potem problem potem v navigaciji. Ve kdo?
kompi Objavljeno April 30, 2014 Opozori Objavljeno April 30, 2014 Tudi jaz sem pred kratkim ob zamenjavi čelad vzel to komunikacijo v paketu za dva. Ne vem kaj se jeziš, saj stvar čisto lepo dela in ni treba nekaj ur uvajanja. Le navodila je treba prebrat. Tudi glasba s tel. se lepo prenese v čelado in zvok je super. Mene moti edino to, da je glas navigatorja (uporabljam telefonsko navigacijo Navigon) prepotiho. "Glasnost" bluetootha na telefonu je do konca, tako da ne vem ali je to potem problem potem v navigaciji. Ve kdo? Glasnost predvajanja navigatorjevih navodil lahko upravljaš tudi s pomočjo računalniške apliacije N-COM WIZARD (->klik), kjer enostavno povečaš glasnost pri nastavitvi "Bluetooth avdio volume". Lp, Boris Kompare SLVR 1
brane23 Objavljeno Maj 4, 2014 Opozori Objavljeno Maj 4, 2014 pozdravljeni! Sem bil tri dni z motorjem okrog. NAj povem da se je n-com dobro obnesel in sem zadovoljen. Baterija dobro zdrži, zvok in komunikacija je super. Navodila sem prebral, v katerih je opisan ta konferenčni način, a v praksi mi ni uspelo nastavit, da se bi midva slišala med sabo medtem ko bi mi gps pravil pot. To me ni niti motilo, saj ko sem hotel govoriti s sopotnico sem pritisnil enkrat "on" tipko, ko pa sem hotel GPS, sem sopotnico sklopil, se pravi, "on" tipka na kratko, potem pa dve sekundi držal "on" tipko, da se mi je vzpostavil GPS. Uporabljam LG Android telefon in navigacijo iGo. Ne razumem vas Kompi ko ste rekel "Na ta način preprečiš vsakokratno prekinjanje interkom povezave ob posredovanju navigatorjevih sporočil." Meni navigatorjeva sporočila ne nič prekinjajo, kajti jaz ročno vzpostavim vezo s telefonom ko držim gumb "on" dve sekundi. Ko mi navigator govori in jaz pritisnem na kratko "on", s tem naj bi se vzpostavila konferenca, se mi navigator izklopi. morda kaj ne delam prav? hvala, lp
kompi Objavljeno Maj 5, 2014 Opozori Objavljeno Maj 5, 2014 pozdravljeni! Sem bil tri dni z motorjem okrog. NAj povem da se je n-com dobro obnesel in sem zadovoljen. Baterija dobro zdrži, zvok in komunikacija je super. Navodila sem prebral, v katerih je opisan ta konferenčni način, a v praksi mi ni uspelo nastavit, da se bi midva slišala med sabo medtem ko bi mi gps pravil pot. To me ni niti motilo, saj ko sem hotel govoriti s sopotnico sem pritisnil enkrat "on" tipko, ko pa sem hotel GPS, sem sopotnico sklopil, se pravi, "on" tipka na kratko, potem pa dve sekundi držal "on" tipko, da se mi je vzpostavil GPS. Uporabljam LG Android telefon in navigacijo iGo. Ne razumem vas Kompi ko ste rekel "Na ta način preprečiš vsakokratno prekinjanje interkom povezave ob posredovanju navigatorjevih sporočil." Meni navigatorjeva sporočila ne nič prekinjajo, kajti jaz ročno vzpostavim vezo s telefonom ko držim gumb "on" dve sekundi. Ko mi navigator govori in jaz pritisnem na kratko "on", s tem naj bi se vzpostavila konferenca, se mi navigator izklopi. morda kaj ne delam prav? hvala, lp Funkcijo GPS konferenca je mogoče uporabljati za posredovanje sporočil iz navigatorja oziroma pri telefonskem pogovoru. Sočasna povezava s sopotnikom pa žal ni mogoča v navezi z brezžičnimi predvajalniki glasbe oziroma kadar je v uporabi A2DP protokol za brezžični Bluetooh prenos stereo zvoka. Predvidevam, da vaš telefon LG Android posreduje navigatorjeva sporočila v A2DP protokolu, zato se povezava s sopotnikom vsakič znova prekine. Dodatne informacije o A2DP so na voljo na povezavi tukaj ->klik. Lp, Boris Kompare
brane23 Objavljeno Maj 5, 2014 Opozori Objavljeno Maj 5, 2014 ok, samo da mi je jasno, kaj se da in kaj se ne da. Načeloma ne toliko komuniciram s sopotnico da bi res potreboval to funkcijo, morda bi prišla prav le občasno. Koliko pa naj bi teoretično zdržali bateriji, ob neprestanem komuniciranju? lp
kompi Objavljeno Maj 5, 2014 Opozori Objavljeno Maj 5, 2014 Koliko pa naj bi teoretično zdržali bateriji, ob neprestanem komuniciranju? lp Izkušnje kažejo, da baterija pri polni obremenitvi zdrži vsaj 8 ur neprekinjene komunikacije. Lp, Boris Kompare
Lunatic Objavljeno Maj 6, 2014 Opozori Objavljeno Maj 6, 2014 Izkušnje kažejo, da baterija pri polni obremenitvi zdrži vsaj 8 ur neprekinjene komunikacije. Lp, Boris Kompare Ali je pri bluetooth povezavi za predvajanje glasbe preko A2DP poraba kaj večja, kot pri zvezi samo med dvema čeladama? Moja baterija ob poslušanju glasbe (preko bluetooth) zdrži samo 4ure. Je to normalen čas trajanja baterije, ali pa je že čas za zamenjavo?
kompi Objavljeno Maj 6, 2014 Opozori Objavljeno Maj 6, 2014 Ali je pri bluetooth povezavi za predvajanje glasbe preko A2DP poraba kaj večja, kot pri zvezi samo med dvema čeladama? Moja baterija ob poslušanju glasbe (preko bluetooth) zdrži samo 4ure. Je to normalen čas trajanja baterije, ali pa je že čas za zamenjavo? Večje število naprav v uporabi vsekakor vpliva na porabo energije v bateriji. Sicer pa se moč baterije sčasoma zmanjšuje, odvisno pač od časa uporabe, števila polnilnih ciklov, ... Ko ti dolžina trajanja ne bo več ustrezala, lahko baterijo enostavno zamenjaš z novo ->klik. Lp, Boris Kompare
jany Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 Mene zanima ali za te povezave nujno potrebujem telefon ali se povezave med sabo bluetooth povežejo ? Kako je pa z walkie talkijem ? obstaja možnost da ne rabiš gumba stiskat za govorit ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se