Jack_ass Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 Nameravam kupt nov avspuh za Typhoona. Mam 70 kit pa blokade vn dane samo mam original avspuh gor in me zanima kerga priporočate??ke se jih da kupt na gorenjskem pa kakšne so cene?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 ZX-a kupi 30600 pride pa bo leto pa vleko pa vse.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Avgust 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 A je res tolk drag, ka pa kej cenejga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Avgust 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 pa a se kje da to kupt na gorenjskem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 KKS ma neko varjanto na zalogi. O kerem si že govoro? Drugače pa je ZX čisto fajn, če boš kupo kaj cenejšega boš dobo šrot (po principu malo dnarja malo muzike). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 am, ce si na gorenjskem, Lipnika kupi. za malo dnarja veliko muzike.! vec muzike kot na zx-u:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 Nekak tak ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 11, 2003 Deli Objavljeno Avgust 11, 2003 No, zaj se pa sam odloči... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 Ne, a je res lipnik bolš k ZX? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Avgust 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 Aja, kolk pa Lipnik košta?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 17-19k SIT ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 ZX-a kupi. Ker ne poznam nobenga, ki bi mel na Typhoonu kaj drugega. Pa še kolko tolko vredu zgleda :D : Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jack_ass Objavljeno Avgust 12, 2003 Avtor Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 Grega, kolk si pa ti dal za tega ZX-a Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 A mi lahko kdo napiše razliko med leovinči ZX-om in RS-om?? Pa cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 Grega, kolk si pa ti dal za tega ZX-a 30.600 pride :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 A mi lahko kdo napiše razliko med leovinči ZX-om in RS-om?? Pa cena? Ja lahko RS je 3x bol dol zaprt ko pa ZX pa dusilec ma navzdol obrjen ZX pa anvzgor in to je to.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 hehe, jackass, teb cisto dost leti ! Za nevedne: Dones sva z jackassovim skuterjem burnoute proizvajala na eni jasi. jest se mal sukam, pol pa se pelem tko na en breg počez vsporedno z bregom, spustim gas, se skor ustavm pa dam ene pol gasa, mi pa samo tazadna guma uide dol po bregu in sem se za ene 45 stopinj zasukal z zadnjim koncom na dol. Fuknu sem zlo skoraj. tr00 br00tal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 jest mam pa usran typhoon pa usran 70 kit pa me zanima kasn posran auspuh bi kupu!!!!???? KUP LEOVINCIJA, SICR SO PA PAR TEM NAZAJ O TEM RAZGLABLAL!!!! DICKHEAD!!!! :angry: :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 itaq ma usak usranga leovincija se zmano uredu!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 Jst ti sam priporocam da das enga tacga gor k ti nebo nabil prevec obratov, agregat je zracn hlajen, pa glede na to da mas 70tko kot jst se še hitreje segreje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Avgust 12, 2003 Deli Objavljeno Avgust 12, 2003 Jst ti sam priporocam da das enga tacga gor k ti nebo nabil prevec obratov, agregat je zracn hlajen, pa glede na to da mas 70tko kot jst se še hitreje segreje. Ja jaz nimam ne vem kakšnih problemov glede pregrevanja. Npr. sem se pelajal iz mb na ptuj pa skorajda vedno poln gas pa je blo vse vredu. Edino pri speljevanju potem te zlo jebe, ker ko daš gas, tak čist počasi začne vlečt pa v obrateh hodi. To je verjetno pregreta kuplonga al pa nekaj na variomatu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 A mi lahko kdo napiše razliko med leovinči ZX-om in RS-om?? Pa cena? Ja lahko RS je 3x bol dol zaprt ko pa ZX pa dusilec ma navzdol obrjen ZX pa anvzgor in to je to.... :) Kako to mislš da je trikrat bolj dol zaprt? :unsure: :unsure: Js bi rad sam zvedu razliko med tema dvema v delovanju (beri: kater je bolši :D ) pa ceno če bi mi kdo povedu prosim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 ZX je boljši ziher, ker je zmagal na vzporednem testu, med temi športnimi auspuhi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Ja RS ma blokade noter.....Tak da ZX je super...ceparv ma eno malo ampak ni panike... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Avgust 13, 2003 Deli Objavljeno Avgust 13, 2003 Jep ZX rula!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se