duhec Objavljeno Marec 6, 2005 Opozori Objavljeno Marec 6, 2005 Jst sm pa brez ADSLa ze kak teden. pek, vse najboljse za vceri .) klapa, danes grem po 2.30h na kaki kratek giro, tolko da premesam olje k se mi zdi da je ze skorja :ninja: dejte kej sporocit na gsm. tisti k bi lahko sli imaste itak vsi mojo cifro. ;) lp duhec
Schultz Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 Je kej u vezi z vitaminom B? Al si nabavu endurca BMW? Al je to LopataBike? Al....... Nič od navedenega. In pratica plan B je sledeč: Motor je v garaži na kavaletu in pri tej predpostavki lahko izsledimo da: 1. ni porabe bencina 2. ni obrabe gume 3. skraktka šparanje, da bomo vse nadoknadli maja, junija, julija,.... A ti je zdaj bolj jasno? @pek:vse najboljše :beer2:
yankee Objavljeno Marec 7, 2005 Opozori Objavljeno Marec 7, 2005 (popravljeno) Uceraj napluzil cca 100km :D ......mal je sicer drselo tu pa tam po makadamu v kaksnem ovinku, ma ni blo straha..........in celo sem srecal se enga motorista....sva bla tako kontenta, da nisva edina norca na cesti z mopedom, da sva se se pozabla pozdravt.... :blush: aja....Pek use nartabulse....pa ceprou se nisva menda se nikuli vidla.. :oops: Popravljeno Marec 7, 2005. Popravil yankee
pek Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Uceraj napluzil cca 100km :D ......mal je sicer drselo tu pa tam po makadamu v kaksnem ovinku, ma ni blo straha..........in celo sem srecal se enga motorista....sva bla tako kontenta, da nisva edina norca na cesti z mopedom, da sva se se pozabla pozdravt.... :blush: aja....Pek use nartabulse....pa ceprou se nisva menda se nikuli vidla.. :oops: ← Vse se da nadoknadit Yankee :grim
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 res bo treba počas kak krog odpelat k to pa ni več normalno.se mi že kar kreše v glavi :doze:
Schultz Objavljeno Marec 8, 2005 Opozori Objavljeno Marec 8, 2005 Jst sem se pa danes vozu. Naredu celih 81 km-jev. Občutki: :D :OK: :OK: :yea1: :worship: in še :yea2: . Po 20 dneh abstinence je kar pašlo.
GorazdH Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 ja sem kar nekaj motorjev videl čez vikend...ene 6. bla tudi ena mala skupinica 3 motorjev...moj pa še zmeri na servisu. <_< ma qrc bo že enkat tam aprila :afro1:
duhec Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Jst sm tudi sou predvcerajsnjim na en kratek journey, tolko da sm premesu olje pa sm, podobno ku krasovca, se slikal pr enem snegu. :OK: Kje je to? :o Cak da nism ze kje to povedu... <_<
duhec Objavljeno Marec 9, 2005 Opozori Objavljeno Marec 9, 2005 Evo mene spet tle. :grim Zdej je 11°C, mogoce da se tle na goriskem dvigne se za kako stopinjo. Za motor ze kar dobre temprature, ki ob zadosti segretih gumah omogocajo ze zelo dobre nagibe. :kva2: Bi bil kdo voljan skocit na motor za kratek shooutout? Jst upam, da ob 15h ze odpeketam od dela... :ninja: Ma lej to! :angry: Kukr sm zacel pisat v motosvet se je zacel en oblak nastavljat soncu... grrr!! Bejz proc!!! Ssssccc... :rolleyes: :whistle: :slap:
gizmOkak Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 vse najbujše yankee :beer2: in čimprej kamne s ceste v republiki Kras :yea2:
pek Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 Yankee,na mnoga leta in kilometre :OK: in da bi se kdaj srečala :whistle:
Sanda7 Objavljeno Marec 10, 2005 Opozori Objavljeno Marec 10, 2005 YANKEE vse naj naj :004 :004 :004 šment sem jezna,k se nisem še nč furala,včeri je blo res lepu in če nebi mela popoldne še nekaj opravkov bi se z užitkom dala na motor in se dobila s sulico,pa drugič :cry: upam da že kej hmal stopi ta preklet sneg da pade en pošten dež,k cesta je neverjetno svinska sem učeri z piksno furala za kamjonom je kr ropotalo po šipi od svinarije neverjetno sploh ne morš verjet kako govno
pek Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Fantjr za drugo polovico tedna napovedujejo otoplitev,kar pomeni povečana poraba bencina na Slovenskem tržišču :lol1: :whistle:
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 odlično upam da bo jutre res dež da pobere ta sneg in spuca ceste pol pa zajaham svojo yamaho in jo pelem na pošten sprehod,drgač bo reva še crknla od dolgčasa
yankee Objavljeno Marec 11, 2005 Opozori Objavljeno Marec 11, 2005 Hvala lejpa usem za cestitke :blush: .......upam, da se kaj kmalu vidmo na cesti, ker tega mraza in sudra je ze skoraj zadosti za letos se mi zdi...... :BUA:
punK Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 mal ksno... ma vseeno YANKEE VSE NAJ NAJ!! :OK: ps: upam da si za darilo dobil akrapote-homologirane .) :D
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 Js in Duhec sva rekla d če bo po 15. marcu 15 stopinj, gremo prvi vikend mal na morje pogledat... A čmo nrdit kšno pozdravno motosvet primorsko furo u nedeljo??? (soboto ne morem :whistle: )
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 nekaj napovedujejo dobro :OK: vreme za torek je kazalo 12 stopin in pravjo da z malo sreče znamo prilest do 20 kar bo že prava vročina. tko da če se bo šel gdo furat naj me kontaktira se bom pridružla če bo le čas dopuščal,kar pa itak da bo
duhec Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 @gizmo: jst sm naslednji vikend fraj CEL vikend. za ne verjet. je pa res da se pr moji sluzbi zna vse zgodit, me poklicejo v petek in sobota lahko delovna postane :(
gizmOkak Objavljeno Marec 12, 2005 Opozori Objavljeno Marec 12, 2005 @gizmo: jst sm naslednji vikend fraj CEL vikend. za ne verjet. je pa res da se pr moji sluzbi zna vse zgodit, me poklicejo v petek in sobota lahko delovna postane :( ← Sej sobota ne pride u poštev k me ni doma... Mam tekmo in se zna zavlečt dougo popoudne. Pa tudi če bi bil frai pride en prjatu d damo spojler na golfa in še neki poštimamo :kva2:
Godfather Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 Kaj si bi šel kdo v četrtek 17.3 spuščat kri v Izolo ?
Thundercat Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 a gre kdo 17.3 v ljubljano na koncert.... :hmm:
Godfather Objavljeno Marec 14, 2005 Opozori Objavljeno Marec 14, 2005 a gre kdo 17.3 v ljubljano na koncert.... :hmm: ← Verjetno jaz te lahko v PO poberem !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se