fabi Objavljeno Maj 28, 2005 Objavljeno Maj 28, 2005 Mam čas samo za pozdravit usih, pole grem u službo :BUA: Godfather in ostala družba: ful je blo lepo danes z vami :OK: Sm se ful divertirala :D Se kej slišmo, OK? Bodte pridni! Pa pa, Fabi
Godfather Objavljeno Maj 28, 2005 Objavljeno Maj 28, 2005 Ja res je bil lep dan... Fabi s to frizurco si prou :wub: pa še full faca si pa prijetno vzdušje držiš v klapi pa........ma te ne smem sam hvalit da ne bo moja ljubosumna :whistle: :naughty:
Gregs Objavljeno Maj 28, 2005 Objavljeno Maj 28, 2005 Sam dePihlja, gotovo ne pridem na obalo, ker moram biti okoli 18:00 na Bledu. Ce se pa ustavis kaj v LJ, pa te povabim na kaksen sok... :OK: No, se kaj slisiva... ali pa SMSava... :grim
gizmOkak Objavljeno Maj 29, 2005 Objavljeno Maj 29, 2005 Banda, v torek in četrtek navali narode :OK: Žan bo mel novo gumo, pa frai dneve :kva2: Pole delam :( Ja je treba zaslužit kej ne :D
SqUaLo Objavljeno Maj 29, 2005 Objavljeno Maj 29, 2005 Ben pole pridi mimo mene u četrtek pokazat gumo in bomo še pogledali zakej zaboga moja mašina neče upalit! :? Če nam kej rata pogruntat pole se lahko gremo tudi kam peljat :OK:
Gregs Objavljeno Maj 29, 2005 Objavljeno Maj 29, 2005 Banda, v torek in četrtek navali narode :OK: Žan bo mel novo gumo, pa frai dneve :kva2: Pole delam :( Ja je treba zaslužit kej ne :D ← V torek dež... v sredo Gerovo... :yea2: Greš zraven?! :naughty:
viggen Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 ma tolk primorcev k sem jih pa ta teden spoznal jih pa že dolgo nisem :slap: :D :D ...v sredo duhca,devilish,squalo-ta.....dons na ridah še viggen-a,pa baje Eos da je bil tisti zraven,no Schultza sem že enkrat na Grobniku vidu.... ...no no lepo vas je spoznavat .) :) .... ...če pa kdo pride v nedeljo na portoroške plaže se pa vidmo....neki gorencev nas bo dol :afro1: ... lp cagiva B) P.S.: gizmo nalepka je zakon!!!!!! :devil: :grim :grim ← Tudi meni v veliko veselje da sem te spoznal! :yea1:
Thundercat Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 i'm back :D na dveh kolesih ponovno po 14 dneh..... :OK:
Schultz Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 Včeraj je padla dobra turca. Klapa super, vožnja turistična, skratka fullllllll dobro, razen vročine, ki je poskrbela za zdravo savno(gratis). Osebno sem naštepal cca. 350 km.
gizmOkak Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 V torek dež... v sredo Gerovo... :yea2: Greš zraven?! :naughty: ← nap, sreda u telovadnici :glare: četrtek. Pa kje vidiš dž ti jutre :blink:
gizmOkak Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 i'm back :D na dveh kolesih ponovno po 14 dneh..... :OK: ← Tooooooo, kdaj udarmo eno. :OK:
Gregs Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 nap, sreda u telovadnici :glare: četrtek. Pa kje vidiš dž ti jutre :blink: ← Tule: http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_...oved_slika.html
gizmOkak Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 Tule: http://www.arso.gov.si/podro~cja/vreme_in_...oved_slika.html ← ma dej pusti vremenarje k lažejo k ps teče :whistle: O:-) povrh usega še pojma nimajo :slap:
SqUaLo Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 (popravljeno) A nisi ti neki govoru da boš šow študirat vremenoslovje na fiziko?? :? Al si ugotovu da ne znaš dovol lagat in si si premislu? :lol1: Popravljeno Maj 30, 2005. Popravil SqUaLo
Thundercat Objavljeno Maj 30, 2005 Objavljeno Maj 30, 2005 105 luštnih kilometrov danes po dolgem času.....big smajl :D :)
Godfather Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 ma dej pusti vremenarje k lažejo k ps teče :whistle: O:-) povrh usega še pojma nimajo :slap: ← :nono: :nono: :nono:
fabi Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 Ja res je bil lep dan... Fabi s to frizurco si prou :wub: pa še full faca si pa prijetno vzdušje držiš v klapi pa........ma te ne smem sam hvalit da ne bo moja ljubosumna :whistle: :naughty: ← Ma sej mi je ratalo prou nerodno, taki komplimenti... :blush: Ma VI ste ful face :OK: Dej, kdaj gremo spet na kak giro? Verjetno da danes ne, sej me je ulovila tako sodra k sm šla z Wajdoušne :BUA: Ben, zdej grem spat! Lahko noč usim! lp, Fabi
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 kaj banda primorska gremo jutr kej na 3M-tromostovje pogledat,pa štartamo iz rid ob 18h.
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 še to vidim da majo gremiji en žur oz parti v IZOLI ta vikend a ve gdo kaj več,k če je brezplačn plac za šotor postavt pol se kr splača jit mal pokopat in požurat,me kr interesira
EoS Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 gospoda....še ene par utrinkov iz nedeljske fure... prvi postanek..nekje v trenti :afro1:
EoS Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 ..in še obilno kosilo na gorenskem koncu po katerm smo bli vsi mal :zzz: aja..ne iskat hrane na sliki...glejte motorje :eek:
Sanda7 Objavljeno Maj 31, 2005 Objavljeno Maj 31, 2005 eos da te mal spomnem kaj si na ridah zadnč oblubu da boš organiziral :grim drgač pa lepe slikce
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se