Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

mende ja ne...zdej mora počivat...bo še kako vnetje dobila pol bo pa :cry:

Objavljeno

@sanda: get well soon! :closedeyes:

@ostali: kej se bom kej vozili jutri? :D jutre bo baje... ups, sm zdej pogledu vreme in pise da bo malo manj toplo ku je pisalo vceri/predvcerajsnjim.. :( 7°C na primorskem... a cmo vseeno it na en kratek giro tolko da gizmotu odletijo pajcevine iz motorja :grim , peku da odleti umazanija dol :o , yankeeju itak ne bo problem ker je ogrevan all around... kdo se? schultz verjetno brani morje :ninja: ... koga sm se pozabu? sulica, viggen? ce ne druzga kaze da bo v nedeljo prou soncno soncno :)

ben, sporocte kej.. aja, tisti ki ste z republike kras. kake maste kej ceste? izcrpno porocilo prosim. hvala :yes: ;)

lp

duhec

Objavljeno
... a cmo vseeno it na en kratek giro tolko da gizmotu odletijo pajcevine iz motorja

Ma vi kar pejte :grim mejte se fajn. Moja miška bo še malo prahu nabirala ta tedn... Grem smučat, in to jutre tko d ne bo nč s furo. Naslednje vikende pa lahko se kej zmenmo... Bo vsaj bl toplo :ninja: (eni smo meuže kaj češ :blush: )

Mejte se fajn ta tedn banda, d ne bo kej pretreslivega za brat tle slučajno :huh:

Objavljeno

@duhec: jst pa sulica bova šla en giro......štart med 11.00-11.30 in pole dokler je sonce oz. policijska ura :P . Se slišmo kej jutre na đesimujotu.

Danes so cajteki prvič zalutali z belim ford focusom karavan na kras in merili. Sm mel srečo, da so me prijazni avtomobilisti opozorili, ker če ne bi blo "škljoc" in 20 jurjev manj na TR.

Objavljeno

ben, sporocte kej.. aja, tisti ki ste z republike kras. kake maste kej ceste? izcrpno porocilo prosim. hvala :yes: ;)

lp

duhec

Objavljeno
@duhec: jst pa sulica bova šla en giro......štart med 11.00-11.30 in pole dokler je sonce oz. policijska ura :P . Se slišmo kej jutre na đesimujotu.

Danes so cajteki prvič zalutali z belim ford focusom karavan na kras in merili. Sm mel srečo, da so me prijazni avtomobilisti opozorili, ker če ne bi blo "škljoc" in 20 jurjev manj na TR.

:cry: Vidm da jutre ns bo samo 3-je vstrajni mopedisti.... :cry:

:OK: Sanda7 dejmo dej ozdravt szi tistm zobm,ker je nekm malo aktivnih norcev na dvokolesnikov. :yea1:

Objavljeno

Eeee, taki odgovori se mi dopadejo. Zdej treba samo se stopinje malo vzpodbujat, da zrasejo... :ninja:

Ob 9h:

Nova Gorica ..... jasno ....... -1°C ...... SW ...... 1 m/s :wacko:

Come on, come on, you can do it, come on... :huh: Vsaj se do 7°C, prosim prosim O:-) ;)

Objavljeno

Mmmmmmm ku je blo faaaajnnnnnn :D :yes: Magari je blo prvic k sm naredu tolko km po tko nizkih temperaturah. Startali smo sulica, jst, fabi in schultz tm nekje pri 5°C z Gorice, nadaljevali po italijanski strani vse do Trsta od tam pa potem na Bazovico do Kozine kjer je blo, oziroma je bla samo 1°C. Brrrr :wacko: Je res da kdr sm prsu domov sm rabu tistih 30 min za si odtalit prste na nogah in rokah ma ajde... smo uzivali kolkr je slo. Jetko folk? ;)

Aja se beseda o krasovcih. Te dva nista se slisala za mrzu asfalt. :huh: Prvic odkar je tko mresss da smo sou tko hitro. :grim Ajde, sej se je zgodilo da je tudi mene kdaj utrgalo... ku recimo gor po trzaski obvoznici 210km/h :kva2: Ok, pravkar sm dubu izjavo v fris da sm sminker tko da... bom genju :ninja:

Vglavnem, blo zelo lepo. Tudi ceste smo meli ciste ciste, za domov smo meli neki soli ma itak zdej si bom naredu pasto tko da... jo bom se rabu. :rolleyes:

lp

duhec

Objavljeno

Ojla klapa,a kej veste kdaj bo kej letos blagoslov motoristov :? lani je bil v novi Štifti,ma sem nekje zasledil,da je bil pater Niko(vsaj mislim,da se tako kliče)premeščen nekam na obalo :) kar bi bilo lepo,k je bol toplo :P če kdo kej ve :whistle:

Objavljeno

v motosi je omenjen le en blagoslov, ki naj bi bil prvi(čeprav naj bi jih bilo več)..in sicer 23. April na Ptujski gori(Mk Tulipan)...

Pater Niko pa je res na obali, novemu šefu Nove Štifte pa motorji niso po godu(bogu)

Objavljeno

@duhec: ahhh.....to si ti mislu, da je mrzu asvalt, ker te je v prstke zeblo. Sej je šlo ku po tirih. :P . Je blo super, no ja če bil blo vsaj 3 stopinje več, bi blo malo bulše. Ma vsega pa itak ne moreš met v življenju.

Objavljeno
Sanda, js sm zobem kar prepovedu rastit k berem tvoje poste... :unsure:

Pozdravi se čimprej pole pa gasa čelado na glavo

edino pametno ker ti zobi so hudič,sem bla dva tedna čist v kurcu,v ponedeljek grem končno delat po treh tednih,čeprav še ni čist v redu,tko da kakšn lizing in faf...g še ne pride v poštev .) tud v krof al jabuk še ne morem zagrist ampak počas se bo stanje normaliziralo.28 pa bi mogla jit da še enga ven ma me ne vidjo dokler me ne začne kej bolet upam da nikoli.

Skratka dobila sem nazaj tud to kišto iz servisa tko da sem zopet na sceni.

Čelado na glavo pa nasadim čim bo cesta suha pa vsaj 10stopin,zdej se še ne upam preveč zezat zarad tega zoba da se kej ne prehladi.Tko da po moje čez kake 10 dni pa res ne bo več ovir,februarja se še nisem vozila letos to da bo treba kako furco narest in to čim prej ker se mi že kar pošteno trga po moji fejzerki

Objavljeno
Sanda, da bi ti čimprej nov zrasu.....  :P

ti baraba ti :fight2:

pek nisem bla nič na motorju že kr lep čas,no ja mal sem se zlagala vsedem se skor vsak teden gor,pa mal zakurblam za dušo

TC in ostali hvala za spodbudne besede

yeenki baterija 20jurjev a misliš akumulator,v elisi stane 11,v trgo avtu pa 6 sam je k ni zaprt.

med tem časom sem si mal povečala vozni park,tko da mal premišlujem če bi TCju mal delala konkurenco z isto barvo .)al celo srebrno al pa brnauto z dvema novejšima in lepšima,v teh dneh nestrpno pričakujem novo vozilo sicer na 4kula pa 250ccm ATV se mu reče.

Objavljeno
v teh dneh nestrpno pričakujem novo vozilo sicer na 4kula pa 250ccm ATV se mu reče.

:kva2: :kva2:

a prideš na ride z njim.... :)

Objavljeno

možno,čeprav to bo stric nabavu,tko da bo dal kak giro,sicer pa me preveč niti ne zanima s tem vragom se še zvrneš lahko.No ja bomo vidli mogoče pa me še zasvoji čeprav težko dvomim.

je pa res da komaj čakam da vidim kok se to pelje

Objavljeno (popravljeno)

Evo, sm uletu nazaj :) Sm še živ in cel čeprou sm dvakrat zgrmu kukr sm doug in širok :slap: :lol1: Vidim d ste nekej pohajali tudi vi ta cajt. Ben glavno d ste živi in celi.

evo še dolomite pozimi... Madonna di Campiglio (Schultz n Duhec že vesta ki je tu :naughty: )

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Objavljeno

aha, je :grim Poleti obvezno tje gor :kva2:

Objavljeno

Ok klapa......še malo počakimo, da se bojo ceste posušile in pole na motor. En kratek giro bi se kr prilegu po kosili.....kaj mislite?

Objavljeno

Heh, ce ne bi delali, pole ja. Ma tko... :cry: Btw kej na krasi je soncek? :blink: K tole je bolj megleno... ajde vsaj za zdaj. Ma itak sm u bunkerji in ne vidim vn... :ninja:

lp

duhec

Objavljeno

JAO danes pa pošteno rajca tole vreme,se mi kar trga in se komaj zadržujem da ga ne okobalim.Skratka dve uri nazaj je kazalo v senci 11stopin,sam ceste so še pošteno mokre tako da bom raj še počakala kak dan da ji fino osuši,sicer pa sem danes skoraj celo ulico pometla da v lepem speljem ma se je nabralo nekaj 10kil kamnčkov,upam da so glavne kolker tolk čiste tale dež ponoči je kar pošteno sedu

Objavljeno

danes pa sem odpeljala en krogec ampak res krogec celih 15km pol jih je pa še Seba dodal 17,tko da sem jo v bistvu glih mal segrela

Objavljeno

V sredo sem po dežurstvu....verjetno bom šel kak giro. Res, da je napovedana neka orkanska burja, ma se ne sekiram dosti. Če bo kdo slučajno fraj in bo imel vojo se vozit po orkanski burji, naj napiše kje, kadaj,.....

Objavljeno

O jst in sulica smo pej dns nardili enih 100km.. ok, vsaj jst, uni je itak sou samo spezo nardit :eek: :lol: doro sej napisem kej vec drugic. ;)

Objavljeno
O jst in sulica smo pej dns nardili enih 100km.. ok, vsaj jst, uni je itak sou samo spezo nardit  :eek:  :lol: doro sej napisem kej vec drugic. ;)

:OK: Klapa,predlagam da si kupte kovček vsaj od 52l tako,da boste imeli izgovor za se pelt eno turco pa čeprav majhno sej pa gre marsikaj v njega,povprašajte bolj yennki-ja on bolj stestiral zadevo.No včeri sva se pelala do Divače,nazaj do Sežane na avtocesto stestirat max. hitrosti,pa do Štanjela,kajti ko se zmrači se ne vidi kaj dosti szi temnimi šipcami. :oops:

P.S.-DUHEC--Sem vidu da zdej te ni vč motilo,daje bil mrzu asfalt :D :kva2 Naslednjič pa pridmo v tvoje kraje da nas boš pelu še po neznanih cestah tm okuli.

PA ŠE ENO SLIKO ZA SMEH:

post-1274-1108452921_thumb.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!