Skoči na vsebino

Yamaha FZ 6

Priporočene objave

Objavljeno

@MZ

Dobro si to zmodificiral zadevo, ker na prvi sliki, če bi jih tako pustil, bi res zgledalo zelo "češko".

Ja res je to češko... kako so si to zamislili v tovarni, grozno :)  

prenos.jpg

Samo še novi kombinezon rabiš :)

Zakaj Snecer? :)

Objavljeno

Šala pač, za postmana (poštarja) :)

Samo v originalu pa so res hecni, da so dali blinkere na tako lokacijo.

Objavljeno

Ma veš, jaz zdej ko sem jih malo odrezal, ubistvu samo en del plastike odstranil, pridejo glih za milimeter :) Je pa res, da ne moreš več original privijačit in sem malo po svoje.... (dve veliki podložki, original matica in še ena čez- ima da drži) :)

Damy, zdej boš  lahko še kozmetiko na dopust vozila  :grim

Objavljeno

Jeba.. Yamaha da več truda v pogonski sklop :D bmw se trudi v izgled :D

Objavljeno

Ma veš, jaz zdej ko sem jih malo odrezal, ubistvu samo en del plastike odstranil, pridejo glih za milimeter :) Je pa res, da ne moreš več original privijačit in sem malo po svoje.... (dve veliki podložki, original matica in še ena čez- ima da drži) :)

Damy, zdej boš  lahko še kozmetiko na dopust vozila  :grim

Zdej me vsaj ne boš poizkušal prepričevat naj svoj povšter doma pustim  :ninja:  ^_^

Objavljeno

Zdej me vsaj ne boš poizkušal prepričevat naj svoj povšter doma pustim  :ninja:  ^_^

:slap:  :slap:

Objavljeno

Kaj si ji pa dal upanje :D

Ves kako pravijo

Ženske so hudi č,

Pa hudič pri hiši biti mora :D

Objavljeno

Ves kako pravijo

Ženske so hudi č,

saj pa lani je imela svoj povšter s sabo  :lol1:

Objavljeno

Ves kako pravijo

Ženske so hudi č,

Če ne bi bilo mene, bi mu bilo pa dolgčas :blush: .  Kdo bi ga miril, ko bi bil živčen? In kdo bi ga živciral, ko bi bil miren?  :D

Objavljeno

Saj ti pravim... Ženske ste.... :D

Objavljeno

Saj ti pravim... Ženske ste.... :D

...odlične. Brez nas ne gre  :grim    aaa priznajte fantje, dolgčas bi vam bilo, tako kot nam brez vas :blush: . 

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Verjetno nisem zasledil. Rabim pomoč glede barve motorja. Imam dve majhne praskice na tanku motorja in bi rad to prebarval. Ličar mi pravi da potrebuje barvno kodo da mi lahko s pomočjo računalnika zmeša tapravo barvo. Na servisu mi pravijo da tega nimajo oz. da ne izdajajo tega. Boooo. A mogoče ve kdo kje bi jst to staknil da mu sporočim kodo da mi to nameša. V nasprotnem bo pač moral z barvnimi listki ujeti tapravo barvo. Črna je drugače. Prosim za pomoč oz. nasvet.

Objavljeno

poglej če je tista koda ki je v prometni prava. na zadni strani imaš kodo spodaj. 

Objavljeno

To vem. Ličar pravi da mu ne pomaga. Čerav mi je zelo čudno. Bo treba it nekomu drugemu ki bo to z veseljem poštimal. :)

Objavljeno

Drugače je običajno nekje na okvirju (pod sedežem, tankom) nalepka z kodo barve

Objavljeno

Bom jutri malo pregledal. ;)

Objavljeno

Ekhm, kaj pa kaj montirate na feltne?

Jest sem sprobal Conti Road attack (nič kaj prida), Dunlop RoadSmart I (precej zadovoljen), Dunlop RoadSmart II (še blj zadovoljen).

Zdej pa ne vem, al ostat s tazadnim konjem, al probat še kaj drugega?

Je kdo mogoče zmontiral SportSmart inu kako se obnese? Kaj pa obe Metzelerki Z6 in Z8?

merci

@

Objavljeno

Jst mam RoadSmart 2 in se mi zdi super guma. ;)

Objavljeno

Verjetno nisem zasledil. Rabim pomoč glede barve motorja. Imam dve majhne praskice na tanku motorja in bi rad to prebarval. Ličar mi pravi da potrebuje barvno kodo da mi lahko s pomočjo računalnika zmeša tapravo barvo. Na servisu mi pravijo da tega nimajo oz. da ne izdajajo tega. Boooo. A mogoče ve kdo kje bi jst to staknil da mu sporočim kodo da mi to nameša. V nasprotnem bo pač moral z barvnimi listki ujeti tapravo barvo. Črna je drugače. Prosim za pomoč oz. nasvet.

Verjetno je vprašanje o Pantone oz RAL kodi barve.

Tole ti bo malenkost pomagalo: https://www.colorrite.com/department/yamaha-fz6-motorcycle-paint-11222.cfm

Je pa drugač pod sedežem nekej...

Objavljeno

Pozdrav!

Ker sem baksuz in se nisem držal pravila ne posojaj motorja, ženske in avtomobila sem nasrkal :closedeyes: V bistvu se je model vsedel na motor in se odpeljal, stal sem zraven gledal stran ključe sme imel notri..Vse skupaj je bilo smešno..dokler ni počilo..

Sodelavec se je razbil na privat parkirišču z mojo fazerko letnika 2004 dolgemu 50 metrov naravnost v steber od kolesarnice. Poleg njegovega zlomljenega nosu, roke in še kaj je nasrkala tudi moja lubica :BUA:

Imam krive teleskopske vilice, zlomljeno desno tačko za nogo pri zavori, zlomljeno in pokrivljeno ročko sklopke na krmilu, razbit sprednji blatnik, opraskan desni crash pad, opraskano desno črno plastiko pri sedežu na kateri je nalepka fz6, opraskano sprednjo šipico za veter original od yamahe..

Na srečo sta motor in tank za gorivo cela in brez praske, hvala bogu za crash pade.. :glare:

Kar mi je nujno zamenjati: Stranska tačka, sprednja ročka, blatnik in pa VILICE :BUA:  Nevem mogoče se da vilice tudi ravnati..

Zanima me ali se kdo tu gor ukvarja z popravili in dobavo rezervnih delov, ki jih resnično potrebujem, da mi sestavi približen predračun? Ali pa vsaj približno kakšne so cene teh delov..Najbollj me skrbijo vilice..Motor je fazer naked 2004 letnika 600cc. Bila je brez praske kot nova :glare:

Človek, ki se je skantal ni imel izpita,čelade niti nima denarja da bi mi kril škodo..vsaj jaz tako mislim po pogovoru sodeč..Kaj narediti v tem primeru, da od njega iztržiti vsaj nekaj denarja, če ne celote??

Pa glih pred sezono.. :BUA:  :BUA: :BUA:  :BUA:  :sleep2:  :sleep2:  :sleep2:  

Hvala in srečno!

Objavljeno

Prijavit krajo motorja, če ga je vzel brez tvojega dovoljenja?

Vilice se pa da poravnat, je pa odvisno od tega kje so jih fasale in koliko so krive. Preverit moraš tudi kaj je s križi. Kar se tiče stroškov je mislim da tole za zavarovalnico že totalka...

Objavljeno

Bi plaču.. tolk časa bi ga tolku.... upam da čimprej popraviš, urediš.... 

Objavljeno

Prijavit krajo motorja, če ga je vzel brez tvojega dovoljenja?

Vilice se pa da poravnat, je pa odvisno od tega kje so jih fasale in koliko so krive. Preverit moraš tudi kaj je s križi. Kar se tiče stroškov je mislim da tole za zavarovalnico že totalka...

Glede kraje ne bi šel v to, vseeno je sodelavec.. :sleep2:  Sem pa jezen zelo. Na njega in nase. Fasale so spodaj pod križem. Jaz sem se potem še peljal okoli 100m brez problema. Ampak sedaj počiva v garaži se ne upam peljati, da ne bo kaj narobe. Zvite so toliko da če si pozoren se opazi. Laik ne bi opazil zvitih vilic. Kaj mislite? Kasko nimam. Dobil sem že okvirne predračune od dveh firm.. Okoli 550 evrov brez dela z novimi vilicami.. Se pravi vilice, prednja ročka sklopke, nožna stopalka, desni bok plastika, sprednji blatnik. To je to. Ostalo bom pustil zaenkrat.

Iščem firme, ki porihtajo te stvari na obroke če je le možno.

Koliko firme računajo pregled križa ipd..Če kaj veste mogoče..

Gašper, hvala bomo vidli kaj bo iz vsega tega.. :glare:

Najraje bi ga odpelju na servis pa dal na njegovo ime račun pa naj ga terjajo.. :headbang:

Lp!

Objavljeno

Piše v profilu, da si iz Domžal; kaj pa Elisa?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!