Thundercat Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 boš še izpridila fanta, bo okusil pravo slastno ljubav. :) Pol mu bo pa spôl nagajal :P ne boj se tega.....spol stoji kadar treba... O:-) :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 ne boj se tega.....spol stoji kadar treba... O:-) :P Si pa ponosen, a ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Februar 10, 2004 Deli Objavljeno Februar 10, 2004 (popravljeno) pač pa o nečem......najlepšem na zemeljski krogli nečem naj :kva2: ... na zemeljski krogli . . . . . . govorim o ljubezni do ŽENSKE. :rolleyes: ... khm ... :rolleyes: ... . . . . ... :rolleyes: ... o ljubezni do MOŠKEGA ... ... Es ist was es ist ... sagt die Liebe ... :wub: . . . :kva2: Popravljeno Februar 10, 2004. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 ahaaa... :D zdaj pa vem kaj pomeni moški spol ali pa ženski spol.. hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Freemanx Objavljeno Februar 24, 2004 Deli Objavljeno Februar 24, 2004 Moja ljubezen pa je brez dvoma ženskega spola.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 .....VOZEL V ŽELODCU..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 Ljubezen kaj je že to? to je softver, ki ne podpira multitaskinga... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HOMAR Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 V ljubezni je vedno nekaj nesmisla. Vedno je tudi nekaj pameti v nesmislu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 Where is the love??? No mercy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 POBEGNILA! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 lubezen je to k ugledaš eno fejst mladenko pa te zamika, pa še ona tebe pogleda pa se ji učke zasvetjo k drakuli...to je lubezen :wub: :wub: al pa ljubezen do živali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 Ljubezen... .....so trenutki iluzije, ujeti v sanje ki jih spletemo nekje v nas. .....so trenutki, zaradi katerih se splača vztrajat z nasmehom v življenju. .....so trenutki peklenskega strahu in nebeške sreče v enem. .....je tveganje..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tamav Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 Ne vem :hmm: to žival še iščem... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
muc Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 js tud, ne vem a sem bil zadnjič blizu k me je mav trest začelo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
alexR Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 lubezen je to k ugledaš eno fejst mladenko pa te zamika, pa še ona tebe pogleda pa se ji učke zasvetjo k drakuli...to je lubezen :wub: :wub: A ni to potreba? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 Ne vem :hmm: to žival še iščem... :unsure: A jo imajo mogoče v živalskem vrtu :? :cry: LP by gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trco Objavljeno Marec 7, 2004 Deli Objavljeno Marec 7, 2004 za nekatere sigurno.. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Meitschi Anastazija Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Kaj je ljubezen? Hm...Stvar, katero velika večina ljudi na tem svetu prav obsedeno išče, si jo želi, kot si otrok želi sladoleda, ker je takoooo dobrega okusa... Pa vendar se pogosto zalotim pri misli, da "moškim" (vsaj tem, ki jih jaz poznam) ni prav nič do ljubezni, temveč se le igrajo, zbirajo trofeje, šepetajo sladke obljube, ki se še v istem trenutku razpuhtijo, kot se stopijo snežinke, ki padejo na topla tla. Kaj pa tisto- nekaj več?! Potem pa sem zadnjič prebrala pesem, katero bi lahko na podlagi lastnih izkušenj spisala tudi sama: VERFUEHRERIN :K Gewartet habe ich vor vielen Tueren, in manches Maennerohr mein Lied gesungen, viel Maenner sucht ich zu verfuehren, bei dem und jenem ist es mir gelungen. Und immer, wenn ein Mund sich mir ergab, und immer, wenn die Gier Erfuellung fand, sank eine seelige Phantasie ins Grab, hielt ich nur Fleisch in der enttaeuschter Hand. Der Kuss, um den ich innigst mich bemuehte, die Nacht, um die ich lang voll Glut geworben, ward endlich mein- und war gebrochene Bluete, der Duft war hin, das Beste war verdorben. Ich sehnte gluehend fort mich vom Genuss, nach Traum, nach Sehnsucht und nach Einsamkeit. O Flucht, dass kein Besitz mich kann begluecken, dass jede Wirklichkeit den Traum vernichtet. Torej niso le "moški" tisti, ki se igrajo. Več ali manj prav vsi iščemo le zabavo, neko napetost, vznemirjenje, sanjarjenje in ne uresničitve sanj. Pa ljubezen? Ah, vse prehitro se človek začne dolgočasiti! Tako kot barve (tudi najlepše) slike počasi bledijo, tako se umirijo tudi strasti. IT*S ALL JUST A GAME! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmw Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 a lahko ti to v slovenskem prevodu?.......namreč to pesmico.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 (popravljeno) :) evo BMW .... sicer sem na hitro to zdaj prevedla, tako da kaki "študirani" germanisti bi me znali morebiti popraviti, ampak okvirno upam, da sem ujela in dobro prevedla bistvo ... .) VERFUEHRERIN ZAPELJIVKA Gewartet habe ich vor vielen Tueren, Čakala pred mnogimi vrati sem in manches Maennerohr mein Lied gesungen, v marsikatero moško cev svojo pesem pela sem viel Maenner sucht ich zu verfuehren, mnogo moških poskusila zapeljati bei dem und jenem ist es mir gelungen. Pri tem in onem uspelo mi je Und immer, wenn ein Mund sich mir ergab, in vedno ko ustnice kake se mi predale und immer, wenn die Gier Erfuellung fand, in vedno ko je poželenje izpolnitev našlo sank eine seelige Phantasie ins Grab, pogreznila poduhovljena fantazija je v grob hielt ich nur Fleisch in der enttaeuschter Hand. Držala samo še meso sem v razočaranih rokah Der Kuss, um den ich innigst mich bemuehte, Poljub, za katerega iskreno sem se borila die Nacht, um die ich lang voll Glut geworben, noč v kateri polna vneme sem dvorila ward endlich mein- und war gebrochene Bluete, končno bila je moja in bila polomljen je cvet der Duft war hin, das Beste war verdorben. Čar dišave je preminil, najboljše je strohnelo Ich sehnte gluehend fort mich vom Genuss, hrepeneče naprej žarela sem za užitkom nach Traum, nach Sehnsucht und nach Einsamkeit. Za sanjami, za hrepenenjem in samoto O Flucht, dass kein Besitz mich kann begluecken, o pobeg, da nobena posest me ne osreči dass jede Wirklichkeit den Traum vernichtet. da vsaka resničnost sanje uniči Popravljeno Marec 9, 2004. Popravil Nata Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Več ali manj prav vsi iščemo le zabavo, neko napetost, vznemirjenje, sanjarjenje in ne uresničitve sanj. Pa ljubezen? Ah, vse prehitro se človek začne dolgočasiti! Tako kot barve (tudi najlepše) slike počasi bledijo, tako se umirijo tudi strasti. IT*S ALL JUST A GAME! tole me hudo spominja na mene in motociklizem... :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Pa vendar se pogosto zalotim pri misli, da "moškim" (vsaj tem, ki jih jaz poznam) ni prav nič do ljubezni, temveč se le igrajo, zbirajo trofeje, šepetajo sladke obljube, ki se še v istem trenutku razpuhtijo, kot se stopijo snežinke, ki padejo na topla tla. Kaj pa tisto- nekaj več?! Res je, ne poznaš še vseh moških. Jaz poznam več prav obratnih zgodbic. Pa ne preveč iskat prave ljubezni naokrog: ker jo boš na koncu iskala pri večjem številu moških in potem vsi vemo, kakšen naziv si lahko pridobiš... Tega pa res noben moški potem ne mara... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Pa ne preveč iskat prave ljubezni naokrog: ker jo boš na koncu iskala pri večjem številu moških in potem vsi vemo, kakšen naziv si lahko pridobiš... Tega pa res noben moški potem ne mara... ...........razen tistih, ki ne dajo dosti na malomeščansko logiko in trače ter tudi ne iščejo prave ljubezni, kar nevem zakaj bi bilo s tem kaj narobe dokler se oba strinjata .) :P ljubezen je relativna, je lahko tudi to, da nekaj kar počneš rad, deliš z nekom .) mater sama dobrota me je danes :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mustang Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 ...........razen tistih, ki ne dajo dosti na malomeščansko logiko in trače ter tudi ne iščejo prave ljubezni, kar nevem zakaj bi bilo s tem kaj narobe dokler se oba strinjata .) :P Vsakemu svoje... :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 9, 2004 Deli Objavljeno Marec 9, 2004 Nekaj misli o ljubezni: Ljubezen je edina strast, ki ne trpi niti preteklosti, niti prihodnosti. BALZAC Bral sem nekje, da je ljubezen prvo poglavje velike knjige o nehvaležnosti. SANDEAU Ljubezen ni nikdar tako močna, kakor takrat, kadar čuti, da odhaja tja, kjer bo trpela. REULGENT V ljubezni je beg edina zmaga. NAPOLEON Samo tiste ljubimo resnično, ki jih ljubimo celo v njihovi slabosti in njihovi bedi. Varovati, odpuščati, tolažiti, to je vsa umetnost ljubezni. Anatole FRANCE .... kajti ljubezen je, na kratko, želja, da bi bil drugi srečen. Dr. Eustas CHESER Ljubezen vedno ustvarja, nikoli ne unicuje. To je edino upanje za cloveka. Leo BUSCAGLIA Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se