pajkica Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 hm... zato smo tu :) ja sej..... :P thumper, Furioso, PoreRoman in 1 other 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 še vedno velja ponudba za devičnika.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 še vedno velja ponudba za devičnika.... :blush: a kar tako se ti ponujaš :naughty: :whistle: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 26, 2009 Deli Objavljeno Marec 26, 2009 Rad bi enkrat probal o čemer vsi govorijo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 Rad bi enkrat probal o čemer vsi govorijo... ja ja :naughty: :whistle: pomojem že tako sprobavaš...da je kr joj :naughty: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
oks Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 (popravljeno) Rad bi enkrat probal o čemer vsi govorijo... Brez veze, čim poznej tem bolj zate. :trance_33_sleep: Popravljeno Marec 27, 2009. Popravil oks Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 Brez veze, čim poznej tem bolj zate. :trance_33_sleep: Tako je, sploh še ne ve, da je na začetku križ namazan z medom. Med bo polizal, križ pa ostane :closedeyes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 27, 2009 Deli Objavljeno Marec 27, 2009 Ok se bom držal nasvetov...Še vedno pa velja seveda :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 A tuki obravnavamo: -ljubezen kot; ljubim te- ali tudi ti mene ljubiš? ali -ljubezen kot; ljubila bi se s tabo- bi se ljubil z mano? no, hočmo nočmo -obe rabimo; tud, če jih drugače poimenujemo, se delamo mal indiferentne okrog tega ...po obeh hrepenimo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 Ali je ljubezen, nekaj kar lahko primemo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 28, 2009 Deli Objavljeno Marec 28, 2009 Ali je ljubezen, nekaj kar lahko primemo? Lahk se primeš kvečjem za trebuh, če dobiš buterfly-čke :D . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barracuda Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Ja točno, to je ono ja ko neveš če boli al paše hahah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Lahk se primeš kvečjem za trebuh, če dobiš buterfly-čke :D . metuljčki so pa tolk lepe žvalce :wub: Furioso, PoreRoman, Burda in 3 others 3 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 metuljčki so pa tolk lepe žvalce :wub: V kakem smislu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 V kakem smislu :evilgrin: mater si k otroc, skoz neki sprašujejo :evilgrin: thumper, Burda, PoreRoman in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 mater si k otroc, skoz neki sprašujejo :evilgrin: Ja, dokler je mama živa smo še vedno otroci. Otroc pa veš, da so poštrefni, pa da delajo sam tist kva ne bi smel, pa dajih zanimajo določene stvari :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 Ja, dokler je mama živa smo še vedno otroci. Otroc pa veš, da so poštrefni, pa da delajo sam tist kva ne bi smel, pa dajih zanimajo določene stvari :P . ja vidm da te ful zanima :whistle: mogočer ti pa tvoja mama loh kej več pove :P Burda, thumper, soncnca in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 29, 2009 Deli Objavljeno Marec 29, 2009 ja vidm da te ful zanima :whistle: mogočer ti pa tvoja mama loh kej več pove :P Ni blo potrebe, sem vse lekcije predelal brez nje :P , pa itak je sosedova trava vedno boljša kot domača :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 30, 2009 Deli Objavljeno Marec 30, 2009 Ni blo potrebe, sem vse lekcije predelal brez nje :P , pa itak je sosedova krava vedno boljša kot domača :P . ja ziher ma boljš mlek :P Furioso, PoreRoman, soncnca in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno Marec 31, 2009 Deli Objavljeno Marec 31, 2009 (popravljeno) ja ziher ma boljš mlek :P O sosedovih kravah vse najboljše :P . Popravljeno Marec 31, 2009. Popravil bikez Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno April 1, 2009 Deli Objavljeno April 1, 2009 Bok motoristi.Jst sm samski pa si želim punjco motoristko.imam pa devetnajst let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bikez Objavljeno April 3, 2009 Deli Objavljeno April 3, 2009 Bok motoristi.Jst sm samski pa si želim punjco motoristko.imam pa devetnajst let. Mislim, da si izbral napačen kraj za iskanje punce. Pa veliko sreče, ker jo boš res potreboval :yes: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Bok motoristi.Jst sm samski pa si želim punjco motoristko.imam pa devetnajst let. moje sozalje :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 (popravljeno) moje sozalje :alien1: Stari, pozabil sem ti povedat, da grema danes s tvojo "na kafe", pol enkrat, malo bolj nah, me bo pa še domov peljala. Hvala ti, da si karavana nabavil. :evilgrin: Popravljeno April 6, 2009. Popravil vapotek Burda, Furioso, soncnca in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Stari, pozabil sem ti povedat, da grema danes s tvojo "na kafe", pol enkrat, malo bolj nah, me bo pa še domov peljala. Hvala ti, da si karavana nabavil. :evilgrin: a boš plesu not al kuga thumper, PoreRoman, soncnca in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se