vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 a boš plesu not al kuga Ja, lambado... Reims, Furioso, soncnca in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Ja, lambado... pol pa raj najd kero s kamionom :rolleyes: Furioso, PoreRoman, soncnca in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 pol pa raj najd kero s kamionom :rolleyes: A ti maš kamion al kaj? :P Burda, soncnca, Reims in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 A ti maš kamion al kaj? :P eh tud jaz mam sam karavana :unsure: :( Furioso, Burda, PoreRoman in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 eh tud jaz mam sam karavana :unsure: :( Kurc, se boma pač stisnila malo... ;) Burda, Furioso, Reims in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Kurc, se boma pač stisnila malo... ;) tud loh, sam kak dan k nou tuk vroče ... :xx: motoristka7, Burda, PoreRoman in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno April 6, 2009 Deli Objavljeno April 6, 2009 Stari, pozabil sem ti povedat, da grema danes s tvojo "na kafe", pol enkrat, malo bolj nah, me bo pa še domov peljala. Hvala ti, da si karavana nabavil. :evilgrin: ne, ne, tebi hvala. glede avta pa saj veš, če ne bi prej tvojega sprobal ne bi zdaj istega mel. tvoja me res zna prepričat... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 (popravljeno) E jst nism našel motoristko ampak hrvatsicoMaja pa 14 let je stara. Pa sm zlo srečen. Popravljeno April 17, 2009. Popravil CVIČKAR1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 E jst nism našel motoristko ampak hrvatsicoMaja pa 14 let je stara. Pa sm zlo srečen. Lepo, po pameti. S sosedi moramo biti prijatelji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno April 17, 2009 Deli Objavljeno April 17, 2009 PA saj smo prijatelji,če smo par. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 E jst nism našel motoristko ampak hrvatsicoMaja pa 14 let je stara. Pa sm zlo srečen. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 JA jst sm pa 19.Ka pol če je mal mlajša od mene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 dosta romantike, skidaj gače Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 dosta romantike, skidaj gače preveč filme gledaš PoreRoman, thumper, motoristka7 in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
radoracer Objavljeno April 20, 2009 Deli Objavljeno April 20, 2009 preveč filme gledaš malček pa ja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 Polde:"ŽIVETI MED TISOČIMI IN MISLITI NA ENO, POMENI LJUBITI."......za prav vsako metlo, najde se štil. YouTube - Adi Smolar - Polde In Poldeta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
viky Objavljeno Maj 8, 2009 Deli Objavljeno Maj 8, 2009 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Maj 19, 2009 Deli Objavljeno Maj 19, 2009 (popravljeno) Polde:"ŽIVETI MED TISOČIMI IN MISLITI NA ENO, POMENI LJUBITI."......za prav vsako metlo, najde se štil. YouTube - Adi Smolar - Polde In Poldeta pomeni, da je čas za ustrezno strokovno pomoč... Popravljeno Maj 19, 2009. Popravil gregorius Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 bemti, sam še motorji vam hodjo po glav, kaj pa lbezen pa to? thumper, soncnca, Furioso in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Avgust 5, 2009 Deli Objavljeno Avgust 5, 2009 bemti, sam še motorji vam hodjo po glav, kaj pa lbezen pa to? od ljubezni ni bil še noben sit.prej lačen .pa motor lohk parkiraš,če nimaš za benz,ljubezen je pa treba skoz futrat aj, a po glavi kaj mi hodi? ja....pleša - zmer bolj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 od ljubezni ni bil še noben sit.prej lačen .pa motor lohk parkiraš,če nimaš za benz,ljubezen je pa treba skoz futrat aj, a po glavi kaj mi hodi? ja....pleša - zmer bolj. lubezen se sama futra če znaš pleša se pa tud da popravt, mam eno lasuljo viška če rabš motoristka7, Furioso, soncnca in 4 others 3 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Kaj je že to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 Kaj je že to? nekaj tipa "fiki, jaz te mam tak rada....franc, daj dve pive" Furioso, Reims, soncnca in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Avgust 6, 2009 Deli Objavljeno Avgust 6, 2009 nekaj tipa "fiki, jaz te mam tak rada....franc, daj dve pive" seveda ... pravi pivi, drugače je to le trenutna potreba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se