CVIČKAR1 Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 To boma verjetno čez par let ko bo ona dost stara. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Ko sma se prek kamere gledla se je njena mama smejala zraven nje Zakaj sta ji pa kazala vajine privat posnetke? Dobro, vama je pač to štos, ampak jaz bi bil resno zaskrbljen, če bi se mi mati od babnce smejala zraven... anja37 in Furioso 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 To boma verjetno čez par let ko bo ona dost stara. Kolk je pa stara zdej? anja37 in pajkica 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Ej,stari,a si jo že kresno? :naughty: Ja sem ga kresnila ja..... :naughty: Saj ni važno kolk star-tehnika je važna,tko praviste moški master_wood, halls, TBoxer in 5 others 4 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 7, 2009 Deli Objavljeno December 7, 2009 Ko si pojem ali žvižgam komad http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo, vedno u glavo dobim kakšno smet ... čemu le :unsure: anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 8, 2009 Deli Objavljeno December 8, 2009 ja če maš kej otrok ... rojenih iz ljubezni seveda .. dva sta čist cool, hči pa sina...... anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno December 9, 2009 Deli Objavljeno December 9, 2009 Zakaj sta ji pa kazala vajine privat posnetke? Dobro, vama je pač to štos, ampak jaz bi bil resno zaskrbljen, če bi se mi mati od babnce smejala zraven... ja seveda.. zaskrbljen bi bil da ti ne bo ratalo obeh naekrat kresnit.. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 ja seveda.. zaskrbljen bi bil da ti ne bo ratalo obeh naekrat kresnit.. Zakaj bi bil pa zaskrbljen? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Moj fant bo tudi sedaj komaj pounoleten,pa se razumeva zelo dobro... :grrr :grim Kdj boš pa ti polnoletna, da nebi do kakšnih pizdarij prezgodi pršl klimbra in anja37 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Kdj boš pa ti polnoletna, da nebi do kakšnih pizdarij prezgodi pršl Odvisno.....kera leta so zate polnoletnost. Anja je v bistvu.......že odcvetela cvetlica! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: anja37 in Greeny 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 A daj Klimbra? Pri kterih letih pa rataš to? Da vidim, če sem sam še za na kompost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ja....sej sem vedel, da sem nekaj pozabil napisati. Ene so že.....preklemansko rabljene.......in LE TE......potem na MS iščejo.......WE Zdej je bolj razumljivo???? Kaj si pa off the record mislim......sem pa že večkrat šepnil na uho anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Da vidim, če sem sam še za na kompost Lahko jaz povem, lahko jaz!!!??? anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Lahko jaz povem, lahko jaz!!!??? Lahko, ampak pazi, da bo pravilen odgovor :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Da vidim, če sem sam še za na kompost Če si želiš.......BTW......imam prostor v svojem "kompostniku".......in te z največjim veseljem......sprejmem vanj anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Če si želiš.......BTW......imam prostor v svojem "kompostniku".......in te z največjim veseljem......sprejmem vanj Ne slini se! Tvoj "kompostnik" je že zaseden! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ampak........vedno se ŠE najde prostor. Če ni foušije.......me je za vse dost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Lahko jaz povem, lahko jaz!!!??? Brez panike, še vedno si za ponucat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ampak........vedno se ŠE najde prostor. Če ni foušije.......me je za vse dost ja ko babe ni doma lajaš drugače pa tenko piskaš Brez panike, še vedno si za ponucat res vapo pa je še nisi predstavil meni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ne se sekirat, nisi kaj zamudil :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ne se sekirat, nisi kaj zamudil vapo komentiraj anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 SI !!!!! anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 pa je še nisi predstavil meni Sem ti jo zadnjič htel, pa sem pol pozabo... anja37, Furioso in Geiger Sturzflug 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Ne se sekirat, nisi kaj zamudil :trance_33_sleep: vapo komentiraj SI !!!!! Nimam kaj dodat. Pa da ga ne bi slučajno probal kaj srat tu okol, ker če sem za koga občutljiv, je to Alla!!! Tak da... :angry: anja37, Geiger Sturzflug in Furioso 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno December 10, 2009 Deli Objavljeno December 10, 2009 Nimam kaj dodat. Pa da ga ne bi slučajno probal kaj srat tu okol, ker če sem za koga občutljiv, je to Alla!!! Tak da... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se