Skoči na vsebino

Kawasaki Z 750

-pero-
Snečer
Sporočilo dodal Snečer

2006 Kawasaki Z750S — Owner's Manual

2006-kawasaki-z750s-52689.pdf

Priporočene objave

...dobil sem pokrov zadnjega sedeza v oranzni barvi, rabil bi pa črnega. Preden bi ga nesel postrihat vas vprasam, ce kdo koga pozna ki prodaja crnega, ali se bolje menja za oranznega =). Torej pokrov za z-ja prvi model. Oranznega za crnga.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj menite na novo barvno paleto za 2009. Če mene vprašate, mi kombinacija črna zelena ni všeč. Saj zgleda kot da so plastike z drugega motorja.

Bi bilo pa fino če bi še kdaj uvedli rdečo barvo, lahko bi bil v kombinaciji z črno, sicer ga pa čez letošno črno ni :winkiss:.

Kot pravijo, če je Z mora biti črn.

Lep dan še naprej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj menite na novo barvno paleto za 2009. Če mene vprašate, mi kombinacija črna zelena ni všeč. Saj zgleda kot da so plastike z drugega motorja.

Bi bilo pa fino če bi še kdaj uvedli rdečo barvo, lahko bi bil v kombinaciji z črno, sicer ga pa čez letošno črno ni :winkiss:.

Lep dan še naprej

Tale zelena trga gate. Mogoče malo več zelenih detajlov in bi še bolj trgala gate.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lep dan še naprej

Letošnja črna je najslabša barva, kar sem jih videl. Povsod vidni risi...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kot pravijo, če je Z mora biti črn...

hm...no, ja...jaz bi rekel takole: sploh ni važno, kakšne barve je, samo da je moder :naughty:

recite kar hočete, ampak modra iz l.2005 na modelu S je tanartalepša... :worship:

Črn Z je prebrutalen, rdeč je izgledal kot k... (ne bi v detajle)...zelen preveč trga---moder je ravno pravšen. :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale zelena za 2009 pa mi ne sede najbolje. Moralo bi bit več kombinacij ne samo ta ena :P

Ni pomembno kakšne barve je Z, sam da je :D

No jaz mam črnega :whistle:

post-11804-1217092325_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil al3ss
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hm...no, ja...jaz bi rekel takole: sploh ni važno, kakšne barve je, samo da je moder :naughty:

recite kar hočete, ampak modra iz l.2005 na modelu S je tanartalepša... :worship:

Črn Z je prebrutalen, rdeč je izgledal kot k... (ne bi v detajle)...zelen preveč trga---moder je ravno pravšen. :naughty:

Tudi jaz sem bil vedno mnenja, da je vsaka barva lepa dokler je črna. No, zdaj pa imam modrega in mi je ravno tak všeč. Sem se kr navadu in ne žalujem, ker ni črn.

Rdečega pa ne bi imel, pa če bi ga za mano vrgli, ko bi šel mimo. Imam že rdeč avto, pa rdeč skuter, pa imel sem 7 ali 8 avtov tudi rdečih in sem se že malo naveličal rdeče.

Zelena mi nekak ne sede najbolj.

Moja izbira bi bila še zmeraj ali črna ali pa modra.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim da je pomembno predvsem od tipa motorja. Kakšna ninja recimo je zelena kar pravšnja. Pač tak tip motorja da mu barva paše.

Pa seveda lasten okus. :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dva vprašanja

1. Ali kdo vozi motor k Čarmanu na redni servis in koliko zaračuna? Kolega ima l. 2007 in ga zanima.

2. Ali ima model 2007 serijsko navadne svečke ali tiste boljše (ne vem, iridijeve ali kaj so že ki zdržijo tam 25.000km in dajejo boljšo iskro)?

lp

T

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dva vprašanja

1. Ali kdo vozi motor k Čarmanu na redni servis in koliko zaračuna? Kolega ima l. 2007 in ga zanima.

lp

T

Če boš redna stranka pr Čarmanu, se ti splača .) drugače pa uradni serviserji so tam, tam nekje ista tarifa, kolikor jaz vem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če boš redna stranka pr Čarmanu, se ti splača .) drugače pa uradni serviserji so tam, tam nekje ista tarifa, kolikor jaz vem.

Jaz prej nisem nikol hodil k njemu pa me je prišlo 80€, u kranju pri Panigasu pa pride 100€. :BUA:

Vem pa ne a je to pocen a drago. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lahko zrihtam.Z papirji ga lahko dobim iz fabrke praktično takoj. Če pa lahko brez papirjev so pa 3 doma v garaži=)(sam ne pri men)

Pa ne okoli govort. Pozanima se koliko je novi, pa ti jaz potem posredujem ceno.

A se to da še ka zrihtat a sem čist zamudu. :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz prej nisem nikol hodil k njemu pa me je prišlo 80€, u kranju pri Panigasu pa pride 100€. :BUA:

Vem pa ne a je to pocen a drago. :hmm:

a kdo ve kakšno primerjavo z Eliso v domžalah ? Meni se servis bliža (na 30 kkm)... Kje v SLO pa sploh je tale čarman ? LJ?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a kdo ve kakšno primerjavo z Eliso v domžalah ? Meni se servis bliža (na 30 kkm)... Kje v SLO pa sploh je tale čarman ? LJ?

greš proti Medvodam po Celovški iz Ljubljane, na semaforju tik pred Medvodam zaviješ levo čez železniški prehod in takoj zatem desno proti vasi Vaše, nadaljuješ naravnost do vasi Sora in takoj na začetku glej desno boš videl tablo !

tule je pa še link kjer so še dve poti in njihova spletna stran ;

http://www.carman-motosport.si/kje_smo/

Lp. Dadi

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ahaaaa...mislim da približno vem, kje je to...hvala za info!

Servisiral v Elisi moji stari mopi ER6n. Ne morem reč, da so mi karkoli hudega naredil, ampak sem se vedno počutil, kot da mi ful uslugo delajo. Ampak okej. Potem je pa tako naneslo, da se mi je že 75 € zdel velik in sem se kar mal bal kolko bo za redni servis na mojem pravkar kupljenem Zju. Pa sem mal poklical naokoli in od Domžal do Medvod je najcenejši Čarman. 80 € redni servis na 6k kilometrov + (probono) mi je zamenjal oz. dodal še manjkajoči vijak in nastavil zadnjo vzmet (ni nevem kaj ampak v Elisi tud prosit ne bi upal za kaj takega).

Dokončno sem se pa odločil za Čarmana ker me je pozitivno presenetil in ugodil mojim zahtevnim željam :) . Uglavnem, zadnjo gumo sem zlizal do amena, tako, da so že "žice štrlele" ven. Ker mi njegova ponudba gum ni ustrezala (to ne pomeni, da nima dobrih gum :D ) sem gume v 24urah dobil drugje, potem pa sem jih rabil še takoj zamenjat, ker mi je mopi pač edino gibalo. Ker vsi povrsti (elisa, panigaz, čarman) delajo takrat kot jaz in ko jaz zaključim, zaključijo tudi oni mi je blo precej težko organizirat menjavo. Kličem vse in jim razlagam svojo zagato. Elisa gladko ne, Panigaz je jamral da ima ful dela pa še prepozno je in se nakoncu odločil, da pa to ne bo šlo, edino Čarman je rekel ja in to v štartu sezone ko vsi menjajo gume in delajo servise. Pridem se vidi da je dela precej (+ blo je vroče) in preden je mehankarjema v petek pustil domov je rekel da morata še meni gume zamenjat. Blo je sicer nekolko dražje (panigaz je govoril o cca 35€ in to da mi mehankar začne to bo pa tam nekje, mi niti najmanj ne diši), dočim mi je Čarman takoj v telefon ustrelil tolko bo in tolko je potem tudi bilo (mislim da je blo 40€). Ampak te cene niso 100%, ker me malo spomin daje.

Zadnjič sem bil spet pri njem, ker sem ob servisu pozabil prinesti knjižico in mi je po poregledu podatkov računalniku brez pardona stisnil štempelj vanjo. Poleg tega mi je pa razložil par stvari, ki so me skrbele in to brez tipične mehankarske nejevolje.

No slišim pa da ni bilo vedno tako. Mogoče ga je kaj izučilo in je začel spoštovat stranke. Brez dela ni jela :) . Sem pa tudi slišal, da je mojster v Elisi pravi stručko. Če vsi drugi odpovejo baje on stvar spravi v pogon. Aja pa še ducati desmosedici RR je sedaj parkiran pri njem :D .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako podoben občutek imam tudi jaz pri njem, ja. Človek se zaveda, da zna dosti in to tudi vidno pokaže. K sreči vsaj ni tiste sorte tip kot nekateri, ki te postrani gledajo če pripelješ kakšne "jajčka" k njemu in ne zadnje čudo tehnike...v bistvu je prijazen, tukaj nimam kaj reči. Pa seveda blizu mi je...

No, jaz sem lani jeseni recimo plačal 94€ za olje (motul5100) in filter, lani spomladi pa 180 za olje, oljni filter, zračni filter in svečke.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz ga imam pravkar pri Šilerju (Pesnica pri Mariboru) na servisu, pa bom poročal kaj in kako in koliko. Grem pa popoldan po njega.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz ga imam pravkar pri Šilerju (Pesnica pri Mariboru) na servisu, pa bom poročal kaj in kako in koliko. Grem pa popoldan po njega.

jaz pa sem bil v petek pri šilerju in sem videl tega Z-ja :)

lep je

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem se pozanimal pri panigasu je servis 100€, pri čarmanu pa me je prišel 80€.

Tako da vidm da ma čarman kar fiksne cene, napram panigasu se pa cene giblejo glede na to kakšno vreme je zunaj. :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja...torej se lahko zgodi da pridem tja in z obzirom da bom tam prvič bi bo zaračunal toliko kot če grem v Eliso. Če pa računam pot tja in nazaj sem pa sploh že blizu elisinih cen. Ni kaj, motor je drag šport :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz preko Šilerja samo še dele naročam (čeprav tudi v tem ni najbolj vešč ali pa je komunikacija s DKS-om slaba), servisiram si ga pa sam. Vsega sicer ne znam, probam pa čimveč, ker ena ura pri mehaniku je za dve moje, če ne več.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!