Skoči na vsebino

Yamaha XT 660 X in R

bobokrajnc

Priporočene objave

Deki najlepša ti hvala za odgovor. Saj en, ki se mu ni bilo teško odzvati. Še enkrat pozivam: če ima gdo test yamahe xt 660 r. ki je bla objavljena v motoristu, če bi lahko prilimal gor na forum. Res bi mu bil hvaležen.

evo jih teste če si jih želiš - sej moto puls ma skor vse teste na netu pa mal prečekiri ne? :rolleyes: no pa lepo branje

xt 660 x

xt 660 r

se mi pa zdi, da je deki imel te težave in da so mu jih na servisu odpravl. deki popravi me, če sem se zmotla.

Deki jih je mal ja, je še men ene 2x crknu ko sm ga furu, sam pol ga je pelu na servis pa so mu "kao" zrihtal, sam kaj dost bolš ni zdej - ne vem, naj on pove!!!

ajd

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp...a ima kdo na xtjki spred pa zadej stojalo za na zimo ga v luft dvignit? k če bi se ga sam lotu delat bi naredu takega da rukneš skuzi obe kolesi osovino pa pol na vzvod k bib iu na kolesih vzdigneš..ima kdo kej podobnega doma

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lp...a ima kdo na xtjki spred pa zadej stojalo za na zimo ga v luft dvignit? k če bi se ga sam lotu delat bi naredu takega da rukneš skuzi obe kolesi osovino pa pol na vzvod k bib iu na kolesih vzdigneš..ima kdo kej podobnega doma

Piši slovensko!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

brembo jaz sem že tud razmišljal o nečem da bi dvignil motor. vendar so pomoje izpuhi prešvoh da bi motor postavil na tak podstavek kot so za cross motorje, pa še 1 problem je, ima premalo razdaljo od tal:) sem pa že razmišljal da bi nardil cenralno stojalo na vzvod, vemdar moram svoje misli prenest na papir:Dko to naredim bom pa prilepil sm gor skico1

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

brembo jaz sem že tud razmišljal o nečem da bi dvignil motor. vendar so pomoje izpuhi prešvoh da bi motor postavil na tak podstavek kot so za cross motorje, pa še 1 problem je, ima premalo razdaljo od tal:) sem pa že razmišljal da bi nardil cenralno stojalo na vzvod, vemdar moram svoje misli prenest na papir:Dko to naredim bom pa prilepil sm gor skico1

LP

ma na izpuhe ga pa res tudi jst nebi postavu je pa le pretežak...po mojem...vsak konc posebej bi vzdignu in tu tudi bom naredu zdej pa še ne vem al s kakimi stojali ko jih vidiš prek neta al pa kokr sm že reku vleženo železo fi=8 al pa 10mm pa skozi osovino od kolesa pa megari če nardim še 4 čoke v vsak čok utor da se nebo(za železo not zataknt) motor odpelau kam pa enmu rečeš da ti pomaga postavt gor pa je...najcenej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

živjo...mene pa zanima če mate tut vi pod sedežom dva frej kabla z različnima konektorjema za priklopt na nekaj, pa sta kr prosto pod sedežom...kaj tu majo mogoče kej za na servisu rabit da se prklopjo gor?

hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

Zdravo fanje in dekleta :P

Da še jst dodam svoje misli. :rolleyes:

Jaz sem si kupil stojalce preko neta in sem zelo zadovoljen z njimi, res da je eno 30ojrov, ampak je lepo ukrivljeno, koleščki, lepe rdeče barve poplno-skoraj :) pa lahko ga uporabiš za katerikoli motor. Uporabljam ga še za 3 truge motorje, ko podmazujem verigo, skratka sem zelo zadovoljen. Tako da sem 30evrov res kmalu pozabil. Imaš kar zajebancije, da skriviš železo, sistem, da bo to res delovalo, koleščki, barva, pa če si še delo računaš, ne vem če te pride kaj cenej....

živjo...mene pa zanima če mate tut vi pod sedežom dva frej kabla z različnima konektorjema za priklopt na nekaj, pa sta kr prosto pod sedežom...kaj tu majo mogoče kej za na servisu rabit da se prklopjo gor?

ja najbrž imamo vsi tiste kable....nimam pojma za kaj je, mogoče da priklopiš kovček gor, da ti sveti zavorna lučka, mogčoe pa kaj drugega priklopjo, ne vem. ugibam. :whistle:

Drugače pa tud men kdaj pa kdaj crkne. Xt600x/r imajo tovarniško napako, da včas malo crknejo in kolko jaz vem so vsem lastnikom poslali pismo, da pridejo zamenjat čipe. Meni je to kao prejšni lastnik zamenjal, pa sem se že pozanimal, če ni, mi bojo v Delta Team Krško zamenjali in stvar mora delovati. Ker mi gre res na živce :headbang: da mi crkne na semaforju, ko so avti za mano.... :unsure:

Sem pa sedaj dodal Akrapoviče, naštimal gorivo na računalniku, odstrano "snorkl" in zadeva zares boljše deluje...samo še čip zamenjam in to bo to...

lep pozdrav :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ko sem bil en čas brez motorja....mi je prijatelj posodil xtx 2004 za dva vikenda......BREZ PRIPOMB

Zdaj pa imam itak neki z isto mašinko :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj si naštimal...gorivo na računalniku...kaj ne uravnava računalnik sam tega kolk goriva pa zraka zmeša skup? je pa tudi moj prejšni lastnik reku da ga je paelau tisti čip zament in da je uredu zdej..sicer meni je tudi crknu 2x ko sm ga pelau domou sam mal več na gasu ga držiš ne da lih ropota pa delau redu...welcome to the akrapovič club :whistle: :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj si naštimal...gorivo na računalniku...kaj ne uravnava računalnik sam tega kolk goriva pa zraka zmeša skup? je pa tudi moj prejšni lastnik reku da ga je paelau tisti čip zament in da je uredu zdej..sicer meni je tudi crknu 2x ko sm ga pelau domou sam mal več na gasu ga držiš ne da lih ropota pa delau redu...welcome to the akrapovič club :whistle: :whistle:

jst ga imam zdej že kake pol leta, sej drugače fajn dela, sam včas crkne, to me pa zelo moti...sem bil na Delta Team Krško pa so mi povedali, da bi morala zamenjava čipa pisati v Servisni knjižici....a pri tebi piše kaj? Pri meni ne, tako da bom dal ta čip zamenjat....

A ti imaš tudi Akrapota?

Jst sem to pobral te fore pa to iz tistega xt660x-forum...kak je točno naslov ti lahko naknadno sporočim...

Boljše je, odkar sem nastavil več goriva...neznam ti razložit kako je boljše...ja neki on to sam štima, sam jst sem mu malo povečal...lahko tudi sam to probaš, pa boš videl...

Ena od možnosti, da gas ne držiš, lahk povečaš "štand gas" al kako se reče?

Tist čip bom naročo, sej je zastojn, pa bom videl če je kaj boljše....."baje" je zastojn :)

Poglej tist v servisno knjižco.... :closedeyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst ga imam zdej že kake pol leta, sej drugače fajn dela, sam včas crkne, to me pa zelo moti...sem bil na Delta Team Krško pa so mi povedali, da bi morala zamenjava čipa pisati v Servisni knjižici....a pri tebi piše kaj? Pri meni ne, tako da bom dal ta čip zamenjat....

A ti imaš tudi Akrapota?

Jst sem to pobral te fore pa to iz tistega xt660x-forum...kak je točno naslov ti lahko naknadno sporočim...

Boljše je, odkar sem nastavil več goriva...neznam ti razložit kako je boljše...ja neki on to sam štima, sam jst sem mu malo povečal...lahko tudi sam to probaš, pa boš videl...

Ena od možnosti, da gas ne držiš, lahk povečaš "štand gas" al kako se reče?

Tist čip bom naročo, sej je zastojn, pa bom videl če je kaj boljše....."baje" je zastojn :)

Poglej tist v servisno knjižco.... :closedeyes:

pr men u servisni knjigi ni nič drugega kot žigi o rednih servisih 3 so bli mi je pa reku če se prow spomnem da ga je pelau zamenat tist čip...kupu sm motor že z akrapovičem gor(maš homologiranga na lpp al si ga dau sam gor pa se furaš)? meni je reku da ga je sam gor dau da pa bi karkol šaru po računalniku tu pa ne motor pa drgač dela čist uredu..tok tok tok...

kar pa se tiče višine sedeža..tista kniga od yamahe je za oba modela r in x..tku da mislm da bo kr enako...men u homologaciji piše 1210mm če ti kej pomaga...zadn amortizer se da nastavt na zgornem delu do kjer sega feder je tak kovinski del z zarezami mal bl mehka uzmet bo pa se bo bp pogreznla dol :P..sprednga pa kukr sm bežnu pogledau pa ne

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja trenutno sem ga gor dal. morem se pozanimat če mi bojo to lahko vpisal na Avto Krka v Kršekm, ker baje da lahko zrihtajo za vse, ne vem....

Jst sem mogu malo računalnik preštelat, ker zdej lepo laufa, ko pa sem gor namontiral akrapoviča pa je zajebaval, ko sem ga prižgal mi je težko laufal pa včasih kr crkno...tako da sem tisto vrednost goriva povečal za 5 (kao je 8-10 največ).

S kje pa si ti?

Iščem enega iz okolice Brežic, sem ga večkrat videl, pa ga nisem nikol meu možnost ustavit....

Hja, tist feder je pa sam tak, se zniža, samo potem je tud bolj mehki, kar pa meni ni odgovarjalo. xtR ima kolko, vem samo drugačen nagib prednjih vilic, drugo pa naj bi bilo enako...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A potem z lojtro plezaš na motor?

nism reku da je tulk višina sedeža(mogoče res piše dvoumno) :whistle: 121cm je višina sprednje šipce od tal(mini vetrobran :P) višina sedeža je pa nek manj ko 90cm (najnižja točka sedeža da se razumemo)

drgač sm pa iz notranjske...prejšnji lastink pa iz metlike tam nek..

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a tako...jst sem pa iz Dolenjske, čist na koncu na meji =) bi se lahko reklo na Kranjski strani :)

prejšni lastnik moje lubice je bil pa iz Kranja... na Bledu sem se zalubo v njo =) :blush:

hehe :) :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...
kje ste se pa vsi zgubili?

niste se vi ostal kje v garazi pokriti na stojalu? :headbang:

:winkiss:

lp

motor počiva :whistle: ...ej frenki na kulk cajta kej užgeš motor tak da se mau segreje..jst ga mislm kje enkrat na tedn tuk da se segreje ceu motor par minut da laufa in ne bom odklopu akuja dol..spomlad ga bom nafilau pa upajmo da ne umre :closedeyes: dej mi povej če si urihtau stojalo za sprednjo gumo al sploh nis na nič postavu jst mam zdej sam zadej u luftu :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!!

Prosim če mi poveste kako bi se jaz počutil na Yamahi XT660X, visok sem 2m in imam 94kg. Sedaj

vozim Suzuki DR 350 in me zanima pospeški, udobje......

Lp :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!!

Prosim če mi poveste kako bi se jaz počutil na Yamahi XT660X, visok sem 2m in imam 94kg. Sedaj

vozim Suzuki DR 350 in me zanima pospeški, udobje......

Lp :rolleyes:

če ti povem iz svojih izkušenj 181/70 sm skor premali za motor sploh če ga je treba sede nazaj porivat :trance_33_sleep: pa na motorju kolkr sm se prevozu se dost udobn sedi zame ima zadost širok in mehak sedež...idin problem je vetr ko se peleš več ko 130 mene je telu snet z bilance zame ima zadost moči...najbulš da ti enega najdeš okol sebe da ti da en krog s tem motorjem pa boš takoj vidu kak ti sede...drgač pa jst nimam za enkrat še nobenih pripomb čez motor

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če ti povem iz svojih izkušenj 181/70 sm skor premali za motor sploh če ga je treba sede nazaj porivat :trance_33_sleep: pa na motorju kolkr sm se prevozu se dost udobn sedi zame ima zadost širok in mehak sedež...idin problem je vetr ko se peleš več ko 130 mene je telu snet z bilance zame ima zadost moči...najbulš da ti enega najdeš okol sebe da ti da en krog s tem motorjem pa boš takoj vidu kak ti sede...drgač pa jst nimam za enkrat še nobenih pripomb čez motor

Hvala za odgovor! Z mojim Suzukijem sem iz Rakitne šel 140km/h pa je blo že težko se držat :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se poplnoma strinjam z Brembom. Tudi jaz imam pri svojih 175/90 podobne težave (pa ne samo pri porivanju nazaj) - a na to se pač navadiš. Hitrost, pri kateri se lahko še optimalno pelješ je nekje 120, potem pa je veter že tako močen, da že imaš probleme z vožnjo. Jaz se pri svoji višini še nekako lahko skrijem za vetrobran tako, da se na sedežu pomaknem malce nazaj in potegnem glavo v ramena. Kar se pa tiče same moči motorja, pa s svojimi 35 KW pač ni dirkalni motor. Se pa da z njim prav ugodno peljat - pač v okviru možnosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Hvala za odgovore! Mislim da se bom kar odločil za modro yamahco. sam neki mi gre pa na k****

poglejte cene na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)!!! to je nemogoče!!! 4500€ za 2005 letnik!!!! prejšn let si ta letnik

dubu za 3800€ al pa še mn. pr enmu k sm škorne za na motor kupu jo je prodal za 3300€!!!!

upam da bodo cene padle, drgač pa iz nemčije al pa italije.

Še neki mi plis povejte kakšno opremo nj si kupm? gledu sm jakno (tekstilno) v Yamaha KMC

full huda za 160€ pa hlače (tud tekstilne) pa za 180€.

ne vem če bi mel usnje za na XTX??

LP, HostMaster

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Hvala za odgovore! Mislim da se bom kar odločil za modro yamahco. sam neki mi gre pa na k****

poglejte cene na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)!!! to je nemogoče!!! 4500€ za 2005 letnik!!!! prejšn let si ta letnik

dubu za 3800€ al pa še mn. pr enmu k sm škorne za na motor kupu jo je prodal za 3300€!!!!

upam da bodo cene padle, drgač pa iz nemčije al pa italije.

Še neki mi plis povejte kakšno opremo nj si kupm? gledu sm jakno (tekstilno) v Yamaha KMC

full huda za 160€ pa hlače (tud tekstilne) pa za 180€.

ne vem če bi mel usnje za na XTX??

LP, HostMaster

ja cene so res navite ,spet odvisno kaj dobiš za ta dnar..lahko je 3800€ pa boš mogu menjat ketno..pa gumi recimo..akumulator pa še kej...dobr poglej kaj kupuješ...trenutno maš na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) model r za 3300€ z akrapotam :D poglej pod kategorijo enduro in cross razen če hočeš supermoto poglej pol pod supermoto...kar pa se tiče opreme...jaz imam ceu komplet še od prej ko sm imeu cestno verzijo motorja pa zakaj bi menjavou ko se ravno tako supermotaši vozjo v usnju :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!