Skoči na vsebino

Yamaha XT 660 X in R

bobokrajnc

Priporočene objave

ja cene so res navite ,spet odvisno kaj dobiš za ta dnar..lahko je 3800€ pa boš mogu menjat ketno..pa gumi recimo..akumulator pa še kej...dobr poglej kaj kupuješ...trenutno maš na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) model r za 3300€ z akrapotam :D poglej pod kategorijo enduro in cross razen če hočeš supermoto poglej pol pod supermoto...kar pa se tiče opreme...jaz imam ceu komplet še od prej ko sm imeu cestno verzijo motorja pa zakaj bi menjavou ko se ravno tako supermotaši vozjo v usnju :D

Pozdravljeni!

Upam da bom dubu kšnga lepo ohranjenega pa dobrimi gumami pa ketno :rolleyes: odločil sem se za XTX verzijo saj mi

je supermoto bolj všeč :worship: glede opreme se moram pa še odločiti.

aja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) je nekdo dal oglas da po želji uvozi motor iz tujine, pri njemu dobiš dobro XTX za 3500€

ga morm še poklicat pa uprašat če ma kšno na zalogi

ali mogoče kdo ve koliko ima XTX od 0 do 100 sekund?

LP, HostMaster

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim, da vas je kar lepo število XTX ridejov.

Zanima me kako je z cenami motociklov 2008. Kajti drugi teden grem naročiti Yamahco..Pa me zanima ali so cene novim motociklov višje kot proti koncu leta?

Hvala

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uh za pospeške bi mogli pa probat :naughty: pa še tle bi falili sigurno kake +-pou sekunde :D...u kmcju nimajo še nič cen za leto 2008...u tc-ju je r model 5750€ verjetno letnik 2007..model x pa je po mojem še mal dražji....delta team pa tak al tak nima cen...najbol da pokličeš kam pa uprašaš...pa sj se da dobit dost dobr ohranjen motor še z garancijo na netu za zmerno ceno...pol pa še za igorja našparat :winkiss:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Igor za na ta motor stane šestino novega motorja :D

Če pa kupiš motor za 3.5k € se ga pa dejansko ne splača več gor basat.

Pospeški so do 60kmh odlični naprej je pa tema :)

LP Rok

Popravljeno . Popravil Kawl
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Akrapota na xt je malo nesmiselno dajati, ker preveč prdi, pa še vedno nikamor ne gre. :unsure:

se strinjam da je igorja skor nesmislno dajat gor ker je občutno predrag zato pa sm dau :winkiss:ampak če ne drugega ga potem lažje naprej prodaš(moje mnenje)...in stem ko sm se odloču za ta (pretežak) supermoto sm uzeu tudi v zakup da nekih bajnih hitrosti ne bom dosegau z njim zarad vetrne zaščite in zarad samega agregata

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!

Upam da bom dubu kšnga lepo ohranjenega pa dobrimi gumami pa ketno :rolleyes: odločil sem se za XTX verzijo saj mi

je supermoto bolj všeč :worship: glede opreme se moram pa še odločiti.

aja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) je nekdo dal oglas da po želji uvozi motor iz tujine, pri njemu dobiš dobro XTX za 3500€

ga morm še poklicat pa uprašat če ma kšno na zalogi

ali mogoče kdo ve koliko ima XTX od 0 do 100 sekund?

LP, HostMaster

LP. 5.4 s do 100km/h

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidim, da vas je kar lepo število XTX ridejov.

Zanima me kako je z cenami motociklov 2008. Kajti drugi teden grem naročiti Yamahco..Pa me zanima ali so cene novim motociklov višje kot proti koncu leta?

Hvala

LP. Za ceno motorja izvem jutri(08) pri kmc-ju pa motoraju, drgač pa v T.C. motoshopu pa je cena 5800€( prednaročniška cena) sam tle so me hotl nategnt s prednaročniško ceno in bi me skoraj oguljufali za 500€ preklete pi***. Če še koga zanimajo cene pa to me naj vpraša k že 2 meseca podrobno spremljam za kok se kej prodajajo novi. Jutri ga že naročim, če bom že izvedel cene. Aja prednaročniška cena pri A.K. Logatec za 08 je znašala 5290€. Tole velja za xt660r. sori sm spregledu, da sprašuješ za xtx.

Popravljeno . Popravil boro legenda
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gre se mi zato, da kupim nov motor zaradi blokade..... Do kdaj pa se zbirajo naročila za modelno leto 2008? Če boš imel slučajno možnost te lepo prosm, da povprašaš še za ceno za XTX-a.

Ali je mogoče na kakšen način še dobiti letnik 2007. Ker letošne feltne na modri XTX so ogabne..

Hvala

Lp

Popravljeno . Popravil HyperJack
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gre se mi zato, da kupim nov motor zaradi blokade..... Do kdaj pa se zbirajo naročila za modelno leto 2008? Če boš imel slučajno možnost te lepo prosm, da povprašaš še za ceno za XTX-a.

Ali je mogoče na kakšen način še dobiti letnik 2007. Ker letošne feltne na modri XTX so ogabne..

Hvala

Lp

Bom vprašal. Za prednaročila je tkole. Motoshop, A.K. Logatec so zbirala prednaročila do konca decembra 2007. Elisa, motoraj pa kmc pa mislim da je pri večini do konca januarja 08. pri delta team pa ni prednaročil ker jih prodajajo na zalogo. Mi je pa prodajalec reku da že v šusu dubiš popust (delta team krško) 250€ cnej.

Popravljeno . Popravil boro legenda
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Legenda hvala za odgovor.

Včearaj sem se malj bolj poglobil in prišel do spoznanja da zlate feltne niti niso tako zgrešene. Res pa da je težko komentirati, kar vidš na slikah. Tako, da bom, kar 2008 vzel.

Se pišemo, LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

motor počiva :whistle: ...ej frenki na kulk cajta kej užgeš motor tak da se mau segreje..jst ga mislm kje enkrat na tedn tuk da se segreje ceu motor par minut da laufa in ne bom odklopu akuja dol..spomlad ga bom nafilau pa upajmo da ne umre :closedeyes: dej mi povej če si urihtau stojalo za sprednjo gumo al sploh nis na nič postavu jst mam zdej sam zadej u luftu :unsure:

Pozdravljen brembo, da ti odgovorim....

jst ga tak prižgem, ko se spomnem, pa zmer dobro užge...res da ga imam v garaži, ko ni tako zelo mrzlo...acc bo letos star 3 leta, pa ni bil nikoli odklopljen....

imam pa stojalce samo za zadnje kolo, da mi motor ravno stoji, da ga lažje stisnem k zidu....sem pa že naročo novo stojalo, samo ne vem, če ga bom imel na dveh, bom raje očetu ga dal....

hm, jst sem dal na mojga xt-ja Igorja gor in mi je zelo všeč.... pač, 100 ljudi, 100 čudi...men je všeč, nekomu pa pač prdi... :S

lep pozdrav :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen brembo, da ti odgovorim....

jst ga tak prižgem, ko se spomnem, pa zmer dobro užge...res da ga imam v garaži, ko ni tako zelo mrzlo...acc bo letos star 3 leta, pa ni bil nikoli odklopljen....

imam pa stojalce samo za zadnje kolo, da mi motor ravno stoji, da ga lažje stisnem k zidu....sem pa že naročo novo stojalo, samo ne vem, če ga bom imel na dveh, bom raje očetu ga dal....

hm, jst sem dal na mojga xt-ja Igorja gor in mi je zelo všeč.... pač, 100 ljudi, 100 čudi...men je všeč, nekomu pa pač ni, zato tistmo ko mu ni všeč, ga naj ne da gor, jst sem ga pa dal. Dobil sem sicer rabljenga, pa mi je vseen všeč....drgač, nov je pa sigurno predrag, pa 2 lonca...adijo pamet..... drugače sem pa želel kupit novega leota....Igor je pa pač Igor :worship:

Hja, jst sm 173/75 pa sem očitno premal za motor :unsure: , no ko treba kam nazaj poritn, morem dol z njega it :P ampak ljubezen je močnejša =)

se opravičujem za tale dvojni post, sem želel dat uredi, pa sem dal odgovor :whistle: :whistle:

lep pozdrav :whistle:

Popravljeno . Popravil Fr3nky
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!Zanima me če je kdo od lastnikov xtx kaj predeloval zadnji konec motorja in sicer drugo luč(LED), ter sam naredil nosilec za tablico? zdaj ko ni sezone bi se malo pomatral z zadnjim koncem pa me zanima če je kdo predeloval?Namreč zanimala bi me kakšna slika ali pa mogoče postopek kako je naredil...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljeni!Zanima me če je kdo od lastnikov xtx kaj predeloval zadnji konec motorja in sicer drugo luč(LED), ter sam naredil nosilec za tablico? zdaj ko ni sezone bi se malo pomatral z zadnjim koncem pa me zanima če je kdo predeloval?Namreč zanimala bi me kakšna slika ali pa mogoče postopek kako je naredil...

LP

Zanimiva ideja mogoče bi kar grlo od kake stare žarnice uporabil in si narediš pač žarnico iz ledic.....

Recimo iz 8 mih 4 zaporedno 2X bi šlo pomoje brez uporov...

dugač pa http://ledcalc.com/ imaš tukaj link za izračun upora glede na vezavo in karakteristike tvojih ledic.

to bi se dalo v vsak motor oz avto montirat. Saj vrjetno že kaj obstaja na to temo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo...

jst imam predelan zadnji konc, samo je že bil takšen kot sem ga kupil....

blatkin je odmontiram dol, potem pa je spodi pod sedežem, še neka plastika in kot sem videl je tam odrezana :unsure: , da so to lahko namontirali.....je pa kr lepa zadeva, led lučka spodaj in nek "home made" nosilc za tablico =)

sem pa zraven motorja dobil in blatnik in tisto novo plastiko....

če hočeš sliko, pa povej...... :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo...

jst imam predelan zadnji konc, samo je že bil takšen kot sem ga kupil....

blatkin je odmontiram dol, potem pa je spodi pod sedežem, še neka plastika in kot sem videl je tam odrezana :unsure: , da so to lahko namontirali.....je pa kr lepa zadeva, led lučka spodaj in nek "home made" nosilc za tablico =)

sem pa zraven motorja dobil in blatnik in tisto novo plastiko....

če hočeš sliko, pa povej...... :evilgrin:

ja lega kaj še čakaš :evilgrin: ..tut mene zanima ko sva tela s kolegom narest na plato iz ledic(v stilu SV-ja)sam je pri zadnji luči zelo malo prostora pa še rele bi mogu umes dat da bi meu še štop luč(bi ledice mau bl posvetle)..mogoče bom pa sam blatnik odrezau pa aluminjast nosilc na novo za tablco naredu...aja pa še tu da prašam kol so kej vredni origonal rori od xtx če se odločm da jih prodam(pa sj po vsej verjetnosti jih noben nebi kupu :whistle: )

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kot vidiš tuki, so odzadi sam neki kos aluminija zapigal pa gor namontiral....lučka pa dela tudi na štop, sveti kr fajn....

hm...so pobarvali aluminij pa se je odluščlo :headbang: ....morem to popravit, v bližnji prihodnosti...

kar se pa tiče loncev, pa ne vem če jih bi kdo res rabo.... večina jih ma original, tisti ko majo druge lonce, dajo verjetno zraven tud original....ne vem...

pojma nimam...daš oglas, "pokličite za ceno" pa če bo kdo rabo se bota že zmenla... :whistle: moj predlog....

falabogi, da je mal toplo, bom jo dans malo zalaufal, pa naredo kak krog, da razmigam ležaje :) :winkiss:

post-12393-1200146604_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ej frenky hvala lepa!a si ti akrapota naknadno kupu?tale motor sm tud js hotu kupt neki časa nazaj!zaradi zadnjeg konca ki je tako všečen:) zato bi te prosil, če bi se ti dalo, da bi malo bolj od blizu poslikal zadevo, taka luč se pa kupi v louisu mislim da je okrog 20 eur. namreč zdaj čez zimo bi si naredil podoben zadnji konec. samo škoda ko je treba rezati...

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale se je nekaj poigral....

post-14902-1200157592_thumb.jpg

post-14902-1200157597_thumb.jpg

post-14902-1200157601_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil HyperJack
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tale se je nekaj poigral....

ja pa se je kr poigral..še plastike je prebarvou :krneki: ..kdo ve kje bi dobil plastike vse od xtx ni važno v kaki barvi pa bi jih po svoje polepu pa pobarvou(mam preveč časa pa domišljije :whistle: )

še par slik z neta...svetleči trakovi po feltnah...en je kr žmigovce dol uzeu..drugi jih je dau kr u lukno kjer je pršraufanu držalu za sopotnika..povišana šipca sprednja...pa predelava zadnje luči... :evilgrin: :whistle:

post-12030-1200221724_thumb.jpg

post-12030-1200221757_thumb.jpg

post-12030-1200221818_thumb.jpg

post-12030-1200221867_thumb.jpg

post-12030-1200221928_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ej frenky pa se ti fejst trese tablca pa žmigovci med vožnjo?ker zgleda da ni nobene ojačitve pri tem nosilcu. drugače pa hvala vsem ki ste slike pripopali čeprav sm jih že nekaj videl. Verjetno grem v kratki pihodnosti po tole v louis v avstrijo:

http://www.louis.de/_10eab3c303ec00832906c...tnr_gr=10033549

al pa tole: http://www.louis.de/_10eab3c303ec00832906c...tnr_gr=10033589

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če mene vprašaš je bil po vsej verjetno Yamahin zadek tako narjen, da je imel nekakšen zakluček oz. je malenkost podaljšal motor. Zelo lično bi bilo če bi se dalo zadaj izrezati nosilce iz aluminija na CNC.

XT660X kakšne imaš ti ideje?

Lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hja....med vožnjo se ravno ne trese, ko pa na mestu laufa pa itak da se cel motor trese...tolk pa je tist nosilček, da se trese...tud pr original se vse trese....

med vožnjo pa ne vidim odzadi, ker gledam naprej :P

žmigavci so pa že tako ali tako narejeni, da so kot na neki gumi....

hja....men je všeč z original in tako kot je....

sicer pa jst nimam kaj drugače narejeno, kot tile fantje oz dekleta, ko so na slikah....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja js zaenkrat še nimam nekih specifičnih idej morm najprej zadn del razdret pa pogledat kam bi kj pršraufal pa to.. pol pa nevem vrjetno na tak način ko je tukaj na slikah ali pa iz loisa on zadnji konec ko je na prvem linku v prejšnjem postu.

Poleti moramo narediti kakšno xtx turco:P:P

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!