Skoči na vsebino

Yamaha XT 660 X in R

Priporočene objave

Objavljeno

Prodaja kdo Yamahco SM varjanto?

Pa glede zavarovanja me zanima, ima kdo to registrirano v rangu do 35kw kljub temu da je kao 35,3kw (nekatere majo menda celo 38kw v prometni?).

LP

Objavljeno

kolikor je meni znano imajo do vkljucno letnika 2005 vpisano v prometni 35kW novejsi letniki pa 35,3kW, ceprav gre za isti agregat. sam imam yamaho xt660x 2005 letnik z 35kW registrirano v A2 kategorijo brez blokade.

Objavljeno

Saj gre registrirat ker v prometnem piše 35kw in razmerje je pravo, samo v primeru pizdarije paše vedno obvelja da nimaš primernega izpita za motor. Sem zdjle vprašal agenta pa pravi da lahko gre zavarovanje do 35kw, tako da kul :)
Sicer pa stare imajo res točno 35kw, vendar imajo razmerje preveliko (0,21kw/kg), vsaj italjanske, verjetno so naše enake. Nekatere 2005/06 in novejše pa imajo tudi 37 in 38kw v homologacijah. Kdo zna pa to razložit?

Samo čisto nove majo pa vse 35 in so legalne z A2 (2011 naprej kolikor vem).

Objavljeno

v mojem prometnem pise razmerje moc/masa= 0.185 kW/kg, z 35.3kW rabs manj kot 176.5kg teze motorja z vsemi tekocinami da presezes 0.2kW/kg, kar pa dvomin da ima katerikoli model xt660.

Objavljeno

Tista ki se prodaja za 2500 ima v homologaciji 167kg (nisem ziher, ampak sigurno je pa cifra 16X)

Objavljeno

Tud čist nove (letnik 2014) majo 35,3kW. In pa razmerje moč/masa 0.187 kW/kg. Tako da če hočeš registrirat z A2 izpitom rabiš blokado, ki ti to zniža na 35kW ter 0,185kW/kg

Agent ti pa brez problema zavaruje motor ker ga nič ne zanima ali imaš izpit ali ne, vendar ga ne moreš registrirat!!

Objavljeno

Lahko ker je v prometnem 35 kw. Tut 1000 cestake ki so "blokirani" lahko. Zaenkrat. Po zakonu pa seveda ni vec :)

Objavljeno

Zanima koga Akrapovic za xtjko? Oz Akrapovica :) ... kontakt na zasebno.

Objavljeno

če zanimajo koga original izpuhi .... kot novi lahko javi na zasebno :)

Objavljeno

Rabim eno informacijo. Prve XT660 so imele problem z TPS senzorjem... A je simptom, da je senzor pokvarjen, da se motor včasih ugasne, če menjaš iz 3. v 2. prestavo?

hvala za odgovor ze vnaprej.

Objavljeno

Rabim eno informacijo. Prve XT660 so imele problem z TPS senzorjem... A je simptom, da je senzor pokvarjen, da se motor včasih ugasne, če menjaš iz 3. v 2. prestavo?

čist možno, men je prvi dan nakupa 5x crknila...sploh pri igranju z gasom pred semaforjem...TPS zamenjali pod reklamacijo gratis, pa je bil motor star že 7let ;)...

lp

Objavljeno

čist možno, men je prvi dan nakupa 5x crknila...sploh pri igranju z gasom pred semaforjem...TPS zamenjali pod reklamacijo gratis, pa je bil motor star že 7let ;)...

lp

04,05 so imeli vpoklice za TPS. Pošlji svojo VIN številko na Yamaho pa povprašaj če je tvoj tudi defekten.

http://www.vosa.gov.uk/vosa/apps/recalls/searches/expand.asp?uniqueID=213C474A54360606802571FB002D7198&freeText=Blank&tx=

Hvala obema za hitro informacijo! Preverim na tem spletnem obrazcu potem pa naprej.

Porocam.

Objavljeno

Hmm. Pri moji XT660R zadevica ni bila menjana, sodeč po pogovoru s prejšnim lastnikom. Motor pa je letnik 04' in ima trenutno 68000km.

Objavljeno

Meni je na semaforju dostikrat ugasnil, če sem na hitro, ter kratko potegnil gas, pa je bil letnik 2007, TPS senzor je bil problem do letnikov 2005.

Objavljeno

Pozdravljeni. Prodaja kdo XT660X? 

Objavljeno

Pozdravljeni. Prodaja kdo XT660X? 

Pa ne, da si se odloču?? :OK:

Objavljeno

XTX res ena fletna igračka, če govorimo o razmerju cene nakupa / cena vzdrževanja / in vzdržljivost samega agregata ...

Smo ga meli 7kkm, pa smo se ga naveličali, če bi mel viška dnarja, bi ga imel za po kruh, za vse ostalo ti rata podhranjen =)

Kratki ovinki mu sedejo, daljši ne / kratke relacije so prijetne, daljše zaradi vibracij, slabe vetrne zaščite in nizke moči agregata niso prijetne / majhen volumen rezervoarja, je treba kar pogosto na bencinsko črpalko..

Tako sem jo jaz spoznal skozi svoje oči :P

Objavljeno

Pa ne, da si se odloču?? :OK:

Skorajda. Za prvi motor bi morala biti. Pa, da jo še malo spimpam. :-)

Pol kasneje, čez X let pa kakšnega KTM 950 SM ali SMR, ki bi morala biti bolj vzdržljiva, kot ti manjši SM športniki iste znamke.

:-D

Kakšna bi bila realna cena za letnik 2007/08 recimo? Vidim, da eden na avtonetu straši s ceno 3450€ za letnik 2005... Ne vem, to se mi zdi pretirano.

Objavljeno

Je pretirano, ampak glede na trenutno ponudbo..
Moraš vedet da one za 2300-2600 so vse slabe. Če ima ta res vse menjano kar je napisano, si precej bližje realni vrednosti.

Objavljeno

Zakaj so pa one slabe? Predvidevam, da bo pred zimo večja ponudba.

Objavljeno

KLIK

Tole je motor od moje punce o katerem sem govoril. Iz naše strani očuvan maksimalno, vdrževan redno še to na uradnem servisu.

Kupljen za 2800 €, prodal sem ga za 3000 €.

VERIŽNI SET sem menjal pri 17kkm! nato pa prodal... Ima realne kilometre. In predelana oba izpuha. Zamenjan TPS. Nalepke na platiščih so moje delo, dodal sem še zaščito ročk.

Objavljeno

Zakaj so pa one slabe? Predvidevam, da bo pred zimo večja ponudba.

Vse sem pogledal ko sem svojo kupoval, 2 tedna nazaj :)

Objavljeno

Aha. Katero si pa ti kupil? Ono oranžno, ko je bila gor? Mislite, da bo pred zimo cena kaj padla?

Objavljeno

Ne, moja je modra. Če si kje v 03 povej, pa lahko probaš motor.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!