Ticek Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 Itak nedelam veliko tm na sezono cca 5000 tako da mislm da bo zdržala eno sezono
matgo Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 spredaj gp racer soft, zadej gp racer medium (če si bolj umirjen medium spred/endurance zadej), pa ti nč nebo žal! 20 Eur gor al dol,to te drži na prlimanga na cesti. tud prevožena kilometrina s to gumo ni zanemarljiva,razn če si "mesar" na cest. :grim
Andro82 Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 Itak nedelam veliko tm na sezono cca 5000 tako da mislm da bo zdržala eno sezono To bi ti pa načeloma mogla zdržat...z normalno vožnjo seveda :evilgrin:
matgo Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 To bi ti pa načeloma mogla zdržat...z normalno vožnjo seveda :evilgrin: sam je težko R1 normalno vozt a ne "ANDRO"? ha,ha, :naughty:
Andro82 Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 sam je težko R1 normalno vozt a ne "ANDRO"? ha,ha, :naughty: hmmm ...bi se dalo razpravljat ampak bo kr treba...je bolš za zdrauje DAMI34 in trebor 2
trebor Objavljeno April 16, 2012 Opozori Objavljeno April 16, 2012 Meni je zadnja Sportsmart zdržala 10500 km, prva pa 16770 km. Jo pa tudi malo pazim, se ne pišem serekeš :grrr . Drži tudi fajn za moj način vožnje. LP Robert
gavrin Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 (popravljeno) Danes pelu mojo novo lubico elisi na preobuvanje, pa servis pa me je mal na realna tla postavu glede motorja. :blush: Dobro laufa sam ma pa nekaj napak ki jih kot lajik nisem opazil. Bomo vidli po servisu kaj bo. :glare: :glare: Aja pa kake rore če ma kdo za prodat se priporočam. Popravljeno April 19, 2012. Popravil gavrin
matgo Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 (popravljeno) Danes pelu mojo novo lubico elisi na preobuvanje, pa servis pa me je mal na realna tla postavu glede motorja. :blush: Dobro laufa sam ma pa nekaj napak ki jih kot lajik nisem opazil. Bomo vidli po servisu kaj bo. :glare: :glare: Aja pa kake rore če ma kdo za prodat se priporočam. katero R1 iz neta si pa vzel?? dej kako fotko stisn tle gor da vidmo "stroj". kakšen servis (olje,filter pa to) te je postavlo na realna tla?? Popravljeno April 20, 2012. Popravil matgo
Andro82 Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Danes pelu mojo novo lubico elisi na preobuvanje, pa servis pa me je mal na realna tla postavu glede motorja. :blush: Dobro laufa sam ma pa nekaj napak ki jih kot lajik nisem opazil. Bomo vidli po servisu kaj bo. :glare: :glare: Aja pa kake rore če ma kdo za prodat se priporočam. In katere so te napake?
hubabuba Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 (popravljeno) mene pa zanima, če kdo kej več ve o tej r1: (avto.pikanet/_MOTO/ad.asp?ID=5182713) na kaj je treba bit pozorn pr nakupu, a ma motor tega letnika kšne posebne napake alpa hibe? a pozna kdo kšnga mehanika u teh koncih da bi motor pregledu pa povedu u kašnem stanju je dejansko? Popravljeno April 21, 2012. Popravil hubabuba
Andro82 Objavljeno April 21, 2012 Opozori Objavljeno April 21, 2012 Danes pelu mojo novo lubico elisi na preobuvanje, pa servis pa me je mal na realna tla postavu glede motorja. :blush: Dobro laufa sam ma pa nekaj napak ki jih kot lajik nisem opazil. Bomo vidli po servisu kaj bo. :glare: :glare: Aja pa kake rore če ma kdo za prodat se priporočam. Sm gledou fotke v galeriji...a je to tista R1 k ni imela žmigavcev, pa ne eni strani spodej mu manjka napis Yamaha....
gavrin Objavljeno April 22, 2012 Opozori Objavljeno April 22, 2012 Sm gledou fotke v galeriji...a je to tista R1 k ni imela žmigavcev, pa ne eni strani spodej mu manjka napis Yamaha.... tista ja.
Andro82 Objavljeno April 26, 2012 Opozori Objavljeno April 26, 2012 Evo, mal posodobitve, zdej k se začnejo lepi dnevi Sm si naredu nalepko R1 spredaj na maski...ja, jebi ga, cajt sm imu k je biu dež mam jih pa še kar nekaj na zalogi, če bi kdo imeu... RobiRoberto, Roky994 in carpbone 3
LuckyStrike Objavljeno Maj 1, 2012 Opozori Objavljeno Maj 1, 2012 Na "R1messagene" sem zasledil tole..mogoce pride komu prav (ce je prepovedano limati linke iz drugega foruma se pa opravicujem) http://www.r1messagenet.com/forums/showthread.php?t=312
carpbone Objavljeno Maj 5, 2012 Opozori Objavljeno Maj 5, 2012 Zakaj ga nebi dal popravit - pokliči me na gsm imaš ga v avtarju ! ! Živjo! Ja sm kr novega naročil iz Nemčije sm ga dobil ugodno(166 euro)+poštnina ker si mi je mal mudil!Na previjanje bi pa moral kar nekaj časa čakat kajne pa tud ni nevem kako poceni!Starega imam doma pa ga bom dal previt,nikol ne veš kdaj prav pride kajne!! Najlepša hvala za ponudbo in pomoč!!!!
Urban K. Objavljeno Maj 6, 2012 Opozori Objavljeno Maj 6, 2012 A so že kakšne špekulacije po spletu, če bo drugo leto že nov model R1?
SANJIN-MIXON Objavljeno Maj 9, 2012 Opozori Objavljeno Maj 9, 2012 Prodam homologirane akrapoviče slip on karbon za yamaho yzf R-1 za letnik od 2004-2006
Andro82 Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Ali ima kdo od vas xenon kit na R1 ???...sam imam namen da si ga zmontiram, pa me zanima kako kaj policaji gledajo na to ...nekaj časa nazaj so baje precej težili :angry:
hp2 Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 žio neznani zvoki neznanega izvora.... zanima me,če je kdo že menjal oljno pumpo na r1,pr men motor dela ene čudne zvoke kot da bi nekaj mlelo notr po motorju( ne vedno)..ventile sm naštelal,šponar pregledu,vse ok...podrl sm še kuplungo(lani menjal),vse ok..ketnca za oljno pumpo je dokaj odšponana,ma to ne dela takih zvokov.. včer sm zmetal skp,nalil novo olje( malo čudno je blo ker ga je šlo samo 3 litre not,zalavfal..en cjt je delalo normalno pol je pa spet začel mlet.( mimogrede,včeraj je bilo olje v mejah normale,danes pa ga je občutno preveč) no tko d sm zj spet podrl kuplungo,pa je vse ok,tud tista z štartarja,tko d mi ostane samo še oljna pumpa..če pa to ni pol se pa predam. se da oljno pumpo kj popravt,al bom letos bankrotiral ?
simonsi Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 (popravljeno) Prodam mojo lepo Yamaho letnik 2002 http://www.motosvet.com/ads/ad.php?cid=1-1616 Popravljeno Maj 10, 2012. Popravil simonsi
LuckyStrike Objavljeno Maj 10, 2012 Opozori Objavljeno Maj 10, 2012 Pozdrav. Preden grem v nakup novega bi vprasal - Ima mogoce kdo viska "Y-pipe" od Akrapovica (kupim)... .
doctor1 Objavljeno Maj 15, 2012 Opozori Objavljeno Maj 15, 2012 Če boš kupil novo R1,ti lahko povem,da GP varijante žal ne prodajajo več(ker so jih v Sloveniji vse prodal-ma ne vem če so mel dve),tako da ti ostanejo druge barve,ki meni nikakor ne potegnejo,pa bi jo z veseljem imel!! Vprašaj pa seveda za vsak slučaj ,če te ta verzija sploh zanima!!
Andro82 Objavljeno Maj 16, 2012 Opozori Objavljeno Maj 16, 2012 (popravljeno) Če boš kupil novo R1,ti lahko povem,da GP varijante žal ne prodajajo več(ker so jih v Sloveniji vse prodal-ma ne vem če so mel dve),tako da ti ostanejo druge barve,ki meni nikakor ne potegnejo,pa bi jo z veseljem imel!! Vprašaj pa seveda za vsak slučaj ,če te ta verzija sploh zanima!! Si mislu takole? :naughty: Popravljeno Maj 16, 2012. Popravil Andro82 Urban K. 1
doctor1 Objavljeno Maj 16, 2012 Opozori Objavljeno Maj 16, 2012 ja točno to,a zdej me boš pa dražu-hec! Blagor ti,pa upam da nardita čim več km-srečnih! LP
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se