ZdravkoK Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 Dodajam sliko Rosijeve yamahe slikane sirektno z 1 m. al pa sam plastike če kdo rabi.... Pa lep večer vam želim. Slikano je prejšnji teden v Sachenringu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno Avgust 13, 2007 Deli Objavljeno Avgust 13, 2007 Pozdravljeni! Kupil sem R1 letnik 2005, seveda je bila razbita, pa jo je lastnik popravil, problem pa je sledeč. Pri višji hitrosti ogledala ful tresejo v bistvu ne vidiš nič kaj se dogaja z tabo. To je zlo moteče. Rad bi ta problem rešil, pa nevem kako. Zdi se mi da tudi nosilec tam kjer je števec ni original je nek karbonski. No sej sem poslikal da vidite. Če ima kdo od vas tako R1-ko bi prosil če mi lahko pošlje sliko da vidim kako zgleda original. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fp4492 Objavljeno Avgust 14, 2007 Deli Objavljeno Avgust 14, 2007 (popravljeno) Ja, nosilec je karbonski. Po moje boš najlažje rešil, če kupiš originalni nosilec in zamenjaš. Poskusi ga dobiti na Ebay-u, bo ceneje. zgleda pa takole: P.S.: kam pa so privijačene luči? Ker na originalnem nosilcu so tudi luči gor. Popravljeno Avgust 14, 2007. Popravil fp4492 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Ja, nosilec je karbonski. Po moje boš najlažje rešil, če kupiš originalni nosilec in zamenjaš. Poskusi ga dobiti na Ebay-u, bo ceneje. zgleda pa takole: P.S.: kam pa so privijačene luči? Ker na originalnem nosilcu so tudi luči gor. Aha tnx, bom probal kje dobit al pa menjat z originalnim. Ja luči so privijačene na ta karbonski del. No če kdo tabi tak karbonski del (ki nima ogledal gor) naj mi javi lahko naredimo zamenjavo. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Imam problem. Na R1 letnik 2005 sem iztaknil konektor od števca in zdej pa se mi na 7000 obratov prižiga lučka od limitatorja. Na kakšen način odpravim to napako? Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Hola fricko, to sploh ni problem, lučko se da naštelat pri katerih obratih se ti prižiga, točno kaj je treba pritisnit na R1 pa ne vem, a zihr piše v navodilih :whistle: (pri moji lubici držiš gumb za izbiro prikazanih podatkov na displayu in daš kontakt, potem lahko nastaviš vse živo, tudi kdaj se ti prižge ta lučka) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno Avgust 21, 2007 Deli Objavljeno Avgust 21, 2007 Imam problem. Na R1 letnik 2005 sem iztaknil konektor od števca in zdej pa se mi na 7000 obratov prižiga lučka od limitatorja. Na kakšen način odpravim to napako?Lp Stvar rešena!!! Imam problem. Na R1 letnik 2005 sem iztaknil konektor od števca in zdej pa se mi na 7000 obratov prižiga lučka od limitatorja. Na kakšen način odpravim to napako?Lp Stvar rešena!!! Tnx!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Spet se oglašam, zanima pa me če se da na r1-ki nastavljat snop luči, imam občutek da mi full nizko svetijo kratke luči. Na ninji so ful lepše svetle. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Spet se oglašam, zanima pa me če se da na r1-ki nastavljat snop luči, imam občutek da mi full nizko svetijo kratke luči. Na ninji so ful lepše svetle. Lp Imaš na žarometu vijak za nastavljanje višine snopa, če ga ne najdeš lahko jaz doma pogledam in ti sporočim! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Imaš na žarometu vijak za nastavljanje višine snopa, če ga ne najdeš lahko jaz doma pogledam in ti sporočim! hm nenajdem ga, a mi lahko poslikaš , če se ti da. Lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno September 5, 2007 Deli Objavljeno September 5, 2007 Evo ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fricko Objavljeno September 10, 2007 Deli Objavljeno September 10, 2007 oo najlepša hvala!! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 A ste lahko tako dobri in opišete R1 za letnik 2008, skupaj s slikami (da ne bo treba meni vsega)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno September 17, 2007 Deli Objavljeno September 17, 2007 A ste lahko tako dobri in opišete R1 za letnik 2008, skupaj s slikami (da ne bo treba meni vsega)? A ni novica na prvi strani MS? Sicer pa kaj jokaš? Sej ti ni treba opisat 2008 R1, ki je mimogrede dokaj ista kot 2007. kljik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno September 20, 2007 Deli Objavljeno September 20, 2007 Lepo bi bilo, če bi kdo opisal letošnji model in izkušnje z njo, morda celo razliko s prešnimi! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Skauch Objavljeno September 21, 2007 Deli Objavljeno September 21, 2007 Lepo bi bilo, če bi kdo opisal letošnji model in izkušnje z njo, morda celo razliko s prešnimi! lahko bi antares kaj napisal, ker jo letos uporablja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RVT Objavljeno September 22, 2007 Deli Objavljeno September 22, 2007 Lepo bi bilo, če bi kdo opisal letošnji model in izkušnje z njo, morda celo razliko s prešnimi! Vse bo :D In to prou hmal ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
antares Objavljeno September 24, 2007 Deli Objavljeno September 24, 2007 Vse bo :D In to prou hmal ;) Napiši "State of Art" in boš povedal vse. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobI Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 Pri Yamahi R1 mi v območju 4-5Kvrtljajev v peti in 6 brzini žvižga. Ali mogoče na forumu kdo ve kaj bi to bilo. Hvala za odgovor. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robertos664 Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 Mogoče turbina :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobI Objavljeno September 29, 2007 Deli Objavljeno September 29, 2007 Mogoče turbina :naughty: Nak, ima samo 150 konjev. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 (popravljeno) Probaj peljati še kakšen drugi super športni motor. Vem, da je na Blackbirdu in na ZX-6R-u žvižgalo v drugem območju obratov. Ampak meni so razložili, da je to veter, ki se lovi v air-box. Popravljeno September 30, 2007. Popravil Tomozuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobI Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 Probaj peljati še kakšen drugi super športni motor. Vem, da je na Blackbirdu in na ZX-6R-u žvižgalo v drugem območju obratov. Ampak meni so razložili, da je to veter, ki se lovi v air-box. Žvižganje prihaja iz menjalnika, če stisnem sklopko preneha. Sicer vem, da imajo motorji svoje hibe, mogoče je pač to normalno. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MK-R1 Objavljeno September 30, 2007 Deli Objavljeno September 30, 2007 (popravljeno) Žvižganje prihaja iz menjalnika, če stisnem sklopko preneha. Sicer vem, da imajo motorji svoje hibe, mogoče je pač to normalno. lp Kateri letnik imaš in koliko km? Drugače pa hiba R1 pri menjalniku je bila zatikanje pri prestavljanju, za žvižganje v njem še nisem slišal. Glede na to, da praviš, ko stisneš, da neha je lahko ležaj! Popravljeno September 30, 2007. Popravil MK-R1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mobI Objavljeno Oktober 1, 2007 Deli Objavljeno Oktober 1, 2007 Kateri letnik imaš in koliko km? Drugače pa hiba R1 pri menjalniku je bila zatikanje pri prestavljanju, za žvižganje v njem še nisem slišal. Glede na to, da praviš, ko stisneš, da neha je lahko ležaj! Letnik 2002, 20000 prevoženih kilometrov-po števcu. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se