Janez66 Objavljeno Marec 27, 2009 Opozori Objavljeno Marec 27, 2009 a morjo vsi vedt!!! tiho saj ti imaš rezervirano, ne? :naughty:
PiaggioNRGPower Objavljeno Marec 31, 2009 Opozori Objavljeno Marec 31, 2009 Nja še da kdo nekaj slik nove R1-ke prosim! :D
PiaggioNRGPower Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 Dajte še malo slik no ... :)
Jure Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 www.google.com www.yahoo.com Geslo za iskanje: Yamaha R1 2009
gusti Objavljeno April 7, 2009 Opozori Objavljeno April 7, 2009 (popravljeno) Dajte še malo slik no ... :) Let me google that for you Edit: Nevem zakaj jebe zgornji link, ti ga pa tule izpišem še enkrat: http://tinyurl.com/comtf3 Popravljeno April 7, 2009. Popravil gusti
Miha27 Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 (popravljeno) Yamaha YZF-R1 Ben Spies Superbike Replika 2009 P.S. Cena 19.990€ Popravljeno April 12, 2009. Popravil Cut_Lee
Aless Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 ko bo v izpiti neomejeno bo pa to pri meni....pa nima veze kake barve, samo da bo bela
Kawl Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 Videl v živo! Grda je k stomatr, zadnj konc je fujjj... Mi je 08 veliko- mnogo lepša!
RSV Mille Objavljeno April 12, 2009 Opozori Objavljeno April 12, 2009 ko pogledam to R1 z original dimniki in z akrapotom, si res želim in upam, da bo kmal blo možno nov motor kupit z že vgrajenimi športnimi dimniki (če kupec to želi, seveda)... pa še cenej bi blo, ker so original rori dost dražji od aftermarket dimnikov (tudi akrapovičevih). ja, original zadnji konc nove R1 ni glih manekenski, ampak akrapo seveda naredi svoje... :worship: no, vrjamem da vsi športni izpuhi naredijo podoben vtis (vizualno predvsem), ker s temi originalnimi se ni glih za kazati v javnosti - pokvarijo celoten vtis.
Demon Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Videl v živo! Grda je k stomatr, zadnj konc je fujjj... Mi je 08 veliko- mnogo lepša! Sva že dva enakega mnenja!!
ImenitnaPriložnost Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 Še en kičast moped, ki se ga leto dni po tem, ko bo prišel 'nov model', ne bo skoraj nihče spomnil ...
John2005 Objavljeno April 13, 2009 Opozori Objavljeno April 13, 2009 kerga pa se... sej za 2007 so vsi isto govoril. Zadeva je zihr dobra, testi iz dirkališč pa desetinke pa z navadno cesto nimajo kej dost skupnega
EAST Objavljeno April 14, 2009 Opozori Objavljeno April 14, 2009 Sva že dva enakega mnenja!! Trije+............ hahah
Rizla Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 Helov boysi... Kasn oln filtr gre na yamaho pa ke se ga da dubit... pa ke je najcenej ? hehe lp!
Jure Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 www.louis.de Maš bike databank pa poglej kaj je za tvoj motor pa koliko stane
Rizla Objavljeno April 19, 2009 Opozori Objavljeno April 19, 2009 www.louis.de Maš bike databank pa poglej kaj je za tvoj motor pa koliko stane Neda se mi cackat po tistem loisu in databanku heh... sm mislu da mi zna kdo iz prve roke povedat kaj kje zakok...?
Rizla Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Ej a veste blokada(25kw) a ona omenji samo hod gasa al se kej druzga??? Recimo une lopute? Al se to posledicno neodpera tok ker se gas ne ??
Miha27 Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Ej a veste blokada(25kw) a ona omenji samo hod gasa al se kej druzga??? Recimo une lopute? Al se to posledicno neodpera tok ker se gas ne ?? Danes bil pri Šternu in je serviser rekel, da točno ne ve kje je blokada, zdi pa se mu da so podložke na loputah.
Rizla Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Danes bil pri Šternu in je serviser rekel, da točno ne ve kje je blokada, zdi pa se mu da so podložke na loputah. Sej js vem ke je blokada... aaam blokada ja sam na gasu pac ena poloscica k omeji ane... ni nc na loputah omejen... sam sm mislu da ce je gas omejen da so tud lopute to nevem zato sm prasu ...
Miha27 Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Sej js vem ke je blokada... aaam blokada ja sam na gasu pac ena poloscica k omeji ane... ni nc na loputah omejen... sam sm mislu da ce je gas omejen da so tud lopute to nevem zato sm prasu ... Lahko je oboje :naughty:
Rizla Objavljeno April 29, 2009 Opozori Objavljeno April 29, 2009 Hmmm... nezastops kaj hoccm povedat... Men so dal blokado pr sternu notr ane in sicer samo eno ploscico tko da je omejevala hod rocice zalin... Mene pa zanima ce se s to ploscico posledicno tud omeji odperanje loput...? Upam da je zdej kej bl logicno napisan!
Miha27 Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 Hmmm... nezastops kaj hoccm povedat... Men so dal blokado pr sternu notr ane in sicer samo eno ploscico tko da je omejevala hod rocice zalin... Mene pa zanima ce se s to ploscico posledicno tud omeji odperanje loput...? Upam da je zdej kej bl logicno napisan! Če se gas (ročica) ne odpre do konca-blokada se tudi lopute ne odprejo do konca ampak sam toliko kot se gas. Tako si jaz razlagam zadevo. Se oproščam če nimam prav.
Rizla Objavljeno April 30, 2009 Opozori Objavljeno April 30, 2009 se to ma kdo service manual?? v slo ce sploh obstaja ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se