kađiva Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 11. in 12. decembra je v Gradisci ( po slov. Gradišče) le nekaj kilometrov od SLO-ITA meje eden največjih off-roadov v Evropi (po št. udeležencev) , lani jih je bilo prijavljenih skoraj tisoč vozil :OK: Štartnina je okoli 100 EUR, v ceno pa je všteto: avto, mislim da 4 osebe, za hrano je max. poskrbljeno (pol off roada sam ješ :D ) pa še na koncu dobiš sliko in pa pokal oz. plaketo za sodelovanje na prireditvi :) ena slika iz lanskega leta
kađiva Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 in pa še en zelo atraktiven samurajček :OK:
kađiva Objavljeno November 12, 2004 Opozori Objavljeno November 12, 2004 LR v akciji! to je teren da se reče :grim
Grilzz Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 (popravljeno) Evo še eno rusko kišto za na "jago". :OK: :devil: (samo potrebujete še par kolegov, pa gajbo pira, and let the good times roll!!!) Popravljeno November 15, 2004. Popravil Grilzz
Grilzz Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 ALi pa tole: Panzerjäger Marder III
urosku Objavljeno November 15, 2004 Opozori Objavljeno November 15, 2004 Hvala na odgovoru Cagiva! Za to kopanje pa bi jo moral mal prerihtat! Glede da sem z Ormoža mi je mal daleč :hmm: . mogoč pa bom dobil kakega kolega, da bova šla malo oči past. LP uroš PS:Tak tank bi lahko uporabli za teren delat, da bi pol mal noreli! :OK:
Špilferderber Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 petvratna Lada Niva.. za popolno udobje na jagi.. vir http://www.vaz.ru
Zdrawc Objavljeno Avgust 9, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2005 :eek: za ducat jagrov + ulov :grim 10 mejhnih jagrov
Brihta Objavljeno Avgust 28, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2006 (popravljeno) V nedeljo sem šel na izlet z tistim vojaškim kamijončkom. Kaj je že? Pinzgauer al neki takega. Kar luišna zadeva. Brez reduktorja do 100 potegne :OK: Popravljeno Avgust 28, 2006. Popravil Brihta
jetman Objavljeno September 3, 2006 Opozori Objavljeno September 3, 2006 Pinzija je včasih imel moj sosed. Mislim, da je šel celo na plin.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se