Skoči na vsebino

Filmi o skuterjih

Priporočene objave

Objavljeno

jest bom su do frenda v kranj po digitalno kamero, mejbi bo pa pršu u žirovnco in bom posneu cele 2 128MB kartice pa eno 32MB to je priblizn okol 200min use skp! :) :OK: :notworthy: :yea2:

Objavljeno
runner 180 sfriziran bi pomoje sou na eter 200km/h.

saj vasi zipi grejo 160-170 z dolgimi prenosi!

Realnh 170 tut pod razno ne grejo! 160 :? realnh <_< ... mogoce bi kermu pokazov tolk ampak uprasane ce bi mu celo dirko skutr zdrzov.

Drgac pa tm 150 - 155 bi se pa dal zgovarjat :doze:

Objavljeno

amm dones zvecer bo gor, zdej more un tipo dam pridt pa do mene, jest bom pa zvecer gor dal, ker prej ne morem k mam ene obveznosti..

Objavljeno

jaja se dajejo se gor tko da se niso usi :) pa ne usi navalit k pol nc ne leti :) :P

Objavljeno

sm preimenovov na lipnik crash :) pa ne se jezit k tko pocas leti sam tolk vs je konaktanh :P

Objavljeno
Padc je pa 1195 :wacko: :)

Aja pa da nav kdo mislu da ce bi se to prej nrdil da bi u pesca prletu ... nega sem obviv in ker sm hotu motor zglihat sm ga mal prevec.

Zjebov me je pešc <_< zajebov sm pa sam :)

Objavljeno
Aja pa da nav kdo mislu da ce bi se to prej nrdil da bi u pesca prletu ... nega sem obviv in ker sm hotu motor zglihat sm ga mal prevec.

Zjebov me je pešc <_< zajebov sm pa sam :)

sej nebi noben varev če bi reku da sej zarad tvoje napake to nrdil ;)

Objavljeno

jap dobr si jo odnesu B) pomoje te en anglčk spremla :D

Objavljeno

o ene dva dni me je rama kr fajn bolela ... sam zej je pa ze ql. mam pa mal prakse iz padanja na dirkah ;)

Objavljeno

vaja dela mojstra B)

večkt padeš bol boš padu :lol1:

Objavljeno
vaja dela mojstra B)

večkt padeš bol boš padu :lol1:

To se prav da js že obvladam padanje!! :D :P

Objavljeno
:kva1: :kva1: :kva1: :kva1:

Fastards

:010

Saj ne rečem, nekaj zanimivih posnetkov, samo nekateri me malo preveč spominjajo na Speedrunner-ja <_<

Objavljeno (popravljeno)

Specialno :OK: :OK: :OK: :OK: Ona street runnerca je najbolsa :OK: :OK: Kaj ma kdo slucjano kake nacrte od tega???Al pa ce jih lahko ki kdo dobi mi naj posle PM :)

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno
ehmmmmm.......zakaj to ne dela??? napiše not permišn.........

Mozno da je mcmatko ze dol dav al pa kksno kodo postavu da mu na server ne hodmo :? :hmm: Dej upras ga ... ce pa kej ircas ti pa loh tut jes kej prek irca poslem.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!