Skoči na vsebino

Yamaha YZF R6

Priporočene objave

Objavljeno

kakor so me podučili tukaj ima yamaha lučko za nivo olja in ne pritisk ...

Objavljeno

Yep, še iz časov starih jamah, ko si na črpalko šel tankat olje in dolit bencin. :P

Objavljeno

Aha, no tenks za pojasnila fantje. (drugač pa ja kr rada olje pije)

Objavljeno

tudi na (pra)stari r1 to ni tuje.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

a kdo ve kje bi dubu kode za barvo ?

Objavljeno

kakega mehanika na servisu od yamahe povpras ce ti jih bo hoto dat....ponavadi pridejo pri yamahi kode v "javnost" po 4ih letah....tak sem vsaj slisal

Objavljeno

A ni nalepljena kje pod zicem?

Objavljeno
A ni nalepljena kje pod zicem?

nevem grem takoj pogledat :>

Objavljeno

Še enkrat poglej ;)

Objavljeno

hm kje tocno pod zicem to. zadi v gepeku je narisana ena crna pikca pa zravn pise A, pa ena bela pikca pa zravn pise 5eb5-010 neki podobnga

pol notr je ze nalepka od carmana, pa nalepka od enih delou masine...blage

na samih zicih ni nic..tko da zdj nvm vec kje gledat

Objavljeno
hm kje tocno pod zicem to. zadi v gepeku je narisana ena crna pikca pa zravn pise A, pa ena bela pikca pa zravn pise 5eb5-010 neki podobnga

mozno da je to za belo,...ker en je dal barvat 2006 letnik r6ko belo pa ni prso isti odtenek,....jaz bi na tvojem mestu poklical na servis ce ti bo povedal

Objavljeno

'A' je tip barve 5eb5 je model code -010 pa production code. V tojem primeru je to motor izdelan za Italijo,modelno leto 2000 ,koda barve je pa 0390-BWC1.

Lp

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

imam eno vprašanje..

zanimam se za nakup yamahe r6, sedaj pa me skrbi to ker ima 49000 prevoženih.. na kolko km se delajo generalke oz kako dolgo bi se še lahko vozil z takšnim motorom?

lp

Objavljeno
imam eno vprašanje..

zanimam se za nakup yamahe r6, sedaj pa me skrbi to ker ima 49000 prevoženih.. na kolko km se delajo generalke oz kako dolgo bi se še lahko vozil z takšnim motorom?

lp

za ss motor je 49.000 km kar veliko,sploh ce se ga ni sparalo,pa lepo delalo z njim....

Objavljeno

Ah ne seri, vsi se hvaljo kolk nardijo po 10kkm na leto, potem pa prodajajo 7 let star motor ih majo pa kar 20k, ja po moji nagi riti.

To je čist realna kilometrina za en mal starej letnik in veš, da je lastnik saj normalen in ni šel prevrtavat števca nazaj in da se je dejansko vozu, kar pomen da je motor mogu delat. In še bo delal če bo nasledni lastnik lepo skrbel zanj :).

Objavljeno
Ah ne seri, vsi se hvaljo kolk nardijo po 10kkm na leto, potem pa prodajajo 7 let star motor ih majo pa kar 20k, ja po moji nagi riti.

To je čist realna kilometrina za en mal starej letnik in veš, da je lastnik saj normalen in ni šel prevrtavat števca nazaj in da se je dejansko vozu, kar pomen da je motor mogu delat. In še bo delal če bo nasledni lastnik lepo skrbel zanj :).

lej nisem reko da je vlko km to....reko sem da je vlko km za ss motor,sploh ce se z njim ni lepo delalo,....sicer pa tak ves kaj se zgodi ce kupis motor z 40k km pa je blo z njim lepo delano,...potem pa ga dobi en "smrkavc" pa z njim dela vse mozno.....

Objavljeno
imam eno vprašanje..

lp

Yst sem prodal moj bivšo R6 s 70.000 prevoženimi km, motor je delal kot urca. Razen dveh padcev (precej razbita plastika), je bila mašina še vedno tiptop delujoča... B)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

A ima kdo na letniku 06-07 akrapovič slip-on izpuh?

Zanima me predvsem moč pri nižjih obratih in zvok glede na original.

Objavljeno

zvok se definitivno pozna :D.....ce te res hudo zanima poklici unga ko prodaja motor z akrapotom na a v t o n e t u ...pa ga vpras,ce ne bos ze tu dobil odgovora v tem casu...

Objavljeno
imam eno vprašanje..

lp

Pravkar prodal Gixxerja s 46k km. Moj pa menda še en sta mela na avtonetu podobno kilometrino. Drugi pa vsi neke sumljive kilometrine(20-30k km). MOtor dela ko urca, pri teh kilometrih je bilo dosti stvari že pomenjanih, tako da verjetno ne boš mel dodatnih stroškov. Jaz sem recimo menjal sklopko, baterijo, semeringe in olje v vilicah...

Edino verigo od gredi bo treba pogledat, to pa itak ni tak bavbav spet... Kar kupi, vsaj veš kolko jih ma realno, in kdaj pričakuješ kak servis...

A ni kađiva prodal CBR 900RR s 72k km? Delala ko urca?

Objavljeno

Jaz imam letnik 07, z slip-on izpuh od Akrapoviča. Zvok je fenomenalen (seveda od 10.000 obratov naprej) na moči pa ni nobenih razlik (na žalost je treba še preostanek izpuha nabavt)

Objavljeno
Jaz imam letnik 07, z slip-on izpuh od Akrapoviča. Zvok je fenomenalen (seveda od 10.000 obratov naprej) na moči pa ni nobenih razlik (na žalost je treba še preostanek izpuha nabavt)

Sam slip-on ne paše na Akrapovič kolektorje.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!