JMatic Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 ne, drugac je to hehe ne sj pravm mi je ze Čarman reku da j šponar...samo zanima ce ga sam zamenjam lahko, al bom (najbrž) kj zajebou
_Misko_ Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 ne, drugac je to hehe ne sj pravm mi je ze Čarman reku da j šponar...samo zanima ce ga sam zamenjam lahko, al bom (najbrž) kj zajebou loh zajebeš da ti preskoš npr. za en zob pa bo qrc.
JMatic Objavljeno Januar 10, 2008 Opozori Objavljeno Januar 10, 2008 hm..to ni kul ne :) kok ur dela pa to je prblizn? to ni velik ane... ker je na dost dostopnmu mestu, takoj za plastikam. ne bi prslo drago da mi ga zamena mehanik ane najbrz
lmperator Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Kolk se kej kvari ta motor (YZF-R6 99-02)? Prebral sem celo temo pa vidim, da ima samo i'm a ridah probleme. Kaj rado crkne? Kako pogosti so servisi? Na kaj je treba bit pozoren pri nakupu rabljenega? Kako lahko hitro ugotovim kako se je z motorjem ravnalo?
jose Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Kolk se kej kvari ta motor (YZF-R6 99-02)?Prebral sem celo temo pa vidim, da ima samo i'm a ridah probleme. Kaj rado crkne? Kako pogosti so servisi? Na kaj je treba bit pozoren pri nakupu rabljenega? Kako lahko hitro ugotovim kako se je z motorjem ravnalo? Jaz sem mel prvo letnik 99. Do 30k km (ko sem jo razbil) nobenih problemov. Pol sem mel letnik 01. Do 40k km (ko sem jo prodal) nobenih problemov. Crknilo v obeh primerih ni nič. Servise sem delal na 10k km. Glede nasvetov pri nakupu rabljenega motocikla pa priporočam da preletiš tole in tole temo .)
sjeng Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Kolk se kej kvari ta motor (YZF-R6 99-02)?Prebral sem celo temo pa vidim, da ima samo i'm a ridah probleme. Kaj rado crkne? Kako pogosti so servisi? Na kaj je treba bit pozoren pri nakupu rabljenega? Kako lahko hitro ugotovim kako se je z motorjem ravnalo? Jst mam zaenkrat še model 01, motor ma 38000 km, dva padca, zaenkrat še ni crknilo nič.
JMatic Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Kolk se kej kvari ta motor (YZF-R6 99-02)?Prebral sem celo temo pa vidim, da ima samo i'm a ridah probleme. Kaj rado crkne? Kako pogosti so servisi? Na kaj je treba bit pozoren pri nakupu rabljenega? Kako lahko hitro ugotovim kako se je z motorjem ravnalo? ja, ampak strom je po moji krivdi.... un sponar se pa tko more menjat na 25k baje pomoje se nimas kj bat, da ti bo kj crknl...ceprou ti tezko recem kej vec ker ga mam sele en let
Wobewt Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Imel sem prvo Yamo ('99), z njo naredil 72.000 km, razen enega (najbrž redek primer) čisto nobenih problemov. Tudi niti žarnice mi ni bilo treba menjati. B) No, tisti "redek" primer je bil pa ta, da se mi je zaštekala ključavnica na krmilu. Pod nobenim pogojem je nisem mogel odkleniti. Horuk na kombi, pa na menjavo cele ključavnice na servis...Še dobro, da je bil moped še pod garancijo, drugače bi me kar odrli za tole, razdrli so cel sprednji del motorja.
lmperator Objavljeno Januar 27, 2008 Opozori Objavljeno Januar 27, 2008 Ali ima model 2003-2004 še vplinjače (fergazerje)?
GHOST RIDER 46 Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Prodam v..... -> http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...&hl=prodaja :rtfm: trznica je kje ? ice
RHonda Objavljeno Februar 7, 2008 Opozori Objavljeno Februar 7, 2008 Ali ima model 2003-2004 še vplinjače (fergazerje)? Of course not, je ajnšpric
gase Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Živjo! Morda neumno vprašanje, pa vseeno: A kdo od vas uporablja stranske torbe za r6, oz. če kdo ve za kakšno elegantno rešitev? Imam namreč namen za 10 dni it v Grčijo, pa bi kkšna dodatna torba pršla prav.... Hvala.... lp
lmperator Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 Če ima kdo tule r6-ko letnik 2003-2004 z original izpuhom bi ga prosil za eno uslugo. Kolikšna je točna dolžina motorja od začetka gume do skrajnega zadnjega dela (verjetno je to konec izpuha)? V podatkih piše 202,5 cm, ampak ne vem točno od kej do kje je to merjeno. Namreč prirediti moram berlingota tako, da bo šel motor noter pa moram vedet točno koliko prostora potrebujem. Najlepša hvala tistemu ki mi odgovori.
k0ci Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 lahko si tudi sam izračunaš: medosno razdaljo poišči na netu, potem pa greš: medosna razdalja + 17 palcev=44cm (polovica feltne zadaj in polovica predaj) + 12cm x 0,7 (višina prednje gume)+ 18cm x 0,55 (višina zadnje gume) to je: medo. rzd. + 44cm+9cm+10cm........realna dolžina naj ne bi odstopala od te izračunane za več kot +-3cm, dušilec pa v skrajnem primeru snameš, če ovira pri nakladanju
partizan16 Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 KAJ vse potrebujem za zamenjavo ključavnice? motor je bil razbit spredaj in je ni več. ima kdo izkušnje s tem? hvala.
Tomozuki Objavljeno Marec 6, 2008 Opozori Objavljeno Marec 6, 2008 Ja, ni problema. Na firmo pošlji številko ključa, ki si ga dobil ob nakupu. Številka je navadno na kovinski ploščici kot obesek na rezervnem ključu.
Stric Burek Objavljeno Marec 7, 2008 Opozori Objavljeno Marec 7, 2008 Ja, ni problema. Na firmo pošlji številko ključa, ki si ga dobil ob nakupu. Številka je navadno na kovinski ploščici kot obesek na rezervnem ključu. Ampak se je glih zgubu, kajne? :D A si mogoče iz Fužin doma? :D
aandrej84 Objavljeno Marec 11, 2008 Opozori Objavljeno Marec 11, 2008 Lepo pozdravljeni. Sem lastnik Yamahe r6 letnik 2004. Zanima me ali obstaja kakšna rešitev kako bi na motor namestil nosilec za kovček. Nosilcev za kovček za ta motor namreč ne prodajajo nikjer. Ali kdo pozna koga, ki bi na tem motorju imel nameščen nosilec, in bi mi poslal kakšno sliko, kako nosilec izgleda, in kako je nameščen. Brez kovčka namreč težko grem na kakšno daljšo pot (npr na morje) Imam pa tudi že kovček ki sem ga kupil pred pol leta za moj prejšnji motor yamaha fazer. Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem
garfield Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Lepo pozdravljeni. Sem lastnik Yamahe r6 letnik 2004. Zanima me ali obstaja kakšna rešitev kako bi na motor namestil nosilec za kovček. Nosilcev za kovček za ta motor namreč ne prodajajo nikjer. Ali kdo pozna koga, ki bi na tem motorju imel nameščen nosilec, in bi mi poslal kakšno sliko, kako nosilec izgleda, in kako je nameščen. Brez kovčka namreč težko grem na kakšno daljšo pot (npr na morje) Imam pa tudi že kovček ki sem ga kupil pred pol leta za moj prejšnji motor yamaha fazer. Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem Napačen motor imaš za stranske kufre... U poštev pride največ kaka tank torba :winkiss:
aandrej84 Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Sj ne mislim na stranske kufre. Na motorju bi rad imel samo zadnji kovček, sam tud tega nosilca se ne da dobit.
rude Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Sj ne mislim na stranske kufre. Na motorju bi rad imel samo zadnji kovček, sam tud tega nosilca se ne da dobit. Za športake sem enkrat nekje na netu vidu varianto, ko sedež sopotnika zamenjaš za pokrov, ki ima nosilec za kovček. V temu primeru seveda ne moreš voziti sopotnika razen, če stoji v kufru. :D Na žalost sem pozabil kje sem to videl. :unsure:
Bojč Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Sj ne mislim na stranske kufre. Na motorju bi rad imel samo zadnji kovček, sam tud tega nosilca se ne da dobit. Hja veš, Ferrarija karavan ni, prav tako ni Lamborghinija karavan, McLarna karavan baje tudi ni, tako da... Si bo treba kšno vectro karavan ubost, za šotore, plahte, roštilje in ostalo navlako okrog vozit, športnike pa pustit svojmu namenu. :whistle:
_Fingi_ Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Hja veš, Ferrarija karavan ni, prav tako ni Lamborghinija karavan, McLarna karavan baje tudi ni, tako da...Si bo treba kšno vectro karavan ubost, za šotore, plahte, roštilje in ostalo navlako okrog vozit, športnike pa pustit svojmu namenu. :whistle: Moderatorji, sorry, nism si mogu pomagat: :topic: http://www.classicdriver.com/uk/magazine/3200.asp?id=10779
shadow125 Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Zdravo aandrej84! Najdi kakega mojstra varilca, pa jih naredita. Tut jst sm mislu, da za ss klaso ni varjante da bi meu nosilce (serijskih res ni). Ko pa smo za kolega kupovali cbr 1000rr, smo šli gledat en motor, ki je mel kufer zadi in verjem, da mu je lepo pasal. Nosilce je pa dal izdelati po naročilu. Ko bom jst šu na ss klaso, bo prvo kar bom, dal delat nosilec za kufer, kajti ko greš na daljši izlet pride še kako prav (pa tut če ne zgleda). Lp, Mitja
rude Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Sj ne mislim na stranske kufre. Na motorju bi rad imel samo zadnji kovček, sam tud tega nosilca se ne da dobit. Mogoče ti bo to v pomoč. :unsure: http://www.bags-connection.com/hecktaschen/3_Cargobag.html http://www.sw-motech.com/index.php?sprach_id=2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se