Jure Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Hmmm.. :hmm: A ni škoda original rora?? :? Sploh če imaš enega že predelanega doma. Se bodo policaji spomnili zajebavat zaradi glasnosti, pa bo hudič. Nov originalen ror je pa ZELOOOO drag! <_<
Virko Objavljeno November 29, 2004 Opozori Objavljeno November 29, 2004 Hmmm.. :hmm: A ni škoda original rora?? :? Sploh če imaš enega že predelanega doma. Se bodo policaji spomnili zajebavat zaradi glasnosti, pa bo hudič. Nov originalen ror je pa ZELOOOO drag! <_< ← U bistvu sem se odločil da bom predelal že tistega drugega, ki je od R1 in prirejena cev za R6, tako da original ostane nedotaknjen.
domin Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 U bistvu sem se odločil da bom predelal že tistega drugega, ki je od R1 in prirejena cev za R6, tako da original ostane nedotaknjen. ← Moja bohr mašina se že vrti. Daj zvrtaj že ta prekleti ror :lol1: .Potem pa gas. da bo grmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeloooooooooooooooooooooooooooooo. :grrr
Wobewt Objavljeno November 30, 2004 Opozori Objavljeno November 30, 2004 Yst sm mel na moji R6-ki Akrapoviča, pol sm pa naredil izlet in raziskovanje podrastja pod cesto, sem pa čist zvil spodnjo krivinco, ror je pa ostal kar cel, malce obtolčen. Na srečo sem ohranil doma original ror (vsi so mi rekl, nej ga fuknem stran :fight2: ), tako da sem ga montiral nazaj, zdej je pa toooooolk dolgočasen sound, da se mi kr joka :cry: :cry: :cry: Bom probal spedenat oz. dokupit krivinco pa Akrotu, ker tko mi več živeti ni. :( Sm mel pa znanca z navrtanim izpuhom pr R6-ki, zelo dober sound, morm rečt! B) Edino izgled originala ni lih vrhunski dosežek dizajna.
Virko Objavljeno December 3, 2004 Opozori Objavljeno December 3, 2004 (popravljeno) Sm mel pa znanca z navrtanim izpuhom pr R6-ki, zelo dober sound, morm rečt! B) Edino izgled originala ni lih vrhunski dosežek dizajna. ← Ja, sound z navrtanim originalom je res zakon. Z original soundom se je kar mal bedno vozit, ker ni tistga občutka :D :rolleyes: BTW: katero R6 pa imaš ti (letnik in barva) ? Popravljeno December 3, 2004. Popravil Virko
LordSmith Objavljeno December 18, 2004 Opozori Objavljeno December 18, 2004 Original ror na R6.... kt, da bi bil komar not ujet :SS .. Akrapo na R6 :kva2: :kva2: . Slabost... sliši se te fuuuuuuuul prej in kapsi že kr čakajo s pištolco pripravljeno na strel, če so tam tko, da ga nasrkaš takoj, če je za ovinkom kaps in ravnina :cry: :cry: .
DESMOSEIDICI Objavljeno December 18, 2004 Opozori Objavljeno December 18, 2004 Sm bil dons v TCju pa sm vidu novo R6.Joj sm ze zaljubljen,oblika se ni spremenila sam so tko lepo barvo nardil,crno mat z rdecim zadnjim armrtizerjem ter pobarvanimi robovi platisc :OK: .Novost pa je tudi novo upsidedown sprednje vzmetenje k doda k lepsi voznji in po mojem mnenju lepsi videz.Cakam da vidm se novo ninjo 6 pa kaksnga mau povprasam k jo je ze vozu pa to pa vam povem kaj se bol splaca kupt.pomojem je zmagovalc yamaha
RSV Mille Objavljeno December 19, 2004 Opozori Objavljeno December 19, 2004 Baje je cena nove R6 2,2 mio, kar se mi zdi res ful ugodno, ninja 6 pa pride 2,35 mio, ninja 6 RR pa celo 2,5 mio, če se ne motim. Tako da če bi se odločil za razred 600, bi skor zihr vzel R6.Ne vem pa, kolk stane nova cbr 600rr. Sm pa ziher, da je r6 najcenejša v svojem klasu. Pohvalno! :OK:
jose Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Baje je cena nove R6 2,2 mio, kar se mi zdi res ful ugodno, ninja 6 pa pride 2,35 mio, ninja 6 RR pa celo 2,5 mio, če se ne motim. Tako da če bi se odločil za razred 600, bi skor zihr vzel R6.Ne vem pa, kolk stane nova cbr 600rr. Sm pa ziher, da je r6 najcenejša v svojem klasu. Pohvalno! :OK: ← Vprašanje je, če bo ta cena ostala, saj je cena letošnjega modela 2,3 mio in je malo verjetno da bo model 05' stal manj, če pa bo pa... :OK: Meni osebno pa je prejšnji model se pravi od letnika 99 do 02 bolj všeč :yea1:
LordSmith Objavljeno December 28, 2004 Opozori Objavljeno December 28, 2004 Meni osebno pa je prejšnji model se pravi od letnika 99 do 02 bolj všeč :yea1: ← Vsak svoje kljuse hvali :OK:
bedo Objavljeno Januar 21, 2005 Opozori Objavljeno Januar 21, 2005 A bi lahko malo povedali kakšna je kaj mašina pri tem motorju? Naslednjo sezono bom pomojem rabljeno kakšno dve ali tri leta kupu, pa me malo zanima koliko je vzdržljiva ta mašina? Baje neki olje kurjo, pa da je full visoka poraba? Oblika mi je res všeč,moč je tud glih taprava, za mašino pa ne vem, tko da bom vesel kakešnega koli nasveta... Hvala Lp Robi Uredil - Ice on 25/12/2001 13:09:33 ← Nisem se mogel upreti in ne komentirati tega "posta" Nisem strokovnjak na področju mehanike ampak iz lastnih izkušenj lahko rečem, da je R6-ka meni bil zelo zelo dober moped. Skratka kupil sem letnik 2001 in zadeva je bila tudi moj prvi cestni moped. No prvo sezono vožnje na tej zverinci je bilo pač obdobje privajanja in zaupanja v samega sebe in v zverinco. Res je, da menjalnik ni tko nežen kot pri hondi (sedaj lastnik cbr600rr) ampak se privadiš zvoka in potem te to niti ne moti več tolko. Pač, ko se navadiš, slploh ne veš kdaj si prestavil tko v višjo kot v nižjo. No pri speljevanju je pa itak zgodba zase in je vedno ružlo, ko je šlo v prvo. Kar se tiče olja je zdržalo od servisa do servisa, vsaj prvo sezono. Pa ne me narobe razumet, če veste kje je Golica ste me sigurno gor vidli vozit. No moped je tovarniško bil čisto raštelan in nikakor se ga ni dalo nagnt v desno. Sem ga mogu kr neki vlečt dol pa iz krivn je kr sam hotu it. Ni me htel ubogat. Po nekaj nastavitvah (Marijo je zakon) sem ugotovil, da sedaj pa vozim čisto drug motor. No polek tega mi tovarniška sprednja guma 60 nikakor ni odgovarjala in smo zadevo pošimali z 70 in nekaj nastavitvami. Od nastavitev dalje je moped pel kot sem jaz dirigiral...ampak brez zajebancije. Ko so bili vsi tile pogoji izpolnjeni se je pričelo tudi z malo večjo porabo olja...pač sem mogu met kakšen liter rezerve, tko do servisa za dolit. Ampak predvsem zaradi tega, ker je bil motor dosti vožen na Golici 8000km narejenih samo na Golici. Kjer sem pač uporabljal drugo in tretjo prestavo in večinoma v območju 8k - 15k obratov. Z lahkoto se je dalo slediti tudi tistim z literskimi mopedi. Z mašino nisem nikoli imel težav prej z obrabo gum. Skratka zaključek. Z mopedom zelo zadovoljen ampak zamenjal, ker mi je honda enostavno lepši moped. Z voznimi lastnostmi zadovoljen šele po posegu v nastavitve in zamenjavo sprednje gume.
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Če kdo rabi naj se javi... Pride zelo v poštev ali pa samo kot okrasek :P Dogovor na PM, cena: kar prid pa vzem Zaščita R6
zmajcek Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 Yamaha r6 je čist cool motor jaz sem z njim zelo zadovolna,n pa še uboga me!!!! :OK: :OK: :OK: :OK: :OK:
dejanc Objavljeno Julij 1, 2005 Opozori Objavljeno Julij 1, 2005 halo družba. mogoče bo kdo opazil moje odgovore na forumu, da sem hotu v tujini kupit rabljen motor r6. Ne boste verljel, sem kr novga kupu. Zdej ga mam glih 1 teden. Kva nej rečem, hudo pravilno sem se odloču, pa še prijatli mi zavidajo (hahaha)
Zdrawc Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 pa rorov ni videt pod ritjo.. :OK: ror pride ven videt na levi spodaj, kot pri kakšnem Buell-u, me zanima kako bo z Akrapoviči :hmm:
Fazer03 Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Imam občutek, da je ta, ki je kompletna na sliki (rdeča) nekakšna izvedba pripravljena za SS pokalna tekmovanja (v stilu kawe ZX 6 RR), ker če gledam zgoraj levo vidim na "civilni" verziji (če to je) in stopalke za sovoznika in rore pod sedežem. Je pa tako, da počakmo pa bomo vidl :eek: (sep.2005).
BaTeMaN Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Najbolj všeč mi je ščitnik verige :) Auspuhec je lepo viden pod menjalnikom :) Verjetno bo tole toplo grelo stranske ščite :) Sexy beli mini blinkerji..... Lepo zašiljen anus. Rdeča črta na feltni je cool. Še vedno bom vozil cbr 600 rr :ninja: :fredy:
maXXXimum Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Imam občutek, da je ta, ki je kompletna na sliki (rdeča) nekakšna izvedba pripravljena za SS pokalna tekmovanja (v stilu kawe ZX 6 RR), ker če gledam zgoraj levo vidim na "civilni" verziji (če to je) in stopalke za sovoznika in rore pod sedežem. ← Zlo možno, ker tut ogledal nima..
vulcan Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 :OK: Huda zgleda tale R6 samo ta je samo za enega se pravi nič odvečne teže z zadnjim sedežem in tačkami :OK: . A tisti košček slike, ki se še vidi zraven v modri izvedbi je pa najbrž bolj civilna varianta?
danci1973 Objavljeno Julij 29, 2005 Opozori Objavljeno Julij 29, 2005 Imam občutek, da je ta, ki je kompletna na sliki (rdeča) nekakšna izvedba pripravljena za SS pokalna tekmovanja (v stilu kawe ZX 6 RR), ker če gledam zgoraj levo vidim na "civilni" verziji (če to je) in stopalke za sovoznika in rore pod sedežem. Je pa tako, da počakmo pa bomo vidl :eek: (sep.2005). ← Ima pa žmigavce. :hmm: D.
jax Objavljeno Avgust 26, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) Brez zadnjih stopalk... :) Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil jax
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se