motoristek Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Sym ,veš kaj še nisi naštel:kraje,posilstva,orožje .......
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Imaš resne ustanove za najetje kredita (NLB, SKB), :D :lol1: :D :lol1:
.T. Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Tadej! 10 let nazaj smo imeli sosede ki so nam: - vedno zaparkirali vhod v garažo in šli kam, tako da nismo mogli z avtom nikamor - nam zrili zelenico, da je nastala iz nje njiva - nam metali smeti pred predpražnik - nam populili vse rože z vrta - nam hoteli vdreti ob dveh zjutraj v stanovanje in nas vse pobit Bila sta čistokrvna Slovenca in vse to sta počela samo zato, ker jima je enkrat foter rekel, če lahko avto parkirata pred svojo in ne našo garažo. Policija je sicer vedno prišla, ko smo jih klicali, vendar niso mogli nič. Do sodnika za prekrške vse zadeve nikoli niso prišle, ker je mel tip tam veze in je vse zastaralo. Hvalabogu so se po treh letih odselili. In kaj ima to veze, če so bili Slovenci. Pa ne mi reč da sem kdajkoli tukaj na forumu napisal, da to delajo samo južnjaki. Sploh ne vem, kaj ima tvoj post veze z izbrisanimi. Tadej
.T. Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 :D :lol1: :D :lol1: Vsaj netegnili te ne bodo tako kot Orion. Tadej
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Pizda, razgledan si pa tut ko 100 mater - če bi malo sledil, bi vedel, da bodo obravnavali primere individualno. ja individualno ze, a spet tak da ga bo dobu vsak k bo hotu, pa se fajn bo placan zravn!! :angry: In koji kurac ma s tem tvoja čelada in to, da ne znaš pravočasno vstat, da bi v vrtec ne zamujal... ? ta denar k sm si ga js od stipendije vstran trgal bi lahk dal za kaj bolj pametnega, ko pa da ga dajo enmu cefurju k ga bas boli ku*ac za zakone, davke, sosede, itd. :angry:
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 In kaj ima to veze, če so bili Slovenci. Pa ne mi reč da sem kdajkoli tukaj na forumu napisal, da to delajo samo južnjaki. Sploh ne vem, kaj ima tvoj post veze z izbrisanimi. Tadej no, pa smo tam . Ne moreš imeti idealne družbe. Ne morejo biti vsi po tvojih estetskih in moralnih merilih ... In ja - mlada družinica se lahko odseli ... To možnost ima vedno na razpolago.
Rude Boy Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 @Tadej in ostali - če bi bil slučajno med izbrisanimi ( si preveril??) a bi res toliko časa vztrajal za vrnitev državljanstva, glede na to kakšna hajka se dela proti njim (vam .) )??
matic Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Da še jaz sklečko pristavim. Prvo: nekako tako kot Tadej razmišljam, pa ne vem zakaj ??? Drugo: Ker sem bil že pri đamiji priti, je jasno, da mi tudi izbrisani ne ležijo. Kakšne odškodnine, zakaj pa ? Res, da so se verjetno nespodobni politiki zmotili, ampak vseeno, odškodnin ne bodo dobili. So naši ubogi Slovenčki veliko bolj potrebni subvencij, kot pa "izbrisani". Tretje: No, danes po popoldne po službi grem podpisat za referendum !!! Zdaj pa folk, navaliiiiiiiiiiiiiii, najprej boste pa verjetno začeli z nestrpnostjo, pa ksenofibijo, pa ?????????
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 no, pa smo tam . Ne moreš imeti idealne družbe. Ne morejo biti vsi po tvojih estetskih in moralnih merilih ... In ja - mlada družinica se lahko odseli ... To možnost ima vedno na razpolago. idealne ne mors met, ciganov pa spet ni treba met za druzbo. druzina se lahko odseli. problem pa je, ce so v to takorekoc prisiljeni.
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 (popravljeno) aja, glede referenduma bo pa vrjetn tk k s trgovci - "slovenci" bomo bojkotiral, "neslovenci" pa ne, in spet bojo "bad boys" zmagal. :doze: ne, ne, ne, tokrat NE BOM bojkotiral!! :angry: I ain't dead yet!! :angry: Popravljeno Februar 4, 2004. Popravil Zok
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Da še jaz sklečko pristavim. Prvo: nekako tako kot Tadej razmišljam, pa ne vem zakaj ??? Drugo: Ker mi že pri đamiji ni hotelo priti, je jasno, da mi tudi izbrisani ne ležijo. :) Prvo: jaz pa vem, sam ti ne bom povedala. :) Drugo: :hmm: :kva2:
Vale Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 In kaj ima to veze, če so bili Slovenci. Pa ne mi reč da sem kdajkoli tukaj na forumu napisal, da to delajo samo južnjaki. Sploh ne vem, kaj ima tvoj post veze z izbrisanimi. Tadej Ja pikolino pa ti si začel z družinico in sosedi cigani a res ne kapiraš kaj ti hočem povedat. :wacko:
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Da še jaz sklečko pristavim. Prvo: nekako tako kot Tadej razmišljam, pa ne vem zakaj ??? Drugo: Ker sem bil že pri đamiji priti, je jasno, da mi tudi izbrisani ne ležijo. Kakšne odškodnine, zakaj pa ? Res, da so se verjetno nespodobni politiki zmotili, ampak vseeno, odškodnin ne bodo dobili. So naši ubogi Slovenčki veliko bolj potrebni subvencij, kot pa "izbrisani". Zdaj pa folk, navaliiiiiiiiiiiiiii, najprej boste pa verjetno začeli z nestrpnostjo, pa ksenofibijo, pa ????????? e viš tole "naši" in "njihovi" mene zmoti ... no, pa da mimogrede še razbijem en mit o tem, kako je bila Slovenija edina dobra dežela v Jugi ... saj kul, so Slovenci delali Gorenje, Iskra ipd., je pa res tudi, da bi te firme lahko zaprle tovarno in šle u kurac ,če ne bi bilo "južnih trgov". Sicer pa - če hočete subvencionirati pravega Slovenca... a kar tukaj napišem številko svojga TRR? :hmm:
matic Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 :) Prvo: jaz pa vem, sam ti ne bom povedala. :) Drugo: :hmm: :kva2: manuela, ČE CITIRAŠ, NI LEPO, DA VMES SPREMENIŠ TEKST ! :BUA: :BUA: :BUA:
lina Objavljeno Februar 4, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Če ne bi bilo južnih trgov in bi bile meje na zahod odprte (drug politični režim) bi se te naše firme že naučile konkurenčnosti in dons ne bi bilo nobenih problemov.
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 idealne ne mors met, ciganov pa spet ni treba met za druzbo. druzina se lahko odseli. problem pa je, ce so v to takorekoc prisiljeni. 1) "ni treba met za družbo" --> ja kaj pa pol tja rineš, kjer veš, da bodo cigani? 2) "prisiljeni" --> tud tja živet jih ni nihče silil ... Hint: na Gorenjskem verjetno ne bo nikol ciganov ... (sopaGorenjcipress :P )
Manu Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 manuela, ČE CITIRAŠ, NI LEPO, DA VMES SPREMENIŠ TEKST ! :BUA: :BUA: :BUA: SE TI TUT GRDO GOVORIŠ, TOK DA VEŠ. :fight2: TO TUT NI LEPO. :fight2: IN NE BOM VEČ PRJATLA S TABO ! :fight2: IN NE BOM TI POSODLA MOJIH IGRAČK! :fight2: SPLOH PA NE TISTIH, KI SEM JIH KUPILA V MUSLIMANIJI! :fight2: :doze:
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Sicer pa - če hočete subvencionirati pravega Slovenca... a kar tukaj napišem številko svojga TRR? :hmm: ...glede na to, da se tolk gorece tavzemas za dzamijo in izbrisane, pa cefurje in cigane in vse skup... :grrr
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 1) "ni treba met za družbo" --> ja kaj pa pol tja rineš, kjer veš, da bodo cigani? 2) "prisiljeni" --> tud tja živet jih ni nihče silil ... Hint: na Gorenjskem verjetno ne bo nikol ciganov ... (sopaGorenjcipress :P ) 1. ce se cigan priseli ob tvojo bajto zvet... :blink: 2. ce gres zvet tja se preden se zgodi tocka 1... :hmm:
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Če ne bi bilo južnih trgov in bi bile meje na zahod odprte (drug politični režim) bi se te naše firme že naučile konkurenčnosti in dons ne bi bilo nobenih problemov. oziroma bi bila nezaposlenost lahko že pred 20 leti za 10% višja, kot je danes... takšna bo pač šele čez recimo 5 let ... a to ni pa nič vredno? :P
matic Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 SE TI TUT GRDO GOVORIŠ, TOK DA VEŠ. :fight2: TO TUT NI LEPO. :fight2: IN NE BOM VEČ PRJATLA S TABO ! :fight2: IN NE BOM TI POSODLA MOJIH IGRAČK! :fight2: SPLOH PA NE TISTIH, KI SEM JIH KUPILA V MUSLIMANIJI! :fight2: :doze: Vidiš Manuelca, kakšna si ! Če ljudje samo drugače mislijo kot ti, si že nasršena in užaljena. Jaz sem prijatelj lahko z vsemi, tudi z Bosanci, Srbi, Hrvati ali s komer koli, če mi ne dreza v vrtiček. Vidiš, đamija in izbrisani pa posegajo v slovenski vrtiček na način, ki mi ni pogodu, samo zaradi tega nisem proti ljudem, ampak proti kulturi, ipd. To je pa čisto nekaj drugega kot to, S TEBOJ BOM SKREGANA .
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 1. ce se cigan priseli ob tvojo bajto zvet... :blink: 2. ce gres zvet tja se preden se zgodi tocka 1... :hmm: mah, ne bom še naprej nabijal na to temo ... saj jaz vas po eni strani razumem ... ampak ne vem, če vi mene razumete ... oziroma to, kar vam želim razložiti ... PS: saj cigan tebi ne paše ... njemu je čisto kul, da ma tebe za soseda ... če si pa ti mona, je pa drugo ...
HHV Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 ... na Gorenjskem verjetno ne bo nikol ciganov ... (sopaGorenjcipress :P ) Zanimivo, le zakaj. So verjetno prec gorenskega šnopca pit dobili, ko so se hoteli gor nasrati. Ok, rešitev na dlani, gorenski šnopc. :devil: :devil: :devil:
Zok Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 Jaz sem prijatelj lahko z vsemi, tudi z Bosanci, Srbi, Hrvati ali s komer koli, če mi ne dreza v vrtiček. jah sej to je to!! tud js neb nic mel proti izbrisanim, ce nebi cefurji pa cigani tolk sranja delal, pa ce jim nebi za to zdej se "odskodnine" ponujal!! :doze:
SiR Objavljeno Februar 4, 2004 Opozori Objavljeno Februar 4, 2004 bom enkrat prjatla cigota zravn prpelu v OLP, pa še enga izbrisanega ... jima boste lahko vse lepo razložili, kako nimata v la bella eZloveniji kaj delat ... "ker pač ne sodita sem..."... :wacko:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se