ataIBA Objavljeno Junij 20, 2015 Opozori Objavljeno Junij 20, 2015 Z albumi, beri gornjo pripombo, še vedno ni urejeno. Kaj je narobe?????
Codeine Objavljeno Junij 21, 2015 Opozori Objavljeno Junij 21, 2015 Z albumi, beri gornjo pripombo, še vedno ni urejeno. Kaj je narobe????? Puščica dela že od vsega začetka, tako, da ni kaj za popravljat.
Scarabeo 500 Objavljeno Junij 22, 2015 Opozori Objavljeno Junij 22, 2015 Z albumi, beri gornjo pripombo, še vedno ni urejeno. Kaj je narobe????? Verjetno imaš težave, da gledaš preko Opere - ne deluje, vsaj pri meni ne. Poskusi preko Google Chroma. Ko klikneš na predvajaj, še ne predvaja. Pokaže se povečana slika. S kursorjem (miško) pojdi na dno in klikni, dvigne se črni rob in z njim smerne puščice in z njimi lahko greš naprej ali nazaj. Mislim, da bo to. LP
Codeine Objavljeno Junij 22, 2015 Opozori Objavljeno Junij 22, 2015 Verjetno imaš težave, da gledaš preko Opere - ne deluje, vsaj pri meni ne. Poskusi preko Google Chroma. Ko klikneš na predvajaj, še ne predvaja. Pokaže se povečana slika. S kursorjem (miško) pojdi na dno in klikni, dvigne se črni rob in z njim smerne puščice in z njimi lahko greš naprej ali nazaj. Mislim, da bo to. LP Za predvajanje se uporablja Swipebox, ki deluje v Chrome, Safari, Firefox, Opera, IE9+, IOS4+, Android in windows phone.
HiM Objavljeno Avgust 6, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2015 Meni pa se na mobilni verziji pojavlja ena tezava. Namrec ko odprem temo in mi jo vrže na prvo stran nikakor ne morem do novih objav, razen da klikam stran po stran naprej, ali pa da grem na polno verzijo in izberem zadnjo stran. Gumb s katerim bi prišel direkt do zadnje oz. prve strani bi bil vrhunski. maxiscooter in Cufa 2
NumLock Objavljeno Avgust 25, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2015 A mi lahko prosim kdo razloži, kako dodam sliko k svoji objavi? Ko kliknem ikoni "slika" in v url prilepim povezavo do slike, je pa noče prikazat. Spodaj pod urejevalnikom sem videl, da se da pripet datoteko, ampak ne mislim tako, temveč bi v besedilo vstavil sliko. Kako torej to naredit? Hvala!
DAMI34 Objavljeno Avgust 26, 2015 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2015 A mi lahko prosim kdo razloži, kako dodam sliko k svoji objavi? Ko kliknem ikoni "slika" in v url prilepim povezavo do slike, je pa noče prikazat. Spodaj pod urejevalnikom sem videl, da se da pripet datoteko, ampak ne mislim tako, temveč bi v besedilo vstavil sliko. Kako torej to naredit? Hvala! misliš link do slike? potem se pa slika prikaže. Na sliki, ki bi jo rad lepil pritisni desno tipko miške, izberi kopiraj URL slike in potem v okenček prilepi naslov. Pa bo. To deuje v Cromu.
maus Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 malo se je treba navaditi na nov izgled foruma ... sj bo ... do naslednje sezone bomo že navajeni :D DAMI34 1
KARMEN1 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 (popravljeno) Meni ni niti malo všeč. Smeškotov ne najdem več. Kaj pa so tiste puščice gor-dol (všečki)? Pa neki srčki.......boooooooo Rajši se grem počkat na Viki. No, se bomo že navadili. Popravljeno September 17, 2015. Popravil KARMEN1
DAMI34 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Meni ni niti malo všeč. Smeškotov ne najdem več. Kaj pa so tiste puščice gor-dol (všečki)? Pa neki srčki.......boooooooo Rajši se grem počkat na Viki. ČE zeleno puščico klofneš, mi podariš srček, če pa rudečo, mi ga vzameš in pol umrem :( KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Aaaaaaaaaa, evo, sem ti podarila zelenega. Smeškotov pa še vedno nimam. DAMI34 1
TOMCAT Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 (popravljeno) objave posameznega člana na strani, bi bile lahko ločene ..... ne vem z modro črto... ker zdej lahko hitro enmu drugmu stisneš srčka :D Popravljeno September 17, 2015. Popravil TOMCAT DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Aaaaaaaaaa, evo, sem ti podarila zelenega. Smeškotov pa še vedno nimam. :D niso še naloudani tnx 4 šrček, bom še dougo žiw bobi1001 1
cikadina Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 ali je možno dat desktop view za mobilne naprave. ker v tej mobile verziji je ve tko nepregledno.
Codeine Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 objave posameznega člana na strani, bi bile lahko ločene ..... ne vem z modro črto... ker zdej lahko hitro enmu drugmu stisneš srčka :D Saj bi morale biti... sam napako je treba najdit :D
jany Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Če dam nova vsebina mi kaže tole..
ludiluka Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Dejte počakat vsaj tolko da vštimajo strano do konca. Drugače pa lepo piše POTEKA OBSEŽNA NADGRADNJA FORUMA. V ozadju še vedno poteka obnova vsebine, zato še ni vse tako kot mora biti. Stare objave niso prikazane pravilno, statistika objav ni pravila, prav tako se ne prikazujejo pravilno profili in profilne slike itd. Dokler se ne zgradijo novi indexi v bazi ne dela tudi iskalnik (zato tudi takšna časovna omejitev pri iskanju). DAMI34, TakeALookAround in UnionJack 3
pajkica Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 obstaja na levi en oken kjer izklopiš koledar pa gledaš sam objave... reče se mu vsa nova vsebina ... mogoče če tam označte sam teme bo zihr delal :) bo treba do okulista.... :P
UnionJack Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 aah, men je dons med furo ene 100 mailou nametal, skoz mi je trebuh vibrerou, predn sm vse izklopu sm mal obolu ampak zdej mi pocas deluje bols k prej ?!?
jany Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Nadgradnja ap ne nadgradnja, slabše je kot prej. Bo treba it vozit pa nič foruma več. bobi1001 in Kmetica2 2
kaca1 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Dejte počakat vsaj tolko da vštimajo strano do konca. Drugače pa lepo piše POTEKA OBSEŽNA NADGRADNJA FORUMA. V ozadju še vedno poteka obnova vsebine, zato še ni vse tako kot mora biti. Stare objave niso prikazane pravilno, statistika objav ni pravila, prav tako se ne prikazujejo pravilno profili in profilne slike itd. Dokler se ne zgradijo novi indexi v bazi ne dela tudi iskalnik (zato tudi takšna časovna omejitev pri iskanju). NAGRADNJA FORUMA
kaca1 Objavljeno September 17, 2015 Opozori Objavljeno September 17, 2015 Ja, zakaj pa je blo sploh treba spet spreminjat...? Kaj bo zdej boljš? bmwslo 1
jany Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 Ja, zakaj pa je blo sploh treba spet spreminjat...? Kaj bo zdej boljš? to je ko naša politika videz se spreminja vsebina isto sranje :-D
KARMEN1 Objavljeno September 18, 2015 Opozori Objavljeno September 18, 2015 (popravljeno) Da zmedeš svražnika :p. Popravljeno September 18, 2015. Popravil KARMEN1 Scarlett, jany, maus in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se