KARMEN1 Objavljeno Februar 18, 2016 Opozori Objavljeno Februar 18, 2016 To se je meni dogajalo na tablici. Izbriši vso zgodovino, vse piškotke, skratka vse, kar ti tablica ponuja za brisanje . Potem se to ne bo dogajalo več.
UnionJack Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 @Admin Ne morm zamenat slike profila iz tegale bledoličneža....?
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 15 minutami, UnionJack pravi: @Admin Ne morm zamenat slike profila iz tegale bledoličneža....? pa sj čist dobro zgledaš ps. mogoče je prevelik fajl, al pa napačno ime datoteke? Sprejemljivi tipi datotek gif, jpeg, jpe, jpg, png · Max file size 1MB UnionJack 1
UnionJack Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 1 minute ago, DAMI34 said: pa sj čist dobro zgledaš ps. mogoče je prevelik fajl, al pa napačno ime datoteke? Sprejemljivi tipi datotek gif, jpeg, jpe, jpg, png · Max file size 1MB res sm benquick.... knof ne jebe, ne da sploh možnosti da kej kje zberem, sicer na ipadu ampak to nima veze... pomoje
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 2 minutami, UnionJack pravi: res sm benquick.... knof ne jebe, ne da sploh možnosti da kej kje zberem, sicer na ipadu ampak to nima veze... pomoje kot prvo pojdi na pravi Comp. V Cromu na račun, nato profil, da se pokaže tvoj profil z ozadjem in profilno sliko. Če z miško klikneš na kvadratek "slika profila", mora jebat in se ti mora odpret okno za upload. UnionJack 1
UnionJack Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 ja pizda, zbrisu sm lohk pa uno podolgovato sm tud ok naložu, sam tale kolešček ne jebe
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 6 minutami, UnionJack pravi: ja pizda, zbrisu sm lohk pa uno podolgovato sm tud ok naložu, sam tale kolešček ne jebe pa klikneš na kvadratek (v njemu je narisan hrib in oblaček), pod profilno sliko? Skrajno spodaj levo? Če ne gre, poskusi s founom, ma ne ajfounom, androidom
Haki Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 (popravljeno) pred 50 minutami, UnionJack pravi: res sm benquick.... knof ne jebe, ne da sploh možnosti da kej kje zberem, sicer na ipadu ampak to nima veze... pomoje ma vezo k tud mene včasih na ipadu 3 vleče za nos in mi niti ne ponudi opcije klika ali česa podobnega... pred 36 minutami, DAMI34 pravi: pa klikneš na kvadratek (v njemu je narisan hrib in oblaček), pod profilno sliko? Skrajno spodaj levo? Če ne gre, poskusi s founom, ma ne ajfounom, androidom matr dami maš pa grozno velik zaznamkou shranjenih moped pa vreme Popravljeno Februar 27, 2016. Popravil Haki DAMI34, UnionJack in builder 3
builder Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 38 minutami, Haki pravi: ma vezo k tud mene včasih na ipadu 3 vleče za nos in mi niti ne ponudi opcije klika ali česa podobnega... matr dami maš pa grozno velik zaznamkou shranjenih moped pa vreme brigi se zase Haki 1
Haki Objavljeno Februar 27, 2016 Opozori Objavljeno Februar 27, 2016 pred 25 minutami, builder pravi: brigi se zase builder napačna tema sori builder 1
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred 14 urami, Haki pravi: matr dami maš pa grozno velik zaznamkou shranjenih moped pa vreme a je še kaj bolj pomembnega? Haki 1
UnionJack Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 evo, so zrihtal, menjava fotke zdej prime tud na padu. DAMI34 in Kmet2 2
izibajker Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 15 minutami, UnionJack pravi: evo, so zrihtal, menjava fotke zdej prime tud na padu. Meni tudi na domači Samsung tablci to uploudanje fotk precej počasi dela, pa ne dela... Zato največkrat to nardim kar z namiznega compa, tam pa ni nobenih problemov... Čelada v tvojem avatarju je pa prva liga. Je to tvoja ali si jo z neta snel?
DAMI34 Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 4 urami, UnionJack pravi: evo, so zrihtal, menjava fotke zdej prime tud na padu. hallelujah.... UnionJack in Bmflar 2
dreja_123 Objavljeno Marec 3, 2016 Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 Pozdravljeni, odkar je "nov"forum, ne morem izklopiti "polnjenja"mailboxa s sporočili iz foruma. Iz vsake teme, v kateri sodelujem, mi na mail prepošilja vsa nova objavljena sporočila. Kako bi si to lahko izklopil? hvala in lp Andrej
Dark Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 Ob 18 Feb 2016 at 8:14, nemo pravi: težava s citiranjem in z odgovarjanjem: Če želim odgovoriti ali citirati, torej v obeh primerih, se mi prikaže okno zadnjega citiranja in dovoljuje pisanje le v okno zadnjega citiranja. Hvala za pomoč! Tudi sam imam identične težave, kot Nemo. Sprašujem upravljalce foruma. Ali napake ni mogoče odpraviti? Hvala za pomoč!
Codeine Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 pred 11 urami, Dark pravi: Tudi sam imam identične težave, kot Nemo. Sprašujem upravljalce foruma. Ali napake ni mogoče odpraviti? Hvala za pomoč! To ni napaka, ampak je tako narejeno, da lahko v editor citiraš iz več različnih objav preden sploh odgovoriš. Kako naj editor ve, da si na neko objavo želel odgovoriti oz. jo citirati, pa si se premislil. Pobriši vsebino editorja.
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 Tako delam jaz ,sam se nisem oglašal ker nisem ravno neki računalniški mojster ...... DAMI34 in Bmflar 2
solorider Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: Tako delam jaz ,sam se nisem oglašal ker nisem ravno neki računalniški mojster ...... tebi je lahko, ko vse z vilami premečeš Kmet2, Bmflar in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 18 urami, Dark pravi: Tudi sam imam identične težave, kot Nemo. Sprašujem upravljalce foruma. Ali napake ni mogoče odpraviti? Hvala za pomoč! par strani nazaj sem povedal kako se odstrani in to večkrat solorider, Bmflar in Kmet2 3
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 4 urami, solorider pravi: tebi je lahko, ko vse z vilami premečeš Zase se brigej ,pa zbriš se ker si off topic .. solorider in Bmflar 2
jskrablin Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Pomoje se je en bot registriral. Tole sem dobil v privat sporočila:
solorider Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 pred 3 minutami, jskrablin pravi: Pomoje se je en bot registriral. Tole sem dobil v privat sporočila: jaz tudi, sem jo takoj pobrisal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se