maus Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 pred 6 urami, solorider pravi: jaz tudi, sem jo takoj pobrisal mogoče pa išče motorista Bmflar, Kmet2, solorider in 2 others 5
KARMEN1 Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 Pa prestavite jo v pravo temo DAMI34, maus in maxxa 3
solorider Objavljeno Marec 21, 2016 Opozori Objavljeno Marec 21, 2016 pred 10 urami, KARMEN1 pravi: Pa prestavite jo v pravo temo bi jo moral nabrisati ne pobrisati... KARMEN1, DAMI34, Mavti in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Ker sem dobričina po srcu, me vedno prizadene, ko ne morem več lajkat objav. Tak, da lepo prosim, v izogib temu da bi padel v depro, lepo prosim, če se da povečat število lajkov, še raje pa vidim, da se namesto omejitve raje vstavi znak za "neskončno". Vrnte mi lajke pliiiiis!! Hvala maus, Kmet2, builder in 1 other 4
Codeine Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Ker sem dobričina po srcu, me vedno prizadene, ko ne morem več lajkat objav. Tak, da lepo prosim, v izogib temu da bi padel v depro, lepo prosim, če se da povečat število lajkov, še raje pa vidim, da se namesto omejitve raje vstavi znak za "neskončno". Vrnte mi lajke pliiiiis!! Hvala Poskusi če gre.
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 37 minutami, Codeine pravi: Poskusi če gre. gre, tenkju Kmet2, Bmflar, maus in 1 other 4
Codeine Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Vklopljeno je neomejeno lajkanje za vse.
DAMI34 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 4 minutami, Codeine pravi: Vklopljeno je neomejeno lajkanje za vse. notranc, Kmet2, builder in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 5 minutami, Codeine pravi: Vklopljeno je neomejeno lajkanje za vse. Hvala. builder, DAMI34, maus in 1 other 4
builder Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 12 minutami, Codeine pravi: Vklopljeno je neomejeno lajkanje za vse. maus 1
maus Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 jeba ... zdj bodo še neskončne lajke pokurl Bmflar, notranc, builder in 2 others 5
RobiRoberto Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 Zdaj mi je šele jasno, zakaj sem zadnje čase dobival tako malo lajkov ... builder, Bmflar, notranc in 2 others 5
Bmflar Objavljeno April 12, 2016 Opozori Objavljeno April 12, 2016 pred 1 uro, RobiRoberto pravi: Zdaj mi je šele jasno, zakaj sem zadnje čase dobival tako malo lajkov ... Zaradi tega k Mercedesovo zvezdo na osle limaš RobiRoberto, notranc, Kmet2 in 3 others 6
solorider Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 (popravljeno) Meni pa smeskotov ne pusti skozi? Android! Popravljeno April 19, 2016. Popravil solorider
solorider Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 (popravljeno) pred 6 urami, solorider pravi: Meni pa smeskotov ne pusti skozi? Android! računalnik gre! Popravljeno April 19, 2016. Popravil solorider
vandrovec Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 pred 6 urami, solorider pravi: Meni pa smeskotov ne pusti skozi? Android! Meni na androidu sploh nič ne pusti (prenos podatkov v mobilnem omrežju), samo gledam lahko ...
solorider Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, vandrovec pravi: Meni na androidu sploh nič ne pusti (prenos podatkov v mobilnem omrežju), samo gledam lahko ... pred 3 minutami, vandrovec pravi: Meni na androidu sploh nič ne pusti (prenos podatkov v mobilnem omrežju), samo gledam lahko ... Zdaj je pa šlo, hudič pred 2 minutami, solorider pravi: Zdaj je pa šlo, hudič Poskusi sedaj! Popravljeno April 19, 2016. Popravil solorider
vandrovec Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 Preko WiFi povezave dela vse, preko mobilnih prenosov podatkov pa nic, samo nalaganje mi izpise v okencu za odgovor in potem nikoli ne nalozi...
DAMI34 Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 pred 59 minutami, vandrovec pravi: Preko WiFi povezave dela vse, preko mobilnih prenosov podatkov pa nic, samo nalaganje mi izpise v okencu za odgovor in potem nikoli ne nalozi... potem imaš počasen in slab prenos podatkov, android (aplikacija crome) namreč ne ve a maš ti wifi povezavo, ali podatke. Če je dovolj prenosa se MS naloži v nasprotnem melje. Men dela vse. vandrovec in Kmet2 2
solorider Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 pred 26 minutami, DAMI34 pravi: potem imaš počasen in slab prenos podatkov, android (aplikacija crome) namreč ne ve a maš ti wifi povezavo, ali podatke. Če je dovolj prenosa se MS naloži v nasprotnem melje. Men dela vse. Ne bo držalo, ker imam LTE povezavo motosvet dela, ko, šus in da mi en smajli ne bi šel skozi....
solorider Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 pred 25 minutami, solorider pravi: Ne bo držalo, ker imam LTE povezavo motosvet dela, ko, šus in da mi en smajli ne bi šel skozi.... Napiše: The value entered includes a character that is not allowed such as an Emoji. Vnesena vrednost vsebuje znak, ki ni dovoljen kot čustveni simbol.
vandrovec Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: potem imaš počasen in slab prenos podatkov, android (aplikacija crome) namreč ne ve a maš ti wifi povezavo, ali podatke. Če je dovolj prenosa se MS naloži v nasprotnem melje. Men dela vse. Bom poizkusil še z drugim telefonom ob priliki. Vse drugo dela, MS naloži normalno, prijavim se lahko na MS, ko hočem pisat v okvir za odgovor pa nič, stran naloži v okvirju pa ne registrira. Tudi kjer imam hitrejši (boljši) prenos podatkov je enako. Na tem telefonu nimam LTE povezave,
KARMEN1 Objavljeno April 19, 2016 Opozori Objavljeno April 19, 2016 pred 45 minutami, solorider pravi: Napiše: The value entered includes a character that is not allowed such as an Emoji. Vnesena vrednost vsebuje znak, ki ni dovoljen kot čustveni simbol. Si uporabil smešškota iz seznama ali si hotel dodati svojega iz tipkovnice ali ga narisat z znaki?
DAMI34 Objavljeno April 20, 2016 Opozori Objavljeno April 20, 2016 pred 13 urami, solorider pravi: Ne bo držalo, ker imam LTE povezavo motosvet dela, ko, šus in da mi en smajli ne bi šel skozi.... jaz sm Vandrovcu citiral, ti maš pa sam nesramne smajlije pred 12 urami, vandrovec pravi: Bom poizkusil še z drugim telefonom ob priliki. Vse drugo dela, MS naloži normalno, prijavim se lahko na MS, ko hočem pisat v okvir za odgovor pa nič, stran naloži v okvirju pa ne registrira. Tudi kjer imam hitrejši (boljši) prenos podatkov je enako. Na tem telefonu nimam LTE povezave, Sam jaz ti razlagam, če na wifi vse dela, je edina razlika tip prenosa podatkov in količina le teh, ki se prenese. Ni pa napačno kdaj telefon resetirat, pa zbrisat zgodovino...kot po čudežu se vse potem postavi na svoje mesto. Kmet2, Bmflar in vandrovec 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se