jeykob Objavljeno Avgust 15, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2006 (popravljeno) men se je pojavil problem pri nalaganju avatarja. ko zbrisem prejsnji avatar je vse vredu, ko pa zelim naloziti novega mi nalozi prejsnjega. kaj bi lahko bil blem??? :huh: Popravljeno Avgust 15, 2006. Popravil jeykob
extr3m3 Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Am... kaj je to fora da v nekaterih rubrikah je opcija "hitri odgovor", nekje pa ne. A se to da kje nastavt al je to namerno tko narejen da je samo ponekod? Lp!
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 kaj je narobe s forumom? ne morem brat vseh tem, pa še v taki čudni obliki se mi kaže? :angry2: :? :? skratka ni mi všeč :angry2: dr.looney :devil:
Alla Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Ko odepreš temo, imaš zgoraj desno menu "Možnosti". Klikni in poišči Način prikaza in izberi "Normalno". Alla
dr.looney Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 hvala :OK: zdej pa dela spet ok. dr.looney :devil:
Thundercat Objavljeno Avgust 30, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2006 Am... kaj je to fora da v nekaterih rubrikah je opcija "hitri odgovor", nekje pa ne. A se to da kje nastavt al je to namerno tko narejen da je samo ponekod? Lp! namerno...s tem operirajo administratorji in se v nekaterih kategorijah pokaže oz. je omogočeno, drugod ni....
Pravokotar Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Ni ravno težava, zanima me pa vseeno: kako imam lahko -1 novih sporočil? In kako naj se znebim filinga, da mi nekdo nekaj prikriva? :?
Gallus Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Pepe, Pepe .... .... pazi udba ...
Pravokotar Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Pepe, Pepe .... .... pazi udba ... Saj to me je najbolj skrbelo :krneki:
ArisE Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 zanima me zakaj lahko v vsaki temi preberem samo prvo stran! ko prestavim na drugo ali tretjo,4,5...mi napiše: Board Message Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information. The error returned was: Sorry, some required files are missing, if you intended to view a topic, it's possible that it's been moved or deleted. Please go back and try again. bi mi lahko prosim kdo povedal kaj je to pa če bo kdo prosim na privat ker tukaj ne bom mogel prebrat ker se nahajam na 2 strani :? no hvala za odgovor če se bo našel kdo... :hmm:
Ganges Objavljeno November 20, 2006 Opozori Objavljeno November 20, 2006 Saj to me je najbolj skrbelo :krneki: Imaš minus eno (-1) novo sporočilo. Kar pomeni, da ti je nekdo ukradel neke podatke in jih sporočil neki tretji osebi :blink: :huh: :doze: Od sedaj naprej pa budno pazi na osebne dokumente, kreditne kartice in vedno poglej pod sedež avtomobila preden si usedeš v njega.
SiM Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Zakaj ne morem dodati odgovora v tej temi (XT660R), saj tema ni pod ključem. Napiše mi, da je tema zaklenjena, čeprav ni!
motoristek Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Jaz sem se prijavil na temo BMWjaši, da me po mailu obvešča, če kdo napiše novi post, zdaj pa ne morem več tega izklopiti :headbang: Mi lahko kdo pomaga... :worship:
sayo Objavljeno Oktober 12, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2007 Kje najdem kakšno razlago kako se lepi slike v forum? :hmm:
Calmo Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Kje najdem kakšno razlago kako se lepi slike v forum? :hmm: Ko urejaš sporočilo naredi sledeče po zapisanem vrstnem redu. Pa malo domišljija prosim. Kam pa pridemo brez domišljija :evilgrin:
motoristek Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Jaz sem se prijavil na temo BMWjaši, da me po mailu obvešča, če kdo napiše novi post, zdaj pa ne morem več tega izklopiti :headbang: Mi lahko kdo pomaga... :worship: :whistle:
Codeine Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 :whistle: Nadzorni center -> Naročila
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Nadzorni center -> Naročila Mi lahko tu nakažeš, kje je to? :hmm:
Alla Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Preglej teme in preglej foruma.....
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 Preglej teme in preglej foruma..... :winkiss:
minca Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 :whistle: mogoče tole :hmm: motosvet.bmp
motoristek Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 mogoče tole :hmm: :grrr smo že uredili :worship: Codeine dobi :beer2: Alla je pa že tako dobila... :004
minca Objavljeno Oktober 15, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2007 :grrr smo že uredili :worship: Codeine dobi :beer2: Alla je pa že tako dobila... :004 pol pa ok :grim a jz pa ne dobim lupčka? :cry: :cry:
metuljcica46 Objavljeno Oktober 17, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2007 (popravljeno) kolk je lahko največ smeškotov v objavi?? k mi javlja da jih mam preveč???? je že vredu sm pršla do ugotovitve da jih je 50 Popravljeno Oktober 17, 2007. Popravil metuljcica46
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se