Cartman Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 (popravljeno) .......no takole izgleda ( road smart 1) guma po 7500 km ( vožnja v troje - jest pa moja dva pirhca ) ......grem menjat za sport smart ......aja, pa brez prekomernega nažiganja Moja je zgledala ciiiiist drgac. Voznja solo in v dvoje, tud ene 400Km autoceste https://www.dropbox.com/s/o1shorlwdqd132b/index.jpeg Pa je za sportsmart nebi menjal. Oziroma, sem jo, pa mi je zal. Skoraj. Popravljeno Julij 2, 2013. Popravil Cartman hajoktejn 1
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 .......no takole izgleda ( road smart 1) guma po 7500 km ( vožnja v troje - jest pa moja dva pirhca ) ......grem menjat za sport smart ......aja, pa brez prekomernega nažiganja Nič ne vidim ...
HyperJack Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Prodam sprednjo 120/55-17 gumo, Roadsmart 2, kupljena aprila pri Primcu, narejenih je bilo 1000km, menjana je bila za SAVA gumo...z samo gumo ni nič narobe. Cena 70€, uredim dostavo. lp
alfie Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Motor FJR,dvignjen z dog bone (3,5cm)montirane pilot road 2,pol cm mi manjka do roba,zaenkrat so mi všeč ko jih bom poradiral bom za "firbca" dal gor pilot power.
krucymucy Objavljeno Julij 2, 2013 Opozori Objavljeno Julij 2, 2013 Prodam sprednjo 120/55-17 gumo, Roadsmart 2, kupljena aprila pri Primcu, narejenih je bilo 1000km, menjana je bila za SAVA gumo...z samo gumo ni nič narobe. Cena 70€, uredim dostavo. lp Kje si pa 120/55 najdu? cedevita in sesir 2
TOMCAT Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Nič ne vidim ... ......eno stran nazaj.....slika
HyperJack Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 Prodam sprednjo 120/70-17 gumo, Roadsmart 2, kupljena aprila pri Primcu, narejenih je bilo 1000km, menjana je bila za SAVA gumo...z samo gumo ni nič narobe. Cena 70€, uredim dostavo. lp Napaka je bla iz moje strani...
krucymucy Objavljeno Julij 3, 2013 Opozori Objavljeno Julij 3, 2013 ......eno stran nazaj.....slika Sem najdu ... jst sem menjal ponavadi ko je bla taka Na Z1000 ... BinaBana, TOMCAT in MiniMi 3
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Sem najdu ... jst sem menjal ponavadi ko je bla taka Na Z1000 ... dsc01939.jpg še kondom je bolj debel BinaBana 1
hajoktejn Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Sem najdu ... jst sem menjal ponavadi ko je bla taka Na Z1000 ... dsc01939.jpg Nc ne vidm ... a ni to balin kugla mogoce? DAMI34 1
krucymucy Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Ne, sej se pozna kje je profil. Sam s policistom se nisva strinjala o ustreznosti take pnevmatike v cestnem prometu. Je reku nej se spelem domov, pa da me ne vidi več s tako gumo. Sem ga ubogal in Conti kupu namesto Dunlop.
smasher Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 sam kako se pa splošno miri globino profila na unih gumah ko majo samo par S-ov za profil ko ni nekih rež po celi dolžini ali karkoli bol konkretnega podobnega profilu?
Demon Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 sam kako se pa splošno miri globino profila na unih gumah ko majo samo par S-ov za profil ko ni nekih rež po celi dolžini ali karkoli bol konkretnega podobnega profilu? Hmmm, najverjetneje z laserjem?!?!? :grim cikadina, DAMI34 in hajoktejn 3
igorkr Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Hmmm, najverjetneje z laserjem?!?!? :grim A se jih ne na podlagi arhimedovega zakona vzgona s tem da se kot nominalno vrednost upošteva polen volumen torusa in se glede na dejansko razliko le to deli proporcionalno glede na obrabljenost pri čemer se upošteva 10 % odbita fraktila glede na gaussovo razporeditev
DAMI34 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 A se jih ne na podlagi arhimedovega zakona vzgona s tem da se kot nominalno vrednost upošteva polen volumen torusa in se glede na dejansko razliko le to deli proporcionalno glede na obrabljenost pri čemer se upošteva 10 % odbita fraktila glede na gaussovo razporeditev pa tis rojen za polcaja Cartman 1
jozexj6 Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 pa tis rojen za polcaja če bi bli polcaji pol tok brihtni, kolk bi ga šel pol najebal
smasher Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 ok, kakšna taka guma ko ima samo per zarez tu pa tam.. kam utakneš šubler da je merodajn ki pri novi je na robu manj utora v sredini malo več..
smasher Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 ah qurc urejaš lahko tutdid am 1 minuto te izjave tle na formumu.. evo še en primer uprašanja kam utaknt šubler:
krucymucy Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 (popravljeno) Jah tja kjer je najmanj profila. Sej jasno pise v zakonu. Se vidi kje bi moral biti pa ga ni. Tudi policaji so motoristi, vici o njih so pa samo to, vici. Popravljeno Julij 4, 2013. Popravil krucymucy hajoktejn, Demon, cikadina in 1 other 4
BinaBana Objavljeno Julij 4, 2013 Opozori Objavljeno Julij 4, 2013 Jah tja kjer je najmanj profila. Sej jasno pise v zakonu. Se vidi kje bi moral biti pa ga ni. Tudi policaji so motoristi, vici o njih so pa samo to, vici. razn takrat ko so resnica krucymucy in DAMI34 2
Demon Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 (popravljeno) ok, kakšna taka guma ko ima samo per zarez tu pa tam.. kam utakneš šubler da je merodajn ki pri novi je na robu manj utora v sredini malo več.. Hahahahaha, vidim, da se ne daš kar tako! :grrr Popravljeno Julij 5, 2013. Popravil Demon
bajsi Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 (popravljeno) P R A V I L N I K o delih in opremi vozil 18. člen (globina kanalov v dezenu pnevmatik) (1) Globina kanalov v dezenu pnevmatik (merjena na mestu ob kazalniku obrabe) mora biti po obsegu in širini na pnevmatikah vozil na vozilih kategorij L(1)e in L(2)e najmanj 1 mm..... Upam da si zadovoljen z odgovorom. LP Bajsi Popravljeno Julij 5, 2013. Popravil bajsi TOMCAT 1
TOMCAT Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 Evo, upam, da bodo dobro in dolgo držale do 1 mm ( nova sport smart ) igorkr 1
DAMI34 Objavljeno Julij 5, 2013 Opozori Objavljeno Julij 5, 2013 (popravljeno) Jah tja kjer je najmanj profila. Sej jasno pise v zakonu. Se vidi kje bi moral biti pa ga ni. Tudi policaji so motoristi, vici o njih so pa samo to, vici. si pozabu povedat, da jih je pol resničnih da naum oftopič: gume menjam zarad sebe, ne zarad polcajev..pa še nekaj, bolj k je gladka, prej jo lahko prepuščaš Popravljeno Julij 5, 2013. Popravil DAMI34 krucymucy 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se