DAMI34 Objavljeno Junij 14, 2013 Deli Objavljeno Junij 14, 2013 (popravljeno) @Dami, razen "topljenja" ti je pa RS2 okej guma al bols k okej al slabs k okej? Upam da sm zadost razumljivo sestavu tole govorim za zadnjo: ok pogojno (za turizem) za solo žganje po ridah ni in seveda se z SS gumo ne more primerjati. Žal pa SS gume naredijo premalo km za kak izlet 3-4tisoč km. Prednja pa takole RS1 in sportsmart so kr neki. Ne bom rekel da vse, ampak izgleda da imajo slabo kontrola al kajjazvemkaj. 4x zdrs ne more biti naklučje in to pri nizki hitrosti. To je moje mnenje, nekateri drugi nimajo težav. Če pa primerjam zadnjo RS2 in BT23 je pa takole RS" je bolj obstojna-beri naredi več, je pa zato za odtenek slabši oprijem vn iz ovinka. Sredica je pa absolutno trša, ampak spet na račun da naredi čimveč. Sedaj je bolj vprašanje kaj rabiš, za čimveč km pa lepo umirjeno vožnjo, je po mojem RS2 odlična guma. Pa še nekaj: gume menjam ko se obrabijo do indikatrojev. Tu ni šparanja. Drugače pa do sedaj, kar sem jaz vozil, so Hypersport S20 bridgestone bomba, negleda na letni čas, vreme,temperaturo.... Popravljeno Junij 14, 2013. Popravil DAMI34 Zivnorc, hajoktejn in gsxf750 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 14, 2013 Deli Objavljeno Junij 14, 2013 Kdo v bližini kranja ima pireli gume??? ful me firbec matra zdej ko bom menjal gume bi rad probal Pirelli Angel ST. Trenutno Conti Roadattack1 naredil cca 10 000km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 14, 2013 Deli Objavljeno Junij 14, 2013 (popravljeno) Kdo v bližini kranja ima pireli gume??? ful me firbec matra zdej ko bom menjal gume bi rad probal Pirelli Angel ST. Trenutno Conti Roadattack1 naredil cca 10 000km. Jst sem jih prek neta naročil na b-f.si, samo kolikor sem na hitro pogledal nimajo angel ST. Naroči pri širniku in pojdi zmontirat k lokalnemu vulkanizerju, če ne zna sam naročit. Popravljeno Junij 14, 2013. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejanx Objavljeno Junij 16, 2013 Deli Objavljeno Junij 16, 2013 Ima kdo za prodat gp racer d211 m ali s trdota pa da so vsaj z tricetrt profila? Kupim za pravo ceno LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zorz Objavljeno Junij 16, 2013 Deli Objavljeno Junij 16, 2013 ima kdo izkušnje z S20? kako se obnašajo na zalivkah? počasi bodo sportsmartke namreč pri koncu, pa bi rad probal kaj novega. razmišljam o S20 ali sport attack 2. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 ima kdo izkušnje z S20? kako se obnašajo na zalivkah? počasi bodo sportsmartke namreč pri koncu, pa bi rad probal kaj novega. razmišljam o S20 ali sport attack 2. S20 je svetlobna leta pred SM. (kilometrina bo pa zihr za tretjino manjša) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Ima kdo za prodat gp racer d211 m ali s trdota pa da so vsaj z tricetrt profila? Kupim za pravo ceno LP Mam jaz gume. Več na pm. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Metzeler Tourance, 5000km, indikator poradiran, na sredini in na skrajnem robu je pa še ~2mm. Ko se je poravnala z indikatorjem je začela tudi drset. Ne bom več kupil. gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 In kaj jo je/bo nasledilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Conti Trail Attack 2, avgusta pa kak Tourance Next najbrž. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Z metzelerjem imam tudi jaz izkušnjo, da je začela drseti, čim je bilo profila manj kot 1/3.... mi ni bilo treba čakat do indikatorjev. Govorim za športnejšo gumo M5. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 (popravljeno) Z metzelerjem imam tudi jaz izkušnjo, da je začela drseti, čim je bilo profila manj kot 1/3.... mi ni bilo treba čakat do indikatorjev. Govorim za športnejšo gumo M5. ...sem skorok spotrl motr zaradi te gume,..iz ovinka počasi odprl gas in me tak zaneslo..sama sreča bla...nikoli več nebi mel te gume.. Popravljeno Junij 18, 2013. Popravil NinjaRider04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Kaj pa plin v gumah? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Metzeler Tourance, 5000km, indikator poradiran, na sredini in na skrajnem robu je pa še ~2mm. Ko se je poravnala z indikatorjem je začela tudi drset. Ne bom več kupil. Vsaka guma ni za vse... Po videzu tele sodeč je zate bolj sport guma, ne pa kompromisna mešanica za cesto/teren... Razmisli res bolj o raznih roadsmartkah, z8 ipd... krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Sedaj imam ze kupljene Conti Trail Attack, sem pa nihal med temi in pa Conti Road Attack. Pa avgusta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Probaj Pirelli Scorpion Trail, guma razvijana za Ducati Multistrado. Roadsmartka ne bo dobra, je delana za max 240kg težke mrcine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
orcus Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Kaj pa plin v gumah? OBVEZNO! Brez plina gume sploh niso vozne! Pa redno preverjat tlak. Drugače pa mislim , da več narediš, če redno konroliraš tlak, kot pa če maš notri tisti "čudežni" plin! TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KingKerosin Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Ziv, na motorju mi je spustila guma, po testiranjih ugotovil da zracnica pusca direkt pod ventilom... Da preidem k bistvu kje najdet 140/90 16 zracnico ki ima ventil pod kotom 90stopinj?! Nekega flikanja se ebi lih sel... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 OBVEZNO! Brez plina gume sploh niso vozne! Pa redno preverjat tlak. Drugače pa mislim , da več narediš, če redno konroliraš tlak, kot pa če maš notri tisti "čudežni" plin! Res je. Jst uporabljam mešanico kisika, dušika in argona v razmerju približno 78:21:1 tlak pa 2,5 spredaj in 2,9 bara zadaj .... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Res je. Jst uporabljam mešanico kisika, dušika in argona v razmerju približno 78:21:1 Nekam bohato mešanico imate v Horici. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 (popravljeno) Probaj Pirelli Scorpion Trail, guma razvijana za Ducati Multistrado. Roadsmartka ne bo dobra, je delana za max 240kg težke mrcine. Gs je lažji od moje kwake za par kg. Če gre men RS gor, gre tut njemu. Popravljeno Junij 18, 2013. Popravil DAMI34 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Sedaj imam ze kupljene Conti Trail Attack, sem pa nihal med temi in pa Conti Road Attack. Pa avgusta. Tiste daj gor kot si jih mel na hondi in si bil z njimi zadovoljen, ni hudič da na Gsu neb držale (razen če je kriv moped) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Ni sport attackice v dimenziji za traktorje (19 col sprednja) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Gs je lažji od moje kwake za par kg. Če gre men RS gor, gre tut njemu. Samo tvoja guma zadaj je 190, na traktorju pa 150? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Junij 18, 2013 Deli Objavljeno Junij 18, 2013 Samo tvoja guma zadaj je 190, na traktorju pa 150? ... in? sej RS2 so v dimenzijah za traktor.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se