Zivnorc Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Res je. Jst uporabljam mešanico kisika, dušika in argona v razmerju približno 78:21:1 tlak pa 2,5 spredaj in 2,9 bara zadaj .... ... u bistvu si se malo zmotil... kisika je 21%, dušika 78 in ostalo 1 %. jaz pa dam not še malo Kriptona, Neona in Helija..... da je guma lažja... igorkr 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Jao v dvomih sem al vzet spet conti roadattack2 al dunlop roadsmart2 al probat enkrat pirelli angel st Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Jao v dvomih sem al vzet spet conti roadattack2 al dunlop roadsmart2 al probat enkrat pirelli angel st angel gt je novejša Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Jao v dvomih sem al vzet spet conti roadattack2 al dunlop roadsmart2 al probat enkrat pirelli angel st Vzemi Pirelli Angel GT, ne bo ti žal. JIh imam sedaj gor in po dobrih 1000km lahko rečem samo "the best sport touring" guma, kar sem jih imel. Sploh če jih primerjam z Dunlop RS2. No, je pa res da se lahko slika tudi spremeni, ko jih bo imela kakih 5000km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Ja ce je po 5jurjih nau vec,je bl crap Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Ja ce je po 5jurjih nau vec,je bl crap Nisi daleč od resnice. ST guma mora pa že malo več kot 5K km zdržati. Zadnja dva kompleta RS2 pri meni recimo nista bili sposobni priti preko te meje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Conti roadattack2 sem se tko odloču ker se mi ni dalo naročat preko neta Pirelli in ni se mi ljubilo pelat do širnika z tako zlizano gumo. Ampak hvala za predloge!! krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Samo tvoja guma zadaj je 190, na traktorju pa 150? ... ti bom drgač povedal: traktor je traktor, kdo mu je kriv hajoktejn 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 (popravljeno) Conti Trail Attack 2 ... Prvi vtis ... Drugi vtis sledi ko jih bo zmanjkalo, predvidoma avgusta. Hvala rumeni za storitev ... Popravljeno Junij 19, 2013. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
partyzan07 Objavljeno Junij 19, 2013 Deli Objavljeno Junij 19, 2013 Lep pozdrav upam da pišem v pravo temo. Kako je kaj z legalnostjo gum v avstriji menda ne velja isto kot pri nas da se lahko obrabi do indikatorja, mogoče ve kdo kaj več kakšna so kaj merila v avstriji, če menda naletiš na one prave smrkce ki so specializirani za motorje se menda kar hitro zgodi da ostaneš brez tablice Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
u-r-o-s Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 (popravljeno) Ima kdo izkušnje z Dunlop roadsmart? Popravljeno Junij 20, 2013. Popravil u-r-o-s Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 ... izkušenj kolkor češ.... odgovorov tudi... in podobnih vprašanj še več.... poglej od strani 720 nazaj.... TakeALookAround 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Lep pozdrav upam da pišem v pravo temo. Kako je kaj z legalnostjo gum v avstriji menda ne velja isto kot pri nas da se lahko obrabi do indikatorja, mogoče ve kdo kaj več kakšna so kaj merila v avstriji, če menda naletiš na one prave smrkce ki so specializirani za motorje se menda kar hitro zgodi da ostaneš brez tablice obe gumi moraš imeti isti če greš gor v avstrijo,..če imaš že malo profila bolše da ne greš gor..ker ti dajo kazen..točno neven kolko..glavno vse mora bit kot treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
norc 16 Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Katere gume predlagate za z1000? Trenutno sem zvozil do konca roadsmartke, razmišljam pa v smeri gp racer. Kje na štajerskem prit do dobre cene za gume. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sorty Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 (popravljeno) gp racer dobra guma.. Drži kot pri norcih in zadnja mi je zdržala dobrih 3000km v večini voženih v dvoje in 35krogov na Brnu. Vseeno razmišljam o tem da bo naslednja guma vrjetno sportsmart ker mi pri daljših vožnjah preveč pobira gumo po sredini. Trenutno najceneje sem gume dobil pri Širniku še sploh, če se vas zbere več in naročite večjo količino Popravljeno Junij 20, 2013. Popravil Sorty Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Katere gume predlagate za z1000? Trenutno sem zvozil do konca roadsmartke, razmišljam pa v smeri gp racer. Kje na štajerskem prit do dobre cene za gume. Na GMTju..jaz sem tam dobil poceni zadnjo in prednjo...25% popusta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Lep pozdrav upam da pišem v pravo temo. Kako je kaj z legalnostjo gum v avstriji menda ne velja isto kot pri nas da se lahko obrabi do indikatorja, mogoče ve kdo kaj več kakšna so kaj merila v avstriji, če menda naletiš na one prave smrkce ki so specializirani za motorje se menda kar hitro zgodi da ostaneš brez tablice kako je strogo po zakonu ne vem, vem pa, da so na obrabljenost gum zelooo občutljivi. za obrabljeno gumo zaračunavajo veliko večje kazni, kot za prekoračitev hitrosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Ne vem zakaj bi mela guma indikator potlej? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 ... ne... indikator ima prej... ker potlej ga ni več.... sploh če se po drotih voziš.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 so kakšne pametne pnevmatike 140/70R17 ? našu le te, ali imam še kaj na razpolago? Metzeler Lasertec 140/70 - 17 M/C 66S TL Dunlop 140/70-17 66S Arrowmax D103A Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Lep pozdrav upam da pišem v pravo temo. Kako je kaj z legalnostjo gum v avstriji menda ne velja isto kot pri nas da se lahko obrabi do indikatorja, mogoče ve kdo kaj več kakšna so kaj merila v avstriji, če menda naletiš na one prave smrkce ki so specializirani za motorje se menda kar hitro zgodi da ostaneš brez tablice do indikatorja? a ni v zakonu, da je minimalno 1 milimeter, ali so to spremenili? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 lol sej indikator je na 1mm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nekdo Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 če je na čisto vseh gumah na 1mm, potem ql Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 A je imela D209 GP Racer kakšno serijsko napako? Opazil sem, da mi jo trga.... Je imel kdo podoben primer? Sicer deluje odlično, samo izgleda pa ne preveč zdravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BelaStrela Objavljeno Junij 20, 2013 Deli Objavljeno Junij 20, 2013 Ima kdo izkušnje z Dunlop roadsmart? Za GSa mam tazadnjo za prodat, zelo dobra, poceni. Piš na PS. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se