DAMI34 Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Si. Kaj je tu posebnega? Sem preprican da je normalno s sport gumami prevoziti okrog 5.000km ce ne pretiravas v nobeno smer. Al ni? jp, neki posebnega si, ker ne pretiravaš v nobeno smer gsxf750 in hajoktejn 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RYDER Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Jaz sem šel lani iz bt16 na S20 in sm zelo zadovoljen. Občutek tudi v velikih nagibih enkraten Zdržale pa so cca 7k km (lahek motor, vedno sam, precej vožnje po mestu) Drug teden grem po nov komplet :yes: Aja tudi danes zjutraj pri -1°C prevoženih 25km čisto soliden občutek v ovinkih in hitrih speljevanjih. DAMI34 in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crasher Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 2-3 jurje? pa kaj vi delate z gumami diujaki Ne kupit vsega kar Duče prodaja ha ha... motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 mogoče lahko komu kaj pomaga pri odločitvi, predvsem pri tistih ki bi radi nekaj med športno in turno pnevmatiko gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 (popravljeno) Ne kupit vsega kar Duče prodaja ha ha... ti maš vedno prav, pa še ene dva :grim Popravljeno April 16, 2014. Popravil duce749 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 matr komplicirate s temi gumami...kupte tak motor k ma sam eno opcijo pa ne boste mel problemov z izbiro. :grrr KLOVN 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Pirelli Diablo Rosso 2. Je se kaksna? Spasky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 (popravljeno) Dunlop Sportsmart 2? Popravljeno April 16, 2014. Popravil NinjaRider04 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Dunlop Sportsmart 2? Ne delajo v dimenziji 240/45/17. Spasky in gsxf750 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Dami hvala za izčrpno poročilo... nslednje poročilo je na 3jurje km DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasky Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Pirelli Diablo Rosso 2. Je se kaksna? Na žalost ne. Continental je obljubljal ampak je pri obljubi ostalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Na žalost ne. Continental je obljubljal ampak je pri obljubi ostalo. so pogruntal da ni rentabilno, vsak ta prav Ducatist, bo mel gor Pirelli :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
crasher Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 ti maš vedno prav, pa še ene dva :grim Da te citiram (če veš kaj to pomeni)I'M NOT ALWAYS RIGHT, BUT I'M NEVER WRONG KLOVN in motozajebant 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 Da te citiram (če veš kaj to pomeni) I'M NOT ALWAYS RIGHT Bad bad, English Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KLOVN Objavljeno April 16, 2014 Deli Objavljeno April 16, 2014 da se boste - bomo dalje kregal, ktera je boljša, evo nov material : http://www.gaskrank.tv/tv/zubehoer/metzeler-sportec-m7-rr-neuer-supersport-allrounder.htm gsxf750 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 ena neumesna mausi nrdi tolko kilometru, zato ker 1. ni diwjak, 2. ma pol manj kil k večina moških predstavnikov na moto svetu ..POJMA NIMAŠ BABA.. Maus naredi tolko kilometrov, ker se samo po enem biciklu vozi ... največ po tazadnjem... pa po ta sprednjem...... in pol gume 2x več zdržijo... maus, DAMI34 in SLVR 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 (popravljeno) nobenga odziva nism dobil od "jetam" -a za conti trail ali conti trail2 v dimenziji 100/90-18 ...me zanima kolk časa bom čakal na to gumo ... Popravljeno April 17, 2014. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 Dunlop Sportsmart 2? že namontirane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SLVR Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 Kupujete gume preko spleta pri nas ali se kdo loti tudi nakupa v tujini? Kakšno priporočilo za ugodno spletno trgovino? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NinjaRider04 Objavljeno April 17, 2014 Deli Objavljeno April 17, 2014 že namontirane že namontirane odlično...jaz jih tudi grem nasledni teden nabavit..pa vidmo kako se bojo odnesle...če je res tako kot piše da je pol pa bom res srečen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Continental sport attack 2 in pika. Naudušen noro zadovoljen držijo vedno.Prevozim 5k-6k km, prednja 10k-12k km. Vozim nekako tako kot vsak motorist, uživam v ovinkih,nagibih in pospeševanjih z ovinkov. Hitrostnih rekordov ne podiram, v smislu ac pa 200 do Kopra, 95% vožnje izven AC Tudi v nalivu -nažalost- vozil, ampak takrat itak gre vse po jajcih tko da težko komentiram, med zaviranjem pa nobenih presenečenj. Berem, da imate nekateri pripombe na omenjene pnevmatike in bi vas prosil, da napišete kaj vas je motilo zmotilo........... Hvala za odgovore gsxf750 in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki81 Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Mogoče kdo ve koliko se pupmajo gume na GS-u (650), dimenzij 100/90 R19 in 130/80 R17...na švingi piše zadanja 1,9 sprednja 2,1 kar se mi zdi malo...lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidybaw Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Pozdravljeni, zanimajo me vaše izkušnje z gumo Pirelli Angel. Ne poznam nikogar da bi jo že preizkusil, na netu jo pa kar precej hvalijo. Zanima me predvsem primerjava recimo z Roadsmart 2 gumo? Je tudi Pirellijeva po sredini trdnejša? Menda naj bi bila malo bolj športno naravnana, tako da jo verjetno tudi prej zmanjka? Hvala za odgovore Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igorkr Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 Jst še vedno ne vem, kej bi dal na mojo FZ1 Fazer .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ludiluka Objavljeno April 20, 2014 Deli Objavljeno April 20, 2014 jaz tud ne vem kaj bi dal gledam https://www.google.com/search?q=durex+condoms&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=MeBTU9OkJcqg7AaP54HYCg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=643 pa ne vem al lahko dam slick za po cesti al more bit uni z kaveljčki za bo zimi bunkicami al rebrci za po mokrem ?? Bi pa ful rad mel unga ka se sveti sam kej ka ni moje dimenzije Port Folio, thumper, bobiboss in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se