rookie007 Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 (popravljeno) Dami34, hvala! Popravljeno Marec 21, 2016. Popravil rookie007 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Haki Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 Ob 18 March 2016 at 21:15, Wakasaki pravi: Kam po mitaske na gorenskem ? Erik v šenčurju... super dečko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 21, 2016 Deli Objavljeno Marec 21, 2016 13 hours ago, Lunapark said: No če se kdo odloča za nakup Pirelli supercorse v2. Meni do sedaj najboljša guma grem na 3 komplet. Oprijem odličen tudi sedaj.... Obraba dobra glede na stil voznje in tudi veckrat v dvoje... Supercorsa SP V2 so tudi moj izbor. Na kravci pa danes zmontiral Conti TKC 70, Michelin AK3 so šle dol po 8k km. MiNa, HyperJack, u-r-o-s in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
carmagedon Objavljeno Marec 22, 2016 Deli Objavljeno Marec 22, 2016 pred 19 urami, motolover pravi: Supercorsa SP V2 so tudi moj izbor. če uspeš kje dobit probaj supercorso BSB. sem uspel naredit še kak km več kot z V2, ali pa vsaj tam-tam. so pa cenejše ; ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 Ne poznam bsb, kjer kupujem jih nimajo. S 5.000km na komplet SP V2 sem kar zadovoljen. Cena cca 260 za komplet se mi tudi zdi kar v redu, s tem, da je zadnja guma široka 200. 190ka je še 10€ cenejša. Lunapark 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 On 17. marec 2016 at 9:06 PM, maus said: naslednji petek nataknem ContiSportAttack 3 pa naum nubenmu povedu Jest sm jih tud ze nataknu,pa nism nobenmu povedu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 1 minuto, luxsa pravi: Jest sm jih tud ze nataknu,pa nism nobenmu povedu. krneki si storu a na bmflna si jih nataknu luxsa in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 Just now, maus said: krneki si storu a na bmflna si jih nataknu Ja,prvi ftisi pdobni kot na 2jki. maus in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 Ob 1. 3. 2016 at 8:21, xrider pravi: Se strinjam da bi moral navesti popolne dimenzije, vendar sem sklepal da se ve katera dimezija ustreza SUZUKI-ju SV1000S se pravi spredaj 120/70 R17, zadaj 180/55 R17, so tako najbolj prodajanje poleg zadnje 190 za te tipe motornih koles vsaj po moji oceni. GOLDI MOTORSPORT ima AKCIJO: http://www.goldi-motorsport.si/continental-tyres/continental1/akcija-do-15-3-2016 Tako da komplet za moj motor je 175EUR, plačam po predračunu in mi dostavijo domov. Se opravičujem ker nisem navedel vseh podatkov. si še kaj tukaj ? si dobil gume ? DOT ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 1 minuto, luxsa pravi: Ja,prvi ftisi pdobni kot na 2jki. pol je edin kar maš dobrega na motorju je guma js jih dam v petek DAMI34, Kmet2, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 19 minutami, luxsa pravi: Jest sm jih tud ze nataknu,pa nism nobenmu povedu. Lažovc,jz sem vedu da jih boš nataknil ko še sam nisi vedel luxsa, Bmflar, Zivnorc in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 ... jest bom pa verjel šele, ko jih vidim.... ampak lačen pa žejen slabo vidim... maus, Bmflar in luxsa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ... jest bom pa verjel šele, ko jih vidim.... ampak lačen pa žejen slabo vidim... Pri njemu moraš skoz imeti denar sabo ,sej nikoli ne veš,če ima dovolj da plača Bmflar in maus 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 4 hours ago, Kmet2 said: Pri njemu moraš skoz imeti denar sabo ,sej nikoli ne veš,če ima dovolj da plača Jest mam zmeri 6 euro sabo ne 4,tko da ni problema. Kmet2, maus in Zivnorc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 23, 2016 Deli Objavljeno Marec 23, 2016 Test sport turing gum. Nekaj za Luxso po slikci sodeč skalaprava, Wakasaki, Zivnorc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 So ze gor nove conti sport attack 3. builder, maus, Wakasaki in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava builder Objavljeno Marec 24, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Marec 24, 2016 (popravljeno) stanje števca, ko sm zmontiral komplet Mitas sportforce stanje gum, ko sm pri vulkanizerju in čakam na zamenjavo z novim kompletom stanje števca pred montažo novih, se pravi 6800km s kompletom, vožnja v dvoje 98%, vidim, čistih do kilometra Zmontiral nov komplet Mitask, koštalo me je 172€ z montažo in centriranjem in novimi ventilčki, kar se mene tiče, zadovoljen Popravljeno Marec 24, 2016. Popravil builder Kmet2, KARMEN1, thumper in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 te gume pa še niso čist za menjat... naredi reklamo, kje z montažo tolko? 120/180? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 29 minutes ago, siks said: te gume pa še niso čist za menjat... Seveda so. Poglej indikatorje! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 1 minuto, motolover pravi: Seveda so. Poglej indikatorje! ni unih 5 črtic indikator obrabe ampak par centimetrov višje. tam je dobro viden zob, kolikor se guma še lahko obrabi do nelegalnosti. Cartman, thumper, builder in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
builder Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 46 minutami, siks pravi: te gume pa še niso čist za menjat... naredi reklamo, kje z montažo tolko? 120/180? nikol ne čakam zadnjega cajta za menjavo, so pa 120 in 180 ja kupil in montiral tukaj http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/ Kmet2, Dr.tomo, maus in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 22 minutami, motolover pravi: Seveda so. Poglej indikatorje! njegove vožnje še vsaj jurja zdržijo (cca od oka ma še 0,5 mm profila), poglej indikator, je samo eden, tiste črtice pa niso indikator. pred 5 minutami, builder pravi: nikol ne čakam zadnjega cajta za menjavo jaz tudi menjam približno ob taki obrabi Zivnorc, maus, builder in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred eno uro, DAMI34 pravi: njegove vožnje še vsaj jurja zdržijo (cca od oka ma še 0,5 mm profila), poglej indikator, je samo eden, tiste črtice pa niso indikator. jaz tudi menjam približno ob taki obrabi js pa vozim do konca...gume...profila...:-) builder, Haki in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 pred 4 minutami, siks pravi: js pa vozim do konca...gume...profila...:-) saj jaz bi tudi, sam nekateri smo dolgoprogaši pa včasih na dan /dva tut jurja pade, pa se nimam časa ubati a bo al ne bo. MiNa, Kmet2, Zivnorc in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Marec 24, 2016 Deli Objavljeno Marec 24, 2016 Zakaj si pa sprednjo zamenju? Je videt se za 5 jurjev dobra... builder in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se